Oxι. Ειμαι ο καλυτερος. Χρυσος οδηγος ειμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από zero76
και η ερώτηση τραβάει ?
σκέψου την ξανά τόσο καλός είσαι?:rotflmao: :rotflmao:
Βρε 'συ δεν εννοουσα αν τραβαει για να κανω κοντρες η για να σηκωνω μουρη με πρωτη, η για να ξυνω σε ολες τις στροφες. Σου εχει τυχει ποτε ν' ανεβεις σε μηχανη κι εκει που γκαζωνεις το μηχανακι να εχει ενα κενο; Η ακομα χειροτερο να πηγαινεις χαλαρα, να κατεβαζεις για προσπεραση και το μηχανακι να μην παει και να σε προδιδει στην προσπεραση κι αυτο ειναι οτι χειροτερο.
Δεν εχω τρελες απαιτησεις. Αν ειχα θα κοιταζα R6, Daytona, CBR κλπ κλπ. Δε θελω ενα μηχανακι που θα με προκαλει, αλλα δε θελω να 'ναι και σαν το CBF να καθομαι πανω του και να βαριεμαι και να με πιανει υπνηλια.
Επομενως για να σου απαντησω και σοβαρα. Ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος γιατι το καλος παραπεμπει αλλου ωστε εχοντας το fazer να θελω ενα μηχανακι που να αποδιδει σε ολο το φασμα. Να μην ειναι νευροσπαστο, αλλα νευρικο η ηπιο αναλογα με τη δικη μου διαθεση. Ειναι ετσι η δικη σου μηχανη; Και στον αερα τη συμπεριφορα εχει; Θα μου βγαλει την ψυχη, η προστατευει; Ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος ωστε οταν το απαιτει η στροφη και τα χιλιομετρα μου να μη φοβαμαι να παρω κληση με το σωμα μου. Ελπιζω να σου απαντησα.