τελικά από όσο δίαβασα το R θα έχει τα περιφερειακά του daytona αλλά η υποδύναμη θα παραμείνει στα επίπεδο του street triple. λέγεται για κανένα 1.000αρικο πάνω από το απλό. δεν με χαλάει καθόλου και έτσι...
τελικά από όσο δίαβασα το R θα έχει τα περιφερειακά του daytona αλλά η υποδύναμη θα παραμείνει στα επίπεδο του street triple. λέγεται για κανένα 1.000αρικο πάνω από το απλό. δεν με χαλάει καθόλου και έτσι...
εμένα θα με χάλαγε...τέσπα που το διάβασες αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από torpedo
Στο www.motorcyclenews.com , στο mototriti.gr και και στο τελευταίο τεύχος του ebike αναφέρει ότι έχει αλλαγές μόνο αναρτήσεις - φρένα και 1 καινούργιο χρωματισμό. τίποτα για υποδύναμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εμένα θα με χάλαγε...τέσπα που το διάβασες αυτό?
το διάβασα και κάπου αλλού ότι η ιπποδύναμη παραμένει στα ίδια επίπεδα αλλά δεν θυμάμαι...
![]()
το βρήκα στο www.visordown.com/!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από torpedo
Στο www.motorcyclenews.com , στο mototriti.gr και και στο τελευταίο τεύχος του ebike αναφέρει ότι έχει αλλαγές μόνο αναρτήσεις - φρένα και 1 καινούργιο χρωματισμό. τίποτα για υποδύναμη.
το διάβασα και κάπου αλλού ότι η ιπποδύναμη παραμένει στα ίδια επίπεδα αλλά δεν θυμάμαι...
![]()
Άντε επειδή είστε καλά παιδιά
http://www.youtube.com/watch?v=MPnjFr1_ZQg
http://www.youtube.com/watch?v=vtHK1fRUXeI![]()
![]()
![]()
μετά απο επικοινωνία με Eliofil:
"Αφιξη του STREET TRIPLE 675 R εινα Οκτωβριοs 08 και η τιμη του 9690"
τι λέτε? αρκετά δεν είναι? πάει στα λεφτά των SS...
Αρχικά δημιουργήθηκε από torpedo
μετά απο επικοινωνία με Eliofil:
"Αφιξη του STREET TRIPLE 675 R εινα Οκτωβριοs 08 και η τιμη του 9690"
τι λέτε? αρκετά δεν είναι? πάει στα λεφτά των SS...
Θα 'ναι ακριβό το μαραφέτι πράγματι...
εγώ πάντως θα το 'περνα!(πριν φτάσω στο daytona είχα κανει test ride την απλή έκδοση και είχα εντυπωσιαστεί.)
μα 'ρέσει...
![]()
παιδια σκέφτομαι να το παρω, αν και δεν έχω πολυ εμπειρία με τόσο γρηγορα μηχανακια κ ιδιαιτερη εξοικιωση με συμπλεκτη, ποια η γνωμη σας;; να το πάρω και να είμαι συντηρητικός;;; να πάω παράλληλα να κάνω τις σχολες california;;;
Μηχανή & Γυναίκες
1.μπορείς να βολευτείς και με το απλό street triple.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pasion
παιδια σκέφτομαι να το παρω, αν και δεν έχω πολυ εμπειρία με τόσο γρηγορα μηχανακια κ ιδιαιτερη εξοικιωση με συμπλεκτη, ποια η γνωμη σας;; να το πάρω και να είμαι συντηρητικός;;; να πάω παράλληλα να κάνω τις σχολες california;;;
αν βέβαια σκοπεύεις να πηγαίνεις τακτικά πίστα και θα έχεις υψηλές απαιτήσεις από τετραπίστονα φρένα και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις τότε χτύπα το R!
2.Ξεκίνα με 0-300 riding school να δεις πως είναι πάνω-κάτω και μετά βλέπεις...
cheers.
όχι απλά καλό , καλύτερο και ομορφότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό βρε σύ...καλό....![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
1.μπορείς να βολευτείς και με το απλό street triple.
αν βέβαια σκοπεύεις να πηγαίνεις τακτικά πίστα και θα έχεις υψηλές απαιτήσεις από τετραπίστονα φρένα και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις τότε χτύπα το R!
2.Ξεκίνα με 0-300 riding school να δεις πως είναι πάνω-κάτω και μετά βλέπεις...
cheers.
ευχαριστώ φίλε.
Με το απλό σκέφτομαι να βολευτώ, για την ακρίβεια να πάρω ένα μοντελο του '06 το πρόβλημα που φοβάμαι είναι ο συμπλέκτης.... πρέπει να τον συνηθίσω σε ένα τόσο γρηγορο μηχανάκι....
Μηχανή & Γυναίκες
Δεν υπαρχει Street του 06. 07 και μετα.
Φίλε, αλλα αν αυτό που σε ανυσηχεί σε ένα τέτοιο μηχανάκι είναι ο συμπλέκτης, λάθος μοτοσυκλέτα κοιτάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pasion
ευχαριστώ φίλε.
Με το απλό σκέφτομαι να βολευτώ, για την ακρίβεια να πάρω ένα μοντελο του '06 το πρόβλημα που φοβάμαι είναι ο συμπλέκτης.... πρέπει να τον συνηθίσω σε ένα τόσο γρηγορο μηχανάκι....
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φίλε, αλλα αν αυτό που σε ανυσηχεί σε ένα τέτοιο μηχανάκι είναι ο συμπλέκτης, λάθος μοτοσυκλέτα κοιτάς.
Ελάτε ρε παιδιά μην τον ξενερώνετε.
Πρώτη φορά που οδήγησα μηχανή ήταν πέρισυ το Σεπτέμβρη όταν παρέλαβα κούτα το 675 απ'την
Ελιοφίλ της Μιχαλακοπούλου...πιο πριν μόνο βέσπα/παπί ήξερα να οδηγήσω...
Νταξ μου έσβηνε τις πρώτες φορές αλλά το μάθα...κάθε αρχή και δύσκολη...