Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: ειμαι νεος τι να παρω??

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από todo
    ευχαριστω παιδια για της προτασεις...το ninja 250 και το GS500F ειναι πολυ καλες απο οτι βλεπω.θα το ψαξω λιγω να δω τι θα κανω...
    Θοδωρή ελπίζω να μην παρεξήγησες με το ύφος που είχα πριν.. απλώς πραγματικά είναι ένα χιλιοανοιγμένο θέμα, που κάθε φορά καταλήγει σε διαμάχη.. συνήθως χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.. αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις άπειρα.. ρίξε τους μια ματιά.. αν θες μπορείς να δεις και κανένα cb500, πάντως νομίζω ότι το ninjaκι είναι ότι πρέπει..

Συμφωνώ κι εγώ με τα περί εμπειρίας, αν και αυτό το ρόλο τον έχει καρπωθεί ο Road67. Έχει ξεκινήσει σταυροφορία να νουθετήσει όλους εμάς τους 84ρηδες ; )
    Πέρα από την πλάκα, πάνω από 40 - 50 άλογα δεν θα τα ευχαριστηθείς. Προτείνω ΧΤ600 μίζα. Εγώ είχα ΤΤ 600, σε αυτό έμαθα και γενικά το ευχαριστήθηκα πολύ. Πάρε ένα ΧΤάκι 2000 - 2500 ευρώ, κράτα το κάνα δίχρονο, και τότε πούλα το σχεδόν όσο το πήρες, για κάτι άλλο.
    Εναλλακτικά, κοίτα και κάνα Super Four ή Bros, από τα πολλά που κυκλοφορούν.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Με ειδες οτι δεν ξανααπαντησα στο θεμα σου οπως ειπα οτι θα κανω, τι προσπαθεις να κανεις να με προκαλεσεις; Ασε μας ρε φιλε στην τελικη, με τις δηθεν εμπειριες σου. Τραβα παρε και τη hayabusa κι ασε μας ησυχους. Τη μια με λες κομπλεξικο, την αλλη οτι προσπαθω να σε πατροναρω, την αλλη οτι φοβομουνα τη μηχανη μου, ασε μας ρε μεγαλε. Μια καλοπροαιρετη συμβουλη εδωσα. Δε θες να την ακουσεις μαγκια σου. Αλλα κομμενες οι ειρωνειες ειτε στο δικο σου θεμα, ειτε σε αλλων θεματα. Ακους εκει, ειδε οτι οντως δεν του απανταω στο θεμα του και παει να με προκαλεσει. Παρε ο,τι θελεις οδηγαρα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Road67 σε παρακαλώ. Πήγαινε να τιθασεύσεις εκείνο το Agusta που έλεγες, ή ακόμα καλύτερα κανένα κοριτσάκι και άσε εμάς τους αδαείς. Και σε παρακαλώ, διόρθωσε την ηλικία στο προφίλ σου, δεν μπορεί να είσαι του 1981. The end.

Παρε τουρμπισμενο μπουσα....

οταν βαλεις και νιτρο πουλα το σε αλλον γρηγορο εδω μεσα....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εχω κοπελα φιλε μου. Ειμαι οσο λεει το προφιλ μου. Δεν προκειται να με προκαλεσεις. Οσο επιασε επιασε. Εχω την εμπειρια μου που σου ευχομαι να τη φτασεις ολοψυχα. Απο εκει και περα διαφωνουμε. Δεν εισαι σε θεση να συζητησεις. Εισαι ισχυρογνωμονας και δυστυχως στη μηχανη επανω δε χωρανε αυτα. Καλες βολτες και δεν πειραζει, καλη καρδια.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    ρε παιδια συγνωμη κιολας.....

ειναι δυνατον καποιος με μικρη οδηγικη πειρα, ο οποιος ΔΕΝ σκαμπαζει και πολλα...
    που μεχρ τωρα οδηγουσε παπι...

να παει ξαφνικα στα 100 η 80 αλογα του S2, η τα 80 του v-strom η δεν ξερω και γω τι... στο tdm το οποιο αρπαζει απο τις 1000 στροφες και σου φευγει απο τα χερια...

η νορμαλ εξελιξη των πραγματων.....
    (οπως ολοι μας νομιζω που οδηγαμε χρονια μηχανες)

κανα 250αρακι ψευτοεντουρο, και μετα ανεβαινουμε πιο ψηλα......

σιγα σιγα αποκταμε και εμπειρια, και νοιωθουμε και πιο σιγουροι για την οδηγικες μας ικανοτητες

σαν την κοπελια σε ενα αλλο ποστ που ελεγε ενας φιλος, με μηδεν γνωσεις ηθελε gsxr 1000
    και επεμενε κιολας!

να βγει στο δρομο αυτη η χαρ-ικλεια, με το gsxr και να μη ξερεις που να κρυφτεις....

Τα RI και τα cbr και τα tdm εδω θα ειναι δεν θα φυγουν......

Φίλε todo, πάρε ότι τούμπανο θέλεις, αλλά μην πάρεις την cbr1000 toy '08 γιατί με την μαμά εξάτμιση δεν πάει μία...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Πάρε το νέο V-max!Μικρό,βολικό,ελαφρύ,δε γκαίει(den gay ),ό,τι πρέπει για να μάθεις!!!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από todo
    ευχαριστω παιδια για της προτασεις...το ninja 250 και το GS500F ειναι πολυ καλες απο οτι βλεπω.θα το ψαξω λιγω να δω τι θα κανω...
    Καλά το πάς

Παρόμοια είναι και τα honda cb500 και cbf500
    Ξέρω από βέσπα!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Ούτε νίντζα ούτε χελωνονίντζα! ...Αλλά FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER - FAZER!!!

Απλά τα πράγματα!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    arxige egw meta apo xronia me scootrs piga sto aprilia to rs 125 kai emeina mlks!einai kai gamw ta sxoleia,kai simplektis kai swsti thesi odigisis gia na mathaineis kai poli kalo stis strofes(milame gia gonata oxi asteia!)
    ase pou kati r125 kai kati ninja 250 kai xt450 ta exei gia prwino!
    to mixanaki mama pigaine 165 teliki..eisai ligo me tin tautotita omws..
    apla paizei poli ladila re aderfe m..

kales agores oti kai an pareis kai na thimasai oti oi mikres mixanes se megales taxitites einai pio epikindines apo tis megales mixanes...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  3. Τι να πάρω άραγες;;;;;;;;;
    από arxaios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 21:13
  4. Τί να πάρω... τί να πάρω...
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 11:11
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