Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΕΡΩΤΗΞΙΣ...

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    ME MANITAΡΑΚΙΑ ΑΠΟ Ε ΒΑΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΑΜΑΚΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ.
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ!!!!!
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα409.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	32,4 KB 
ID:	146332
    VFR

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της trifonas
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΤΣΙ!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα410.jpg 
Προβολές:	348 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	146333
    VFR

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
    αα και κάτι ακόμα μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις
    ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

Ι αμ τζαστ κιτινγκ μαν
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    ME MANITAΡΑΚΙΑ ΑΠΟ Ε ΒΑΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΑΜΑΚΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ.
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ!!!!!
    ΤΙΜΗ 20 ΕΥΡΩ!!!!!
    Δυστυχώς αυτά τα μανιτάρια είναι εντελώς άχρηστα! Δοκιμασμένα πράγματα...
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

κι εγω το ψαχνω

Κι εγώ ψάχνω μανιτάρια αλλά προσπαθώ να αποφύγω το να τρυπήσω τα fering.
    Βρήκα κάτι μανιτάρια σάν αυτά που πρότεινε ο φίλος παραπάνω απο το ebay που μπαίνουνε στη βίδα
    αν έφαγε κανείς καμιά βούτα μ' αυτά ας μας πεί την άποψη του αν και δε με φαίνονται και πολύ σόι.
    Βρήκα και κάτι άλλα αλλα είναι πανάκριβα και δέ ξέρω τί δουλειά μπορεί να κάνουν.
    Παραθέτω παρακάτω τα link:

ebay μανιτάρια

πανάκριβα πιστεύω

ΥΓ: Αν κάποιος έχει ακούσει τίποτε άλλο ή έχει να συστήσει κάτι παρακαλώ να το κάνει.

Νέο μέλος
    Στο δικό μου μιας και βρήκα πολύ ακριβά τα R@G τα έφτιαξα μόνος μου.
    Είναι στερεωμένα σε βάσεις κινητήρα και τρύπησα τα fairing και έκανα πατέντα στο ψυγείο. Δοκιμάστηκαν σε μια πτώση από σταν και η μηχανή δεν έπαθε το παραμικρό.

Αν θέλει κάνεις ( χωρίς να αρχίσουμε τα τέτοιες πατέντες είναι επικίνδυνες κλπ ) μπορώ να σας πω ακριβώς την διαδικασία.

μου στοίχησαν περίπου 40 ευρώ.

[img=http://img444.imageshack.us/img444/1561/motoey9.th.jpg]

motoGP V 4 COINCIDENCE? Το avatar του/της xapos_kil
    Για πες... !!!
    Klain main...

Νέο μέλος
    Λοιπόν αφού βγάλουμε τα φερινγκ βρίσκουμε τα σημεία εφαρμογής τα οποία είναι οι βάσεις του κινητήρα πίσω από τα ψυγεία. Στην δεξιά μεριά για να την βρούμε πρέπει να λύσουμε και να βγάλουμε το δοχείο ψυκτικού του ψυγείου.
    Βάζουμε πιο μεγάλες βίδες και βάζουμε λίγο γράσο στο κεφάλι τους, βάζουμε πάλι τα φερινγκ και στο σημείο που ακουμπήσει η βίδα θα μας αφήσει σημάδι. Ανάλογα κάνουμε και για το δοχείο με το ψυκτικό. Κάνουμε μικρές τρύπες με το τρυπάνι και περνάμε τις βίδες τώρα με τα φερινγκ περασμένα έτσι μετράμε την απόσταση που έχει η βάση της μηχανής με το φερινγκ.
    Πάμε σε μαγαζί που φέρνει αλουμίνια και παίρνουμε δυο κυλίνδρους από αλουμίνιο γερμανικού τύπου (που είναι το καλυτερο) διάμετρο γύρω στους 10 πόντους ή ανάλογα τι θέλει να φτιάξει ο καθένας. Η τιμή ήταν 15 ευρω. Τα πηγαίνουμε σε τόρνο και φτιάχνουμε τα μανιτάρια ως έξεις: να έχουν μια βάση γύρω στους 4 πόντους, αυτή η διάμετρος θα κρατηθεί όσο είναι το μήκος που χρειάζεται για να βγει από το φερινγκ και μετά το πλαταίνουμε ανάλογα όσο θέλουμε και του δίνουμε μια μικρή κλίση για να τελειώσει στο κεφάλι.
    Στην μέση θα έχει τρυπά με ποιο φαρδιά να είναι στο κεφάλι για να κρύβει μέσα της το κεφάλι της βίδας. Αν δεν βρούμε έτοιμες βίδες πρέπει να φτιάξουμε ανάλογες ( εγώ έφτιαξα αφού πήρα από το συνεργείο μεταχειρισμένες βίδες της Honda που έχουν και σκλήρυνση )
    Προσοχή θέλει να μετρήσουμε καλά την εφαρμογή της βάσης στου μανιταριού στην μηχανή γι αυτό πηγαίνετε στον τόρνο μαζί με την μηχανή για να το κάνει αυτός σωστά. Στο τόρνο έδωσα 30 ευρω.
    Τα φερινγκ τώρα τα τρυπάμε ανάλογα με την βάση του μανιταριού και κόβουμε και το δοχείο του ψυκτικού. Για να κλείσει η τρυπά κυκλικά χρησιμοποίησα ένα καπάκι από σπρέι έκοψα το πάνω μέρος και το κώλυσα με κόλλα στο ψυγείο. Όλα είναι έτοιμα για συναρμολογηση.

