Και νομίζεις τώρα ότι θα ξεφύγεις με ένα emoticon ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κασσος.![]()
![]()
(ξέρασε τα όλα ... )
![]()
Και νομίζεις τώρα ότι θα ξεφύγεις με ένα emoticon ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κασσος.![]()
![]()
(ξέρασε τα όλα ... )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Κοίτα ένα (μ)πούστη μεσημεριάτικα .... πάνω που ονειρευόμουνα ήρεμες διακοπές μακριά από τη βουή ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ μικρο νησι, απ'οτι θυμαμαι εχει μια παραλια με πολλα κατσικια ενα εκ των οποιο το εφαγε ενα τσοου-τσοου που ειχα τοτε, πολυ αερα στεριανο και γενικα ψιλομιζερα(κατ'εμε).Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Και νομίζεις τώρα ότι θα ξεφύγεις με ένα emoticon ;![]()
(ξέρασε τα όλα ... )
![]()
Μια μερα εκατσα και την εκανα.
Εγω θα προτεινα Ηρακλεια.![]()
Μάλλον έχεις χρόνια να πας Ηρακλειά Άυγουστο Παναγιώτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πολυ μικρο νησι, απ'οτι θυμαμαι εχει μια παραλια με πολλα κατσικια ενα εκ των οποιο το εφαγε ενα τσοου-τσοου που ειχα τοτε, πολυ αερα στεριανο και γενικα ψιλομιζερα(κατ'εμε).
Μια μερα εκατσα και την εκανα.
Εγω θα προτεινα Ηρακλεια.![]()
![]()
(δεν παλεύεται )![]()
![]()
Δεν εχω παει ποτε Αυγουστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μάλλον έχεις χρόνια να πας Ηρακλειά Άυγουστο Παναγιώτη...![]()
(δεν παλεύεται )![]()
![]()
![]()
Τηνος απιστευτη, αν πας βορια μεγαλη νεκρα (ακομα και αυγουστο) πολλα μερη να δεις ,κουλτουριαρικα συγκροτηματα, αγρια θαλλασα και ωραιος κοσμος, υποψην δεν υσχιει τιποτα οσο πλησιαζεις στην πολη.![]()
Δωματιο ή σκηνη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν εχω παει ποτε Αυγουστο.![]()
Τηνος απιστευτη, αν πας βορια μεγαλη νεκρα (ακομα και αυγουστο) πολλα μερη να δεις ,κουλτουριαρικα συγκροτηματα, αγρια θαλλασα και ωραιος κοσμος, υποψην δεν υσχιει τιποτα οσο πλησιαζεις στην πολη.![]()
Δωματιο ή σκηνη?
Για Δωδεκάνησα θα παίξω δωμάτιο ... αν δε βρώ τίποτα σε νορμάλ τιμές ... σκηνή (η και μέσα στο φουσκωτό όσο αντέξουμε ... )![]()
Συμη,Χαλκη,Κασσο ?????
α,ρε Ακη..
εχω πολυ καιρο να μπω στο Ιντερνετ και δεν τα βλεπω ο μαλακας..!!!
Λοιπον,δεν εχω παει σε κανενα απο τα τρια,ομως εχω φιλους που δεν εχουν παει ουτε αυτοι αλλα εχουνε ακουσει πολυ καλα λογια..!!!
οταν με το καλο γυρισεις,πες μας και μας για να μπορουμε να ενημερωνουμε σωστα τους αλλους...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
Συμη,Χαλκη,Κασσο ?????
α,ρε Ακη..
εχω πολυ καιρο να μπω στο Ιντερνετ και δεν τα βλεπω ο μαλακας..!!!
Λοιπον,δεν εχω παει σε κανενα απο τα τρια,ομως εχω φιλους που δεν εχουν παει ουτε αυτοι αλλα εχουνε ακουσει πολυ καλα λογια..!!!
οταν με το καλο γυρισεις,πες μας και μας για να μπορουμε να ενημερωνουμε σωστα τους αλλους...
![]()
![]()
![]()
Ακη, αυτον πρεπει να τον παρουμε μαζι μας πανω, να ξελαμπικαρει!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον,δεν εχω παει σε κανενα απο τα τρια....![]()
![]()
....ομως εχω φιλους .......
:wacko: :wacko:
..... που δεν εχουν παει ουτε αυτοι ....
![]()
![]()
....αλλα εχουνε ακουσει πολυ καλα λογια..!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήγε και ήπιε το τσίπουρο για τις εντριβές!!!!
![]()
![]()
Διαφωνώ. Αν θες ήσυχες διακοπές η Κάσος είναι πολύ δυνατός προορισμός. Λίγες εύκολα πρσβάσιμες καλές παραλίες, αλλά αν έχεις φουσκωτό όλο και κάτι καλό θα βρεις. Το νησί έχει μία άγρια ομορφιά - ηρεμία. Θυμίζει περισσότερο κυκλαδονήσι λόγω ξεραϊλας. Επιπλέον στο νησί παίζει φοβερή κουζίνα και θεωρώ ότι είναι από τα οικονομικά νησιά (πριν τέσσερα χρόνια ήταν).Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κασσος.![]()
Για τη Χάλκη ισχύουν αυτά που σου είπε ο Cpt. Haddock. Πρέπει να παίζουν όμως τσιμπημένες τιμές. Για τη Σύμη δε θα σου πω τίποτα γιατί είμαι μάλλον ο μόνος που δεν τρελαίνεται. Σκέψου και το ενδεχόμενο της Νισύρου (για μένα το ομορφότερο δωδεκανήσι) και τους Λειψούς.
Παρακάτω ένα μικρό δείγμα του Κασιώτικου τοπίου (4 χρόνια πριν όπως μπορεί να φανεί).
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Σύμη κορυφή!!!Αν πας σου στέλνω με πμ το τηλ του τύπου που μου νοίκιασε πέρσι δωμάτιο.
Άσχετο αλλά και η Μήλος Γ@μεί![]()
![]()
![]()
![]()
Λιγο ασχετο αλλα μιας και υπαρχει το παρον θρεντ
Καρπαθο εχει παει κανεις?
Λεω για τον Σεπτεμβρη...αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα απο αποψης φιλοξενειας του κοσμου κυριως...δλδ σε βλεπουν καπως σαν πορτοφολι και δεν ειναι και οι πλεον φιλικοι νησιωτες...
Κανεις που να εχει παει και να ξερει αν ησχυει η οχι![]()
Εντάξει καλή η Κάρπαθος, έχει και αρκετό χώμα για μοτοσακό, τουλάχιστον πρίν 4 χρόνια ας πούμε, ο δρόμος απ'τα Πηγάδια (νότιο λιμάνι και η χώρα του νησιού) στην Όλυμπο (και γενικότερα στο βόρειο τμήμα του) ήταν χωμάτινος..... Τώρα δεν ξέρω κάτι άκουγα τότε ότι θα τον φτιάξουν, δεν ξέρω...
Πάντως αν πάς αξίζει ν'ανέβεις στην Όλυμπο, μπορείς να πάς και με πλοίο απ'το Διαφάνι (λιμάνι βόρειο ανατολικά του νησιού).
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το βόρειο τμήμα.... Τα Πηγάδια και γενικότερα το νότιο τμήμα δεν έλεγε και πολλά....
Να ξέρεις είναι αρκετά ορεινό νησι κι έχει πάρα πολύ αέρα, αν είσαι surfer θα το εκτιμήσεις αρκετά....
Αλλά το πλοίο κάνει κάπου 22 με 23 ώρας (απο Πειραιά), παίρνεις ζβάρνα όλο το Αιγαίο σχεδόν..... θέλει υπομονή... Μπαίνεις ξυρισμένος και φτάνεις Κάρπαθο με μούσι και παπαγάλο στον ώμο....
Η πτήση είναι περίπου 30 λεπτά (αν θυμάμαι καλά).....
Όσο για την φιλοξενία εξαρτάται που θα πέσεις, αλλά εντάξει δεν τρελένονται κιόλας....
Να ξέρεις ότι στο νησί έπεφτε πολύ συνάλλαγμα και δεν τους πολυαπασχολούσε ο τουρισμός, τώρα βέβαια με το δολάριο και την κατάσταση που επικρατεί δεν ξέρω τι κάνουν και κατά πόσο έχουν αλλάξει....
Ακόμα έσκαγαν κατευθείαν charter απο βόρεια Ευρώπη και Αμερική....
Επίσης αν οδηγήσεις, μεγάλη προσοχή οι δρόμοι είναι πάρα πολύ στενή (όσο αρχίζεις ν'ανεβαίνεις) και οι ντόπιοι έχουν ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα.....
ΤΕΛΟΣ
Για τους νησιωτες δεν ξερω, δεν ειμαι πολυ φιλικος αδειουχος.Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Λιγο ασχετο αλλα μιας και υπαρχει το παρον θρεντ
Καρπαθο εχει παει κανεις?
Λεω για τον Σεπτεμβρη...αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα απο αποψης φιλοξενειας του κοσμου κυριως...δλδ σε βλεπουν καπως σαν πορτοφολι και δεν ειναι και οι πλεον φιλικοι νησιωτες...
Κανεις που να εχει παει και να ξερει αν ησχυει η οχι![]()
![]()
![]()
Τελειωμενος surfτοπος, απο τα πιο ωραια νησια,καμια σχεση το βορειο με το νοτιο κομματι σαν 2 διαφορετικα μερη, κατα τ'αλλα οτι ειπε ο Konti.![]()