Αυτός ο δίσμοιρος ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά και δεν ξέρω αν τη σκαπουλάρισε κιόλας ποσώς τον ενδιαφέρει ξέρετε για τα καρτέλ, τα ναρκωτικά και τους χαρτογιακάδες κάθε είδους και χρώματος.
Για ένα μεροκάματο της πείνας του την άναψαν.
Αυτός ο δίσμοιρος ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά και δεν ξέρω αν τη σκαπουλάρισε κιόλας ποσώς τον ενδιαφέρει ξέρετε για τα καρτέλ, τα ναρκωτικά και τους χαρτογιακάδες κάθε είδους και χρώματος.
Για ένα μεροκάματο της πείνας του την άναψαν.
μεροκαματο της πεινας?σορρυ αδερφε αλλα δεν νομιζω πως παιρνουν μεροκαματο της πεινας..
αν και βεβαια δεν ειναι αντιστοιχο στον κινδυνο που διατρεχουν,απλα δεν παιρνουν ψυχουλα,
τουλαχιστον συγκρινωντας με τον μεσο μισθο της ελλαδας..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
μεροκαματο της πεινας?σορρυ αδερφε αλλα δεν νομιζω πως παιρνουν μεροκαματο της πεινας..
αν και βεβαια δεν ειναι αντιστοιχο στον κινδυνο που διατρεχουν,απλα δεν παιρνουν ψυχουλα,
τουλαχιστον συγκρινωντας με τον μεσο μισθο της ελλαδας..
Πόσα να βγάζει ένας αστυφύλακας αδερφέ;
Στη πείνα, στο βρίσιμο και στο μπαρούτι είναι μέρα-νύχτα.
18 χρόνια στο σώμα γνωστός μου παίρνει ένα χιλιάρικο και κάτι ψιλά.
το ξερω φιλε μου και δεν αντιλεγω..απλα δεν παιρνουν κ δεκαρες..
συγκρινωντας παλι με τουσ μισθους της ελλαδας και οχι οσον αφορα την επικυνδηνοτητα του επαγγελματος ε...
Τεσπα![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτη θα πρεπει να ταν η σημαια μας
(ζιμπαμπουε)
Ανάφερε αν θέλεις ένα στοιχείο που υπερέχουμε από την Ζιμπάμπουε, έστω ένα.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Συμφωνώ και επαυξάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όσο για την Κρητική λεβεντιά .............. μην τα μπλέχνεις !!!
![]()
![]()
![]()
Τα παραπάνω άτομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ να λέγονται Κρητικοί ...........
Θρασύδειλοι κοινοί κακοποιοί είναι ............ χωρίς τα όπλα ή να είναι 5 ενάντια σε 1 δεν φτουράνε μία .............
.......................
Είναι σαν το αλάτι σε πληγή το να την δυσφημίζουν αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ έτσι !!!
Φίλε εδώ έχω ένσταση...φιλοξενία θα βρεις παντού στα χωριά της Ελλάδας(έλα Στερεά Ελλάδα πχ και θα καταλάβεις)...Προτιμώ πάντως λιγότερη φιλοξενία από βεντέτες,πιστολιές και παλληκαρισμούς(δε μιλάω μόνο για την Κρήτη αλλά για όπου συμβαίνουν).Η λεβεντιά δεν έχει να κάνει με τη φιλοξενία,είναι άσχετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Την κρητική λεβεντιά θα την δεις όταν σε φιλοξενούν που αρνούνται να σε δουν να σου λείπει κάτι και που θα στρώσουν τα καλύτερα τους κεντητά για να ξαπλώσεις ............
Παιδιά δυστυχώς η κακή μειοψηφία χαρακτηρίζει το σύνολο.Προφανώς και δεν είναι όλοι οι Κρητικοί χασισέμποροι και κουμπουράκηδες όπως και δεν είναι όλοι οι Αγρινιώτες δολοφόνοι κυνηγών ή τύποι που κόβουν αυτιά διαιτητών(λέω και για το μέρος μου για να μη λέτε ότι βλογάω τα γένια μου)....ΑΛΛΑ όταν ένας τόπος φημίζεται κυρίως για πιστολίδια και μπαλωθιές λογικό είναι οι υπόλοιποι να μην έχουν και την καλύτερη άποψη γι'αυτόν.Είναι στο χέρι των υπόλοιπων κατοίκων κάθε περιοχής ν'απομονώνουν τα λαμόγια με τον τρόπο τους.Πώς; Πχ δεν πας σε καφετέρια/μπαρ ιδιοκτησίας κωλοπαιδαρά ...να δεις για πότε θα σφίξουν τα κωλαράκια...
Και που θα το βρεις τέτοιο πράμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
δεν πας σε καφετέρια/μπαρ ιδιοκτησίας κωλοπαιδαρά
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
[B]δεν είναι όλοι οι Αγρινιώτες δολοφόνοι κυνηγών ή τύποι που κόβουν αυτιά διαιτητών(λέω και για το μέρος μου για να μη λέτε ότι βλογάω τα γένια μου]
ρε πατριδα,αστους να ερχονται ψαρωμενοι μη μας ζαλιζουν..!!![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Και που θα το βρεις τέτοιο πράμα;
τον κωλοπαιδαρα,ή το μαγαζι..??
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που