Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Vstrom 2009

Mr vstromopoulos

Cool

Αρχικά δημιουργήθηκε από ak2
    houla για πες και αλλα. ΛΕυκο εεεε καλο θα πρέπει να είναι. Έχεις καμια φωτογραφια??????Ξέρεις ημερομηνία πωλήσεων?

Δυστηχως δεν γνωριζω τιποτα αλλο ακομη, ξερω οτι θα ερθει σε λευκο,πορτοκαλι και ανθρακι
    αλλ δεν ξερω ημερομηνιες κτλ.
    οτι μαθω θα ενημερωσω παντως.

υγ. το λευκο πρεπει να ειναι πολυ ομορφο παντως, καπου ειχα δει φωτο απο ενα βαμενο λευκο και ηταν πολυ καλο !!!
    Λευκο με ασπρο κρανος θα ειναι πολυ ψαρωτικο
    V-Strom 650cc

Νέο μέλος
    ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΔΙΑ??? 7195ΕΥΡΩ??

Λευκό θα είναι ωραίο............αλλά πορτοκαλί.........φοβάμαι πως θα ειναι σαν υπηρεσιακό όχημα της Δ.Ε.Η. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φιλικα παντα, Νακος

Το πορτοκαλι ειναι σαν γυφτικο τσαρδι ρε παιδια.Το κιτρινακι που τρεχει ειναι πολυ καλυτερο.Ρωτουσα και στις αντιπροσωπιες Σαλλονικη και μου λεγαν ολοι "γιατι Αρης εισαι;"

Μα ολοι μιλαμε;;;;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από choropan
    Το πορτοκαλι ειναι σαν γυφτικο τσαρδι ρε παιδια.Το κιτρινακι που τρεχει ειναι πολυ καλυτερο.Ρωτουσα και στις αντιπροσωπιες Σαλλονικη και μου λεγαν ολοι "γιατι Αρης εισαι;"

Μα ολοι μιλαμε;;;;
    Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ειδικά αν του βάλεις μαύρο κάλυμα ντεποζίτου....

Τελικά βέβαια πήρα μαύρο (όχι οτι δεν μου αρέσει... ούτε το έχω μετανιώσει) γιατί επιρεάστηκα απο συμβουλές περι μεταπωλητικής αξίας, κλασικό χρώμα, σε λίγο καιρο θα το βαρεθείς (το κιτρινο) κλπ...

Καλά τι περιμένεις απο τους πωλητές;;; Όλοι έχουν "άποψη" και πρέπει και εσύ να έχεις ίδια με αυτούς... και σαφώς θέλουν να σου πουλήσουν ο,τι έχουν στοκ.

και εγώ στο ίδιο δίλημα είμαι..κίτρινο ή μαύρο;και τα δύο μου αρέσουν το κίτρινο είναι έντονο χρώμα και όταν θα βγεις από την καφετέρια δεν θα την μπερδέψεις με καμία άλλη μαύρη..από την άλλη το μαύρο είναι κλασικό την δείχνει πιο... μηχανή και μετά την πουλάς άνετα..εχω δύο μέρες να το σκεφτώ..το ξέρω είναι καθαρά θέμα δικού μου γούστου αλλά κάθε γνώμη δεκτή..ίσως με βοηθήσει να καταλήξω..

Νέο μέλος
    Mayro mat i Mayro gialistero....Me to Mayro Mat fobase mhn to gratzounisis akoma kai me to nixi sou....afini simadi. ego prosopika protimo an8raki....mou aresi epidi mesa sto xroma kanei kristalismous kai exei diaforetiki apoxrosi apo ka8e meria pou to blepeis
    oso anafora gia to portokali.....an den to doume apo konta polla 8aymata kanei to photoshop....

to anthraki fenete poli kalo alla tha vgei stin paragogi telos avgoustou kai stin elada einai agnosto pote tha erthei....(meta ton noemvrio)!!!!
    opote pali periorizomaste sta 2 xromata kitrini kai mavro mat.....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από houla
    το Κ9 στην ελλαδα θα ερθει και σε λευκο.
    .
    Μη χασει την ευκαιρια η Suzuki να συναγωνιστει το TDM. Αλλο που το λευκο TDM ειναι κολαση...
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Kalimera paidia!

ego afto pou blepo sthn agora einai oti o sfakianakis exei kapia komatia mavro mat kai 8elei na lansarei afta mexri na ta teliosi mesa sto kalokairi...to xeimona peftoun oi polisis....ego arxes maiou piga na thn agoraso se an8raki kai otan mou eipe oti teliose...epesa apo ta sinefa....kai to teliko xtipima htan oti 8a ferei ton Ioulio me Aygousto kai blepoumeeeeeeeeee....eleos....telika den thn exo parei (8a perimeno ligo kairo akoma).
    to mixanaki einai poli kalo...kai to blepoume stis polisis tou...ala den mporei o ka8e sfakianakis na kanei oti 8elei kai idika me thn eggiisi (lege me paraisagogis)...Politikoi,dimosiografoi, polites...leme aman sto kykloforiako....pos na mhn einai aman...afou ena scouter 600cc me ton eksoplismo (mpoufan,kranos,ktl ktl) ftanei to kostos enos aftokinitou....giati na mhn paroume oloi aftokoinito....ekei pou 8elo na katalikso einai oti ta mixanakia pia einai ipertimimena...kai oxi ola....

AX TA EIPA....sorry

πω ρε φιλε ελεγα παντα σε ασημη (εχω το μαυρο ματ κ8)αλλα μολις ειδα το πορτοκαλι
    παλι αλλαγες θα εχουμε????δεν ξερω να βαφω κιολας
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Για ριχτε & μια ματια εδώ...

http://www.tokoto.es/y-si-pinto-la-moto-deverde
    V-baby

Δυστυχώς δεν ξέρω ισπανικά, αλλα στην αρχή λέει κάτι για DL800
    λέτε...!!!
    V-baby

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
    Δυστυχώς δεν ξέρω ισπανικά, αλλα στην αρχή λέει κάτι για DL800
    λέτε...!!!
    οπα λετε dl 800?να βγει?

Νέο μέλος
    Hola a todo el mundo, soy Tokoto, webmaster de www.tokoto.es. el mensaje que habeis leído es una idea para saber de qué color puedo pintar mi V-Strom

No existe la Dl 800. Mi amigo Papatoni, del foro www.vstromclub.es ha transformado su K5 en otra moto con piezas de la DL1000

Lo podeis ver aqui:

http://www.vstromclub.es/viewtopic.p...sd=a&hilit=800

Sorry but my english is bad, my greek is badest

Hello everybody, I am Tokoto, webmaster of www.tokoto.es. the message that you speak about is a idea to know what color I can paint my V-Strom

There does not exist the Dl 800. My friend Papatoni, of the forum www.vstromclub.es has transformed her K5 into another motorcycle with pieces of the DL1000

You can see it here:

Http: // www.vstromclub.es/viewtopic.php? F=2*t=21856*st=0*sk=t*sd=a*hilit=800

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti gnomi exete gia to vstrom 650???
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:56
  2. vstrom
    από vstrom650 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2004, 11:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα