Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: mia simbouli

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Όχι παιδιά,δεν είναι,είναι απρόοπτο,δεν ξεκινάς να οδηγάς μηχανή λέγοντας "κάποτε θα πέσω".Γιατί;Επειδή το πρώτο πέσιμο μπορεί να'ναι το τελευταίο...Καβαλάς λέγοντας "δεν ξέρω τίποτα αλλά ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΚΩΛΟ ΤΟΥΣ".Έτσι αποκλείεις το ενδεχόμενο να πέσεις από σφάλμα δικό σου.
    αν και δεν ειναι το καταλληλο thread....

εδώ κάνεις λάθος (κατά την ταπεινή μου άποψη παντα ).
    η πτώση από την οποιαδήποτε αιτία ΕΙΝΑΙ μέρος του μοτοσυκλετισμού...

στατιστικός είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατυχημάτων όπου ΔΕΝ εμπλέκεται άλλο όχημα (δηλ. έπεσε μόνο και μόνη της η μηχανή και ο αναβάτης) οφείλεται σε λάθος του αναβάτη.
    είτε από απειρία είτε από λάθος εκτίμηση των συνθηκών είτε από υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του αναβάτη...

η λογική του ''εγώ δεν θα πέσω ποτέ'' οδηγεί στο τελευταίο....
    η ''σωστή'' λογική είναι : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ αλλά μπορεί να μου συμβεί..και το αποδέχομαι!

και βασικά ναι ξεκινάς με την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι κάποτε θα πέσεις....
    οι παλιοί λέγανε: υπάρχουν 2 κατηγορίες μοτοσικλετιστών: αυτοί που πέσανε και αυτοί που ΘΑ πέσουν....

just my 2 cents....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    παρε αυτο που γουσταρεις κ ασε τους αλλους να λενε!!!!

κ καλως ηρθες!

Δεν ειναι σταση αυτη. Το παλικαρι φιλε μου δεν ειναι πρωτοπειρος, ειναι τελειως απειρος. Και του προτεινεις να παρει το CBR600. Δηλαδη αν πει ενας παποβιος να παρει το fireblade, εσυ συμφωνεις; Η CBR ειναι κατ' εξοχην μηχανη για να ξυνεις και θα το κανεις θες δε θες. Δηλαδη θα παει ο απειρος να στριψει με 150 γιατι ειναι σιγουρο οτι θα το πατησει [αν δεν το εχει ανοιξει ατσαλα κι εχει φυγει σουζατος για κανα χωραφι] και θα στριψει πως;;; Με ποια παιδεια; Μου φαινεται ανωριμη η σταση σου απευθυνομενος σε ενα ξενο που ζηταει απεγνωσμενα μια συμβουλη, αν ομως αυτο το παλικαρι ηταν συγγενης σου; Θα πηγαινες να του την αγορασεις ο ιδιος κιολας;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lakou636
    Γεια σου φιλε μου.
    και εγω ειχα το ιδιο διλλημα πριν 3 χρονια.
    απο παπι πηρα το zx-6r 2005 του κουτιου...
    απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι:
    -αν νομιζεισ οτι εχεισ την ωριμοτητα να μαθεισ σιγα σιγα το μηχανακι και να μην ψαχνεσαι σε καθε ευκαιρια να ανοιξεισ τερμα το γκαζι,δεν θα εχεισ προβλημα.
    -αν ομωσ ανυπομονεισ να γινεισ, ροσσι και δεν βλεπεισ την ωρα να ξυσεισ την ασφαλτο θα εχεισ προβλημα...

πρεπει να γραψεισ πολλα χιλιομετρα και να αρχισεισ να την νοιωθεισ την μηχανη.να μπορεισ να προβλεψεισ την αντιδραση τησ στο καθε τι που θα κανεισ.....
    (παντωσ οι τουμπεσ συνηθωσ ερχονται οταν την μαθεισ....θεσ να κανεισ το κατι παραπανω...)
    πανω απ΄ολα μην παρασυρεσαι....μαθε τισ δυνατοτητεσ σου και σιγα σιγα θα δεισ σταδιακα να βελτιωνονται...
    ελπιζω να βοηθησα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    η ''σωστή'' λογική είναι : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ αλλά μπορεί να μου συμβεί..και το αποδέχομαι!
    Ναι ρε συ ,αυτό εννοούσα! αφού έγραψα "Έτσι αποκλείεις το ενδεχόμενο να πέσεις από σφάλμα δικό σου."

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    και βασικά ναι ξεκινάς με την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι κάποτε θα πέσεις....
    οι παλιοί λέγανε: υπάρχουν 2 κατηγορίες μοτοσικλετιστών: αυτοί που πέσανε και αυτοί που ΘΑ πέσουν....

just my 2 cents....
    Τι να πω,πάντως απ'την παρέα μου δεν έχει πέσει ποτέ κανένας(φτου φτου φτου)...λίγο μοιρολατρικό μου φαίνεται...

Νέο μέλος
    ρε παιδια σας ευχαριστω πολυ.ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια σας και το εκτιμω που ασχολειστε ακομα αν και νομιζω οτι σας ψιλοαναστατωσα και δεν το ηθελα.να στε καλα ολοι παντως και σας ευχαριστω.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. mia extra voitheia gia to Evropaiko
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 12:09
  2. 5 pragmatakia (gia alli mia 4a)...kai kalo taksidi
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:10
  3. mia skepsi gia to mellon...
    από monstermind στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 19:17
  4. Mias Kai Emeis Edo Kanoyme Reportaz...
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:29
  5. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF