Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Παραλίγο νεκρός

Περαστικά και αγύριστα!!!

Κάνε ότι περνάει απ' το χέρι σου να την πληρώσει ο παλιοκαραγκιόζης

Φίλε μου, ο κάθε μοτοσυκλετιστής που κυκλοφορεί πρέπει να έχει επίγνωση του κινδύνου που διατρέχει και πόσο πιο απροστάτευτος είναι σε σχέση με τον κουτάκια...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό δεν ισχύει. Με αποτέλεσμα, όπως είπες, να βλέπουμε στους δρόμους άτομα να οδηγούν χωρίς προστασία. Αυτοί οι άνθρωποι είτε είναι ανεύθυνοι, είτε έχουν ελλειπή αίσθηση κινδύνου είτε είναι πιο "άντρες" από τους "λακαμάδες" που κυκλοφορούν χειμώνα-καλοκαίρι θωρακισμένοι.

Εσύ διαπίστωσες και μόνος σου το πόσο σημαντική είναι η προστασία στη μηχανή.

Σου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Η απόφαση να ξαναοδηγήσεις μηχανή είναι μόνο δική σου. Αλλά αν χτυπούσες με αυτοκίνητο, δεν θα ξανάμπαινες σε αυτοκίνητο?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Περαστικά κι αγύριστα να είναι !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Γρήγορα περαστικά!
    Καμία λύπηση για τον δολοφόνο-τζιπάκια,γδάρτον τον π@@@@η!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Περαστικά και γρήγορα να είναι!!
    Κυνήγησε τον π@@στη όσο μπορείς!!

Κουράγιο ρε φίλε και με τον καιρό θα δεις ότι ο ιός της μοτοσικλέτας δεν γιατρεύεται!
    Πάντα γερός να είσαι!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    πρωτα απ'ολα φιλαρακι περαστικα σου...

και δευτερον.... μονο και μονο που σηκωθηκε και εφυγε ..ξεσκισε τον...οπως ειπε ο lupo...κλεισε του το σπιτι...γιατι μαλλον θα κλεισει αυριο μεθαυριο καποιο αλλο σπιτι...
    Κλείσε του το σπίτι του αλητάρα, εγώ γνωστός μου, έπαθε το ίδιο, τον χτύπησε, τον παράτησε και από τότε είναι παράλυτος, σε καροτσάκι.
    Οπότε μην το λυπηθείς, γαμησέ του ότι έχει και δεν έχει...συγγνώμη για τα γαλλικά.
    Τέλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Περαστικα κι αγυριστα!

Το θεμα μοτο θα το δεις μονος σου και εν καιρο!

Το ΜΑΛΑΚΑ μην αφησεις σε ησυχια!

καταρχην περαστικα σου φιλε μου και σε ευχαριστω που αν και 18 χρονων και εγω 32 με επεισες τελικα να αγορασω προστασια πλατης εκει που την θεωρουσα χαμενα λεφτα.κατατα αλλα μην αφησεις το παθος σου για ενανα μαλακα κουτακια απλως τις επομενες φορες να τους φυλας λιγο περισσοτερο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Περαστικά κι αγύριστα κι από μένα φιλαράκο.Μακάρι να επανέλθεις πλήρως και σύντομα και να μην σού μείνουν φοβίες,παρά μόνο το μάθημα.
    Και δυστυχώς το μάθημα είναι αυτό που διεπίστωσες:Ο άλλος δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο εκτός από την πάρτη του.Ποσώς θα τον ένοιαζε αν δεν ξανασηκωνόσουν από την άσφαλτο,φτάνει να τη σκαπουλάριζε.
    Καλή δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια και μη μασήσεις αν έρθει σα βρεγμένη γάτα να σού ζητήσει να τα βρείτε.
    Και πάλι περστικά σου.

Άσχετο..αυτή η επικεφαλίδα πώς διάολο μπήκε εκεί;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Περαστικά σου φίλε. Λυπάμαι γι' αυτό που σου συνέβει. Η ωριμότητά σου σε έσωσε.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Γεια σου Φιλε Χουλιαρη !

Μαγκακο περαστικα , εισαι πολυ τυχερος μεσα στην ατυχια σου.

Για τον τυπο τα γνωστα.:a31:

Οταν συνηδειτοποιησουμε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα μεσω των φρενων να την γλυτωσουμε, αμεσως σκεφτομαστε τον ελιγμο και την ευρεση χωρου για διαφυγη, αυτο μπορει να χρειαστει και γκαζι αντι για φρενο. θα μου πεις εκεινη την σιγμη δεν ειναι ευκολο και εξαρταται απο την εμπειρια του καθενος, αν ομως το βαλουμε στο μυαλο μας ως πιο ''αμεση'' λυση , η αντιδραση αυτη ερχεται ως πρωτη προτεραιοτητα.

Να εισαι παντα καλα και να ξακαβαλησεις.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και αγύριστα

και φυσικά
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

ΣΚΙΣΤΟΝ τον εγκληματία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Περαστικά φίλε....σε όλους μας!
    Παιδιά κι εγώ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει πια να καβαλάς δίκυκλο...όσο βλέπω το πόδι μου στο νάρθηκα...:a29: :a29: Ακόμα και το χέσιμο είναι διαδικασία(θα μου πεις και πότε δεν ήτανε; ).Για τίποτα δεν αξίζει να χάσεις αρτιμέλεια ή έστω να κουτσαθείς
    Χωρίς πλάκα τώρα πρέπει να βρούμε ένα νησί που να επιτρέπονται μόνο μηχανές.Με το πουσκάει το ferry θα'ρχεται ο μπάτσος και θα ελέγχει:..."Πως ; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΩΡΗ ΖΑΡΤΙΕΡΑ,ΟΞΑΠΟΔΩ!!!!" Aλλιώς βλέπω να εξακολουθούν να γεννιούνται τόπικ όπως "Ο Έκτορας έπεσε","Η Ευφροξυλάνθη χύμαρε","Ο Διομήδης στούκαρε" κλπ..

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Περαστικά φίλε....σε όλους μας!
    Παιδιά κι εγώ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει πια να καβαλάς δίκυκλο...όσο βλέπω το πόδι μου στο νάρθηκα...:a29: :a29: Ακόμα και το χέσιμο είναι διαδικασία(θα μου πεις και πότε δεν ήτανε; ).Για τίποτα δεν αξίζει να χάσεις αρτιμέλεια ή έστω να κουτσαθείς
    Χωρίς πλάκα τώρα πρέπει να βρούμε ένα νησί που να επιτρέπονται μόνο μηχανές.Με το πουσκάει το ferry θα'ρχεται ο μπάτσος και θα ελέγχει:..."Πως ; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΩΡΗ ΖΑΡΤΙΕΡΑ,ΟΞΑΠΟΔΩ!!!!" Aλλιώς βλέπω να εξακολουθούν να γεννιούνται τόπικ όπως "Ο Έκτορας έπεσε","Η Ευφροξυλάνθη χύμαρε","Ο Διομήδης στούκαρε" κλπ..
    Εσύ τι έπαθες?????

Νέο μέλος
    Περαστικά και αγύριστα!!
    αλλά όλοι ξέρουμε ότι όσο υπάρχουν ασυνείδητοι (και είναι πάρα πολλοί) θα υπάρχουν τέτοια
    περιστατικά δυστυχώς. Το θέμα είναι ότι η πολιτεία ΚΑΙ οι πολίτες δεν κάνουν τίποτα για να
    αλλάξει αυτή η κατάσταση. θυμάμαι (όσο και αν προσπαθώ να το ξεχάσω) πέρυσι περίπου στις
    10/6 έμπαινα από παραλιακή στην εθνική και ένας ωραίος τύπος με μαύρο mercedes αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα την ώρα που με προσπέρναγε περίπου με 120χλμ. εγώ γύρω στα 60χλμ. και με ρίχνει στην εθνική από την δεξιά στην τέρμα αριστερή λωρίδα!!! και φυσικά εξαφανίστηκε... Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε ακριβός από πίσω μου γιατί θα με πάταγε! Κάνεις άλλος, προσπαθούσα να σηκώσω και να τραβήξω την μηχανή (hornet 600) στην άκρη αλλά δεν σταματάτε κανείς.......!! αυτοί είμαστε οι Έλληνες. δόξα το θεό την γλίτωσα με μερικά εξωτερικά τραύματα. Αποφάσισα λοιπών να την δώσω και να πάρω κάτι πιο μικρό, ένα σκούτερ, αλλά και εκεί δεν στάθηκα τυχερός. πριν 2 περίπου μήνες ένας μάγκας κολλημένος πίσω μου μέσα στην πόλη, σε κίνηση, φρέναρε ο μπροστινός μου και αυτός με την σειρά του έπεσε πάνω μου χωρίς φρένα. Μετά και αυτό λέω καλύτερα να τρώω την κίνηση και να έχω το κεφάλι μου στην θέση του. Δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα εκεί έξω.....Όσο για τον μάγκα με το τζιπ, ΕΓΩ όταν θα ανάρρωνα θα τον κέρναγα ένα χέρι ξύλο, έτσι για να θυμάται την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του....!
    και πάλι σου εύχομαι περαστικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Εσύ τι έπαθες?????
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62104

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο να ήμουν νεκρός...
    από NikdeV82 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 17:00
  2. Πτώση...παραλίγο