Μια και πιασατε το θεμα με το ποδηλατο...
Εχθες το απογευμα περπαταγα τη σκυλα μου στο παραδρομο της Ποσιδωνοσ λιγο πριν ενωθει με Συγγρου στο υψος του πλανηταριου για οποιον γνωριζει..Ειχε 37 βαθμους τρελλη ζεστη, ανυποφορη. Βλεπω στο βαθος 3 παλληκαρια με ποδηλατα, εξοπλισμο, κρανη, σαμαρια για ποδηλατα κλπ,κλπ φουλ οργανωμενοι δηλαδη, οι οποιοι προσπαθουν να περασ ουν απεναντι!! Που σημαινει να κοψουν Ποσειδωνος...Απετυχαν προφανως οποτε κανουν στροφη και ερχονται προς εμενα. Αφου με ρωτανε αν μιλαω αγγλικα με ρωτουν πως θα πανε Πειραια αλλα χωρις να πανε απο τη λεωφορο. Τους στελνω στο τραμ να ακολουθησουν ουσιαστικα τις γραμμες μεχρι το ΣΕΦ μια και εχει ενα καποιο χωρο που μπορει να κινηθει ενα ποδηλατο..Τους ρωτω λοιπον:
-Απο που εισαστε παιδια;
-Απο Χιλη...
-Χιλη ; Και πως βρεθηκατε εδω;
-Παμε απο Βαρκελωνη Καππαδοκια με ποδηλατο!!!
Εμεινα παγωτο...
-Καιπατε Πειραια να παρετε το καραβι;
-Οχι παμε στο Πειραια στο Carrefour!!!!!!Ψαχνουμε φτηνο σουπερ μαρκετ και μας ειπαν να παμε εκει...
Καπου εδω τελειωνει ο διαλογος τους χαιρετησα τους ευχηθηκα και πηγα να κανω κρυο ντους...
Μεχρι και η σκυλα χαζεψε...
Καλο απογευμα παιδια...
Ωραίο το σπαμ δεν λέω αλλά εδώ βαράμε κόκκινο ! Σε 2 σελίδες καμία απάντηση δεν έχει σχέση με το θέμα !!!!!![]()
![]()
εγώ ντρέπομαι να πω ότι βάζω τσάμπα σε μία απ' αυτές τις δύο πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ωραίο το σπαμ δεν λέω αλλά εδώ βαράμε κόκκινο ! Σε 2 σελίδες καμία απάντηση δεν έχει σχέση με το θέμα !!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=59023
εμενα στο μετρο με αφηναν να βαζω το ποδηλατο μου με προϋποθεση να βγαζω τη μπροστινη ροδα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!