Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: τιμή service...

Παλαιό μέλος
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΙΑ ΣΤΑ 3.800 ΧΛΜ-ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ?ΜΕΝΩ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ..-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ 10.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ YAMAHA..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mai_tai
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΙΑ ΣΤΑ 3.800 ΧΛΜ-ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ?ΜΕΝΩ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ..-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ 10.000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ YAMAHA..
    Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εγγύησης. Εάν ακούγονται, θέλουν ρύθμιση η οποία είναι μία εργασία συντήρησης.

Τώρα εάν θέλουν ρύθμιση ξανά σύντομα, τότε μπορεί να υπάρχει πρόωρη φθορά στα κοκοράκια (πιανόλες whatever....) και τότε να ζητήσεις (εφόσον βρεθούν φθορές) αντικατάσταση αυτών των ανταλλακτικών στα πλαίσια της εγγύησης.

You BETA believe...

Νέο μέλος
    kamia timi peripou gia ritmisi valvidon?

Παλαιό μέλος
    Τελικα τις ρυθμισα μονος μου και δεν ακουγεται το παραμικρο -οποιος ασχολειται και πιανουν τα χερια του μπορω να του πω πως και τι-ειναι πανευκολο-εκτος του οτι παει καλυτερα στο δρομο( βαραγε υπερβολικα πριν απο το μεγαλο διακενο)-βλεπω διαφορα στα χιλιομετρα που κανω φουλαρισμενος..

Τελικα τις ρυθμισα μονος μου και δεν ακουγεται το παραμικρο -οποιος ασχολειται και πιανουν τα χερια του μπορω να του πω πως και τι-ειναι πανευκολο-εκτος του οτι παει καλυτερα στο δρομο( βαραγε υπερβολικα πριν απο το μεγαλο διακενο)-βλεπω διαφορα στα χιλιομετρα που κανω φουλαρισμενος..
    Έγραψες δικέ μου!!!

Εγώ δεν ξέρω αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω.

Κάποια στιγμή ίσως θελήσεις να μοιραστείς την γνώση σου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    billi opote thes ...-tha soy kano k kali timi...:rotflmao:

billi opote thes ...-tha soy kano k kali timi...:rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    (βλ. τακάκια πίσω.. πως τα έφαγε ο προηγούμενος ο κερατάς και τα μπροστά ήταν άθικτα; )

Gandalf
    Έχεις δεί πως είναι τα μπροστά σε σχέση με τα πίσω (στο υλικό κατασκευής αναφέρομαι) Εγώ τα πίσω τα αλλάζω το πολύ στα 7.000 km
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Κι εγώ στο 600 μόνος μου τις ρυθμίζω, δεν είναι δα και honda v4. Πάντως τα μαστόρια σπανίως τα ρυθμίζουν κρύα, που έτσι πρέπει, άρα άκυρη και εσφαλμένη η ρύθμιση.
    Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά έχω δει φόβο από τα δήθεν μαστόρια.

Παλαιό μέλος
    Δεν τα περιγράφετε κάπου να υπάρχουν; Και καμιά τόσο δα φωτογραφία, δεν θα μας κάνει κακό.

Παλαιό μέλος
    Για φωτογραφια λιγο δυσκολο-πρεπει να τα ξαναξηλωσω...-αλλα μπορω να περιγραψω μερικως..
    1)αφαιρουμε σελα-πλαστικα πλαινα-ρεζερβουαρ(με προσοχη το ακουμπαμε γιατι ειναι η αντλια βενζινης με τα σωληνακια)απο κατω..
    αφαιρουμε τις 3 βιδες που συγκρατουν το ψυγειο και το τραβαμε ελαφρως προς τα πισω(εγω το συγκρατησα με ηλεκτρολογικα κλιπςακια(ταυραπ)
    -αφαιρουμε τις δυο ταπες τις στρογγυλες απο το αρ-καπακι της μηχανης
    -φερνουμε τα σημαδια χρονισμου(προσοχη....οπως γυρναμε για να ερθουν τα σημαδια απο την κατω στρογγυλη ταπα με 14 κλειδη αν θυμαμαι καλα-τα σημαδια ειναι 3 γραμμουλες καθετες-θα πρεπει να ευθυγραμιστει η τριτη απο (αριστερα-προς τα δεξια) οπως την βλεπουμεμε την γραμουλα που εχει απο την πανω πλευρα η μικρη ταπα! s.o.s -οι αλλες καθετες γραμουλες ειναι για ελενχο avans-αλλη φορα θα μιλησουμε γιαυτο...
    --αφερουμε τα δυο καπακια βαλβιδων-(ενα απο την πλευρα του ψυγειου κ ενα απο την απεναντι)με 4 αλενοβιδες το καθενα ειναι
    -ξελασκαρουμε κατοπιν το 10 παξιμαδι λιγακι και αφου εχουμε τοποθετισει ενα φιλερ 0,10 απο την πλευρα της εισαγωγης και 0,15 απο την πλευρα της εξαγωγης σφιγγουμε η ξελασκαρουμε αναλογα με το κενο που εχουμε..(πρεπει το φιλερ ισα που πρεπει να σφιγκει στα χερια μας..)
    --συναργολογουμε αντιστροφα παντα απο την σειρα αποσυναρμολογησης

---πολυ προσοχη στο πισω καπακι βαλβιδων-επειδη δεν δινει...χερι για ρεγουλαρισμα(πηρα πολυ μακρυ κατσαβιδι και ισιο και ρεγουλαρισα απο την πανω πλευρα..-ολα αυτα για να μην ξηλωσω το ψυγειο και χρειαστει πληρωση αντιψυκτικου που δεν ειχα...
    ελπιζω να βοηθησα-οποιος εχει απορια εδω ειμαστε..

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δεν χρειάζεται κάθε 24.000χλμ όπως το DRZ;
    Kαι στα 24000 δεν ηθελαν.Παμε για 36000 για ελεγχο ξανα
    (Το ιδιο και το Vstrom)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τιμή service xt600 2001 κλπ
    από 2tet στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2008, 19:25
  2. Service times
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:03
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2004, 19:00