Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κάτσε να πάρω τηλέφωνο την μάννα μου να την ρωτήσω τι ακριβώς με γέννησε ...![]()
Καραφλο!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κάτσε να πάρω τηλέφωνο την μάννα μου να την ρωτήσω τι ακριβώς με γέννησε ...![]()
Καραφλο!![]()
![]()
Στο λεξικο στην λεξη αντρα πρεπει να εχουν την φωτογραφια σου ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εγώ είμαι της άποψης ότι ρίχνεις 2 σφαλιάρες την βδομάδα στη γυναίκα απαραίτητα. Και αν σε ρωτήσει γιατί, της λές "Ξέρεις εσυ..."
Εκτος αν το ειπες για αστειο (που δεν ηταν αλλα τελος παντον)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
lepto na stegnosei to mano moy ..kai tha sas grapso analitika ti pisteyo..an me afisei h gynaika moy ..![]()
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
lepto na stegnosei to mano moy ..kai tha sas grapso analitika ti pisteyo..an me afisei h gynaika moy ..![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι μπαμπαΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το αρσενικό κομμάτι της φύσης δηλαδή. Πέρα απο τα γνωστά και τετριμμένα , της προστασίας , ... λέμε να στέκεται ώς άντρας... τι είναι όμως πραγματικά για τα αρσενικά αυτό;... τι το καθορίζει δηλαδή;
.Gandalf
![]()
(spam)
επειδή οι γυναίκες απο την ωρα που ειναι έτοιμες για αναπαραγωγή, στον άντρα θέλουν-ψάχνουν τον προστάτη των παιδιών τους.
Αρα σε κάθε εποχή αυτό που αντιπροσωπεύει την σιγουριά στο μέλλον, είναι το σωστό πρότυπο του άντρα.
στην σπηλιά ειναι ο καλός κυνηγός
στους πρώτους οικισμούς ο μπρατσαράς που θα γίνει αρχηγός
στον αρχαίο κόσμο ο πολεμιστής που θα υπερασπιστεί την πόλη
στον 12ο αιώνα ο κολητος του φεουδάρχη
στον 18μ αιώνα αυτος που καλο(κωλο)πιάνει την βασίλισσα με ποιήματα
στο καπιταλιστικό κόσμο ο φραγκάτος
αν κάνεις μια σουμα θα δείς οτι αυτος που ειναι μπρατσαράς, εχει άκρες με την εξουσία, ειναι τσαμπουκας-πολεμιστής, ειναι ρομαντικός ποιητής και έχει και φράγκα ειναι το τέλειο αρσενικό
(spam off)
Οι γυναίκες μπερδεύονται οταν δεν εχεις όλα τα παραπάνω σε σωστές αναλογίες ή σου λείπει εμφανώς κάτι.
αν εχεις ας πούμε, σταθερές (της δικές σου) αξίες, αλλα εισαι και μυαλό με στρατηγική (ευπροσάμοστο δλδ στης εκάστοτε νεες συνθήκες) τοτε της το εχεις κάψει τελείως![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Οι γυναίκες μπερδεύονται οταν δεν εχεις όλα τα παραπάνω σε σωστές αναλογίες ή σου λείπει εμφανώς κάτι.
αν εχεις ας πούμε, σταθερές (της δικές σου) αξίες, αλλα εισαι και μυαλό με στρατηγική (ευπροσάμοστο δλδ στης εκάστοτε νεες συνθήκες) τοτε της το εχεις κάψει τελείως![]()
![]()
ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!![]()
![]()
Κριμα μονο που μπροστα στον κοσμο ντρεπεται, και το στριμωχνει αναμεσα στα μπουτια τουΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
ΤΕΡΑΣΤΙΕ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
telik egv jerete to exv katalabei τοσο καιρο
και το καταλαβαινω χρονο με το χρονο ????
οτι εχω κανει κυταριτιδα .........![]()
![]()
...........................................![]()
![]()
εισαι και μαρτυριάρης ατιμούλικοΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κριμα μονο που μπροστα στον κοσμο ντρεπεται, και το στριμωχνει αναμεσα στα μπουτια του![]()
![]()
![]()
είπα να λείψω για λίγο καιρό και τα κάνατε μαντάρα λέμε, με τους προβληματισμούς σας:rotflmao:
ρε καλοκαίρι είναι![]()
μην σκέφτεστε πολύ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
τι λετε ωρε?ποια λεφτα και εξουσια?
το καλο το (αρσενικο)γκομενακι εχει μακρυ μαλλι σκουλαρικι παιζει κιθαρα σε συγκροτημα (ακομα καλυτερα ειναι τραγουδιστης)εχει ΧΤ550 αν ειναι του λυκειου και αμεσως μολις τελειωσει (το σχολειο) παιρνει 1000ρι ες ες
τσ τσ τσ τιποτα δε ξερετε
υσ αν τωρα μιλατε για τις δικες σας ηλικιες...:hypnotize
![]()
:ZZZ:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ο αντρας ε;...... στα πρινου οι αντρικες αιτησεις για ριζικη αποτριχωση ειναι περισσοτερες απο τις γυναικιες ....
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Είναι καιρός να ξεφύγουμε από την εικόνα του τριχωτού αρσενικού.
Είναι επίσης καιρός να ξεφύγουμε από τον ρόλο του άντρα- επιβήτορα.
Ο σημερινός άντρας πρέπει να είναι λίγο από όλα και να συμφέρει.
ναι...ειναι καιρος να πεταξουμε επιτελους τα σουτιεν μας εμεις οι ανδρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είναι καιρός να ξεφύγουμε από την εικόνα του τριχωτού αρσενικού.
Είναι επίσης καιρός να ξεφύγουμε από τον ρόλο του άντρα- επιβήτορα.
Ο σημερινός άντρας πρέπει να είναι λίγο από όλα και να συμφέρει.![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν