ελα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αφου μπορειτε και μιλατε ακομα για 4 εσεις....
και εγώ απορώ....τόσες 4αρες εχουμε ρίξει ή και 6αρες
ΠΩΣ μπορούν και μιλάνε ακόμα
πεστα ρε χρυσόστομε....
ελα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αφου μπορειτε και μιλατε ακομα για 4 εσεις....
και εγώ απορώ....τόσες 4αρες εχουμε ρίξει ή και 6αρες
ΠΩΣ μπορούν και μιλάνε ακόμα
πεστα ρε χρυσόστομε....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
αδερφέΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
o τιτλος του ποστ ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09 ...................
δηλαδη μιλαμε για πρωταθλημα..........
ρε ολυμπιακαρες???
ποτε ριξατε τεσσαρα στο πρωταθλημα???
μεταξύ των 2 μεγάλων ομάδων δεν υπάρχει ήταν στο πρωτάθλημα ή ήταν στο κύπελλο
ακόμα και σε φιλικό να σου ρίξω ή να φάω η 4αρα είναι 4αρα
και εσε'ις 4 δεν φάγατε απο ΟΦΗ???ή 3?αρα δεν φάγαμε τελευταίοι![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τοσα χρονια βαζελος ......Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
o τιτλος του ποστ ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09 ...................
δηλαδη μιλαμε για πρωταθλημα..........
ρε ολυμπιακαρες???
ποτε ριξατε τεσσαρα στο πρωταθλημα?
Και δεν σε εχουν μαθει να κρυβεσε καλα πισω απο το δαχτυλο σου..???![]()
![]()
![]()
Θα σας χτυπησουμε παλι......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ανανεωσατε και φετος το συμβολαιο του Γκαγκατση και χαιρεστε;
Κατω απο το τραπεζι ( που λεει και το θυμα στα θυματα...)![]()
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥCΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα σας χτυπησουμε παλι......
Κατω απο το τραπεζι ( που λεει και το θυμα στα θυματα...)![]()
![]()
επιτέλους προπονητικό για την ΑΕΚ αφού αγοράστηκε η έκταση... και... ΟΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
Το 2004 που η ΑΕΚ παράπαιε , κανείς "Σωτήρας" δεν βγήκε να χώσει 70 μύρια ευρώ (αφού τα έχει όπως δηλώνει) για να την σώσει... μόνο ο Ντέμης το έκανε.
Φυσικα΄τώρα που έχει προπονητικό , έχει μαζευτεί οικονομικά και κάνει και κινήσεις για γήπεδο, με τους τρίτους κατά τάξη πληθυσμού , σε αριθμό φιλάθλους στην Ελλάδα, αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μερικούς να "αναγνωριστούν". ΟΞΩ ΡΕ....
Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε, ρίξτε το έγγραφο με τα εκατομμύρια στο τραπέζι και αφήστε τις μπούρδες και τα κουτσομπολιά. Καθήστε εκεί σε μια γωνία και μην μιλάτε καθόλου! Γιατί μην ξεχνάμε που πούλησε την ΑΕΚ, ο συγκεκριμένος κύριος έτσι;... σε κάποιον Τροχανά και απο εκεί στην Enic!
Αίντε μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.exedrasports.gr/default.a...=5039&catID=24
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εμ... μας "φάγατε" με τον Μπασινά και τον Βενετίδη... αντί να τα σκάσετε σε αυτούς... δεν τα δίνετε όλα μαζί να γυρίσει ο Κατσουράνης , που σίγουρα θα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ;
GandalfΈτοιμος για επιστροφή ο "Κατσού"
Την επιθυμία του για επιστροφή στην Ελλάδα και την ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης. Ο άσσος της Μπενφίκα με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" επανέλαβε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Πορτογαλική ομάδα και δεν σκέφτεται άλλο σύλλογο στην Ελλάδα πλην της ΑΕΚ.
"Ξέρετε όλοι την επιθυμία μου να φύγω από την Μπενφίκα όχι για οικονομικούς λόγους ή γιατί η ομάδα δεν κατέκτησε τίτλους. Οι λόγοι είναι ότι δεν μπορώ να είμαι στην Ελλάδα όταν θέλω. Είναι απίστευτα κουραστικό να πρέπει να ταξιδεύω 10 ώρες και να αλλάζω δύο ή τρεις πτήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μπενφίκα συζητάει μόνο για πώληση μου και όχι για δανεισμό. Αν πρέπει να μείνω στην Μπενφίκα θα το κάνω αλλά δεν θα είμαι χαρούμενος και αυτό το ξέρει ο Ρουί Κόστα", τόνισε ο 29χρονος μέσος.
Ο "Κατσού" απέκλεισε την περίπτωση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: "Εχω ακούσει ότι ενδιαφέρεται αλλά ακόμα και αν έγινε πρόταση δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Τόσο επειδή δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ όσο και γιατί υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μου. Ούτως ή άλλος στην Ελλάδα θα έπαιζα μόνο για την ΑΕΚ".
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εχει προπονητικο η αεκ??????????????????????????????????????
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
και η απε κοστολογειται 180 εκ ευρω????????????????????????
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
απο όσο διάβασα στην εξέδρα η ΑΕΚ απέκτησε έκταση που αγοράστηκε απο τον Νοτιά για 3 εκ. ευρώ και έγινε δωρεά προς την ομάδα. Το έγραφε την Κυριακή η Εξέδρα και νομίζω το έχει και στην σελίδα της.
Για την κοστολόγηση... μάλλον... τι να σου πώ;... αν 75.000.000ευρώ δίνουν το 35% του μετοχικού, τόσο θα την κοστολογούν(180)
Gandalf
Τοσο την πουλαμε και σε οποιον αρεσει...Σε οποιον δεν αρεσει να παει στον Βγενοπουλο![]()
<<Τιγρη>> αντε πισω στην ζουγκλα...
STOYBI,τι έγινε ρε φίλε,καλοκαιρινό θρεντ άνοιξες για να μη σκουριάζουμε;Να σού πω...πώωωως κι αυτό το ξεΨΑΡΩΜΑ νωρίς νωρίς;
Βγήκε καινούργιος νόμος για τίς ενστάσεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Τοσα χρονια βρε Βαγγελη......Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
STOYBI,τι έγινε ρε φίλε,καλοκαιρινό θρεντ άνοιξες για να μη σκουριάζουμε;Να σού πω...πώωωως κι αυτό το ξεΨΑΡΩΜΑ νωρίς νωρίς;
Βγήκε καινούργιος νόμος για τίς ενστάσεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αναμενομενο δεν ειναι καποια στιγμη μετα απο τοσααα...Και τοσααα χρονια... Να ξεψαρωσουμε..??![]()
![]()
![]()
![]()
Κατα τα αλλα.......
Σας δινετε η ευκαιρεια να ξαναγινετε δυναμη........Και εσεις...
Πατε να την πεταξετε.......![]()
![]()
![]()
![]()
Για μένα ο ΠΑΟ πάει να κάνει μεγάλη μεταγραφή αν και δεν ακούγεται πολύ.
Νιγκέθ Ααρόν. Αριστερό χαφ που θα πάρει δανεικό απο όσο φαίνεται απο Βαλένθια. Είναι το παληκαράκι (19 ετών) που έπαιζε δανεικός στον Ηρακλή. Λίγο που τον είχα δεί με τον ΟΣΦΠ, οι κινήσεις του ήταν κοφτές και αστραπιαίες ... τόσο που έσπασε την μέση των αμυντικών των κόκκινων , μιας και όλες οι ενέργειες του Γηραιού ξεκινούσαν απο εκεί.
΄
Θυμηθείτε το όνομα κύριοι.
Gandalf