Να βγάλουμε και αυτοκόλλητα με το νέο σήμα !!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να βγάλουμε και αυτοκόλλητα με το νέο σήμα !!!![]()
![]()
το οποίο είναι?
![]()
τι διαολο, στραβός είμαι?
Το ίδιο παρέμεινε αλλά με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα, είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα να βγάλουν όταν παραγγέλναμε αυτοκόλλητα !Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
το οποίο είναι?
![]()
τι διαολο, στραβός είμαι?![]()
Το ίδιο παρέμεινε αλλά με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα, είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα να βγάλουν όταν παραγγέλναμε αυτοκόλλητα !![]()
Οκ! Τώρα εμφανίστηκε σε μένα...
ο ίδιος γραφικός χαρακτήρας είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το ίδιο παρέμεινε αλλά με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα, είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα να βγάλουν όταν παραγγέλναμε αυτοκόλλητα !![]()
Xτες το βράδυ είχε άλλον, μάρτυράς μου ο Φίλιππος !:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ο ίδιος γραφικός χαρακτήρας είναι...
Xτες το βράδυ είχε άλλον, μάρτυράς μου ο Φίλιππος !:o
εγω δεν είδα τιποτις...!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Οκ! Τώρα εμφανίστηκε σε μένα...Αυτές οι δύο απαντήσεις μέσα στο ίδιο θρεντ... θυμίζουν boxer !Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
εγω δεν είδα τιποτις...!![]()
![]()
![]()
![]()
Na doko mia taxydromiki dieythinsi na mou stilete kai emena ligo apo auto poy pinete???
re den exei alaksei oute telia pros to paron apo to site
o Adventuras-R pos skata to leei tespa, ftiaxnei ena V(ersion) 2.0 alla akoma einai stio xtisimo - sofatisma klp
Ρε'συ boss χτες το βράδυ το "Moto.gr forums" βρισκόταν εκεί πάνω με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα, μη με τρελάνετε γιατί θα ξηλώσω τα Ζωνιανά και θα τα φάω όλα και θα βρεις άδειο το πακέτο λέμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Na doko mia taxydromiki dieythinsi na mou stilete kai emena ligo apo auto poy pinete???
![]()
Κέρνα !:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πολυ ωραιο το new logo!!!![]()
Ρε'συ boss χτες το βράδυ το "Moto.gr forums" βρισκόταν εκεί πάνω με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα, μη με τρελάνετε γιατί θα ξηλώσω τα Ζωνιανά και θα τα φάω όλα και θα βρεις άδειο το πακέτο λέμε !
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xx a xa xa xax a ok ok exthes ekane kati test o markellos alla den eiksera oti ta ekane sto live
kai leo paei o makis mas..... to kapnise olo to strema gia na min to vroune ta ekam
![]()
![]()
Τώρα μάλιστα, στείλε διεύθυνση !Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xx a xa xa xax a ok ok exthes ekane kati test o markellos alla den eiksera oti ta ekane sto live
kai leo paei o makis mas..... to kapnise olo to strema gia na min to vroune ta ekam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok tora to vlepo kai ego![]()
ksestravothika
![]()