Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τώρα δηλαδή πειράζει που, με εξαίρεση το OSSA, τα υπόλοιπα μου αρέσουν??????????
σσστ, μαρτυράς την ηλικία σου....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Τώρα δηλαδή πειράζει που, με εξαίρεση το OSSA, τα υπόλοιπα μου αρέσουν??????????
You BETA believe...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Απωθημένα.......
Ειδικά το CX
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εγώ τώρα ναω και την κακία μου;;;;;;
Για τους Hondaκηδες ειδικά .................
Γιατί δεν σας αρέσει το OSSA, αφού είναι ίδιο με το DEAUVILLE ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Αλλά το CX το αγόραζα και τώρα αν το εύρισκα........
Και συγγνώμη δηλαδή αλλά το CB 1300 δεν είναι ίδιο ή σχεδόν ίδιο με αυτό (εμανισιακά πάντα);;;;;;;;;;;
Πωπω..η μάσκα αυτουνού είναι τραγική απλά....![]()
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Λες και εχει μουσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
α ναι παραλιγο να το ξεχασω!!
Αυτο το kawasaki το ER-6N πως μερικοι ανθρωποι το χαρακτηριζουν πανεμορφο δεν μπορω να καταλαβω...![]()
![]()
Μακραν το ασχημοτερο μηχανακι που εχει βγει προσφατα .Ειδικα αυτο το κιτρινολαχανι....ημαρτον.Εχει φαει τετοια διαφημιση οσο κανενα αλλο kawasaki ουτε καν οση το Z (μονο που το Ζ ειναι ομορφο)
Το OSSΑ θα το τυπωσω και θα το βαλω απεναντι απο τη χεστρα μου.Αν εχω δυσκοιλιοτητα θα το βλεπω και θα χεζομαι απ'τα γελια![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[B]Αυτο το kawasaki το ER-6N πως μερικοι ανθρωποι το χαρακτηριζουν πανεμορφο δεν μπορω να καταλαβω...![]()
![]()
Μακραν το ασχημοτερο μηχανακι που εχει βγει προσφατα .Ειδικα αυτο το κιτρινολαχανι....ημαρτον.Εχει φαει τετοια διαφημιση οσο κανενα αλλο kawasaki ουτε καν οση το Z (μονο που το Ζ ειναι ομορφο)
AΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Το ER-6n πήρε το βραβείο για ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ 2006![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()