Αν θέλει κάποιος μπορεί να αφήσει το μανιτάρι να βγει από το φερινγκ και αφού πλατύνει μετά από ένα πόντο να το σταματήσει να του κάνει μικρές τρύπες περιμετρικά και να βάλει στο κεφάλι τεφλον, όσο παχύ θέλει, δίνοντας μια ελαστικότητα στην κατασκευή, πάλι πουλιέται σε κυλίνδρους και παίρνει σχήμα σε τόρνο.

Σημεία προσοχής είναι ότι οι αποστάσεις του φερινγκ από την βάση του κινητήρα είναι διαφορετική σε κάθε μεριά
    και οι βάσεις από την μέσα μεριά έχουν αποστάτες και δεν λέει να χαθούν.

Ελπίζω να μη σας κούρασα και να έγινα και κατανοητός.

Φωτογραφίες δεν είναι εύκολο μιας και πρέπει να λύσω τα φερινγκ αλλά αν υπάρχουν απορίες κάτι θα γίνει……………..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trifonas
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΤΣΙ!!!!
    Τα εχω βάλει και εγώ αυτά τα μανιτάρια. Προφανώς είναι ψιλομούφα και δεν κάνουνε κάτι σημαντικό.
    Σκεφτόμουνα καιρό τώρα να τα βγάλω... απλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ
    ΏΣΠΟΥ απόψε, μου έπεσε το VFRάκι μου
    (είχα σταματήσει στο γκαράζ και μίλαγα στο κινητό κανα 3λεπτό, και μετά πάω να κατέβω αλλα δεν είχα βάλει το στάντ... ντροπή...)
    Την άφησα όσο πιο μαλακά μπορούσα να πέσει αριστερά (απο ένα σημείο και μετά δεν κρατιέται βέβαια)..
    Αποτέλεσμα πτώσης¨
    1) Το μανιτάρι έφυγε απο τη θέση του οταν σήκωσα τη μηχανή (απόδειξη οτι είναι ψευτόπραγμα) αλλά η επιφάνειά του έγινε κ@λος καθώς το πάτωμα είναι αρκετά άγριο εκει..
    Περιττό να πώ πόσο πολύ χαίρομαι που το fairing μου διατηρήθηκε αγρατζούνιστο ;-)
    2) Ρε παιδιά, μου κόπηκε το μεταλλικό παπαράκι που είναι κάτω απο το μαρσπιέ του οδηγού, αυτή η μεταλλική μπιλίτσα... Εσπασε η βίδα και η μισή έμεινε μέσα και το υπόλοιπο το πήρα στο χέρι...
    Καμια ιδέα να το φτιάξω αυτό? (αν και ψιλοάχρηστο μουο είναι..)

Ευτυχώς καμία άλλη απώλεια-γρατζουνιά

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    [i]
    2) Ρε παιδιά, μου κόπηκε το μεταλλικό παπαράκι που είναι κάτω απο το μαρσπιέ του οδηγού, αυτή η μεταλλική μπιλίτσα... Εσπασε η βίδα και η μισή έμεινε μέσα και το υπόλοιπο το πήρα στο χέρι...
    Καμια ιδέα να το φτιάξω αυτό? (αν και ψιλοάχρηστο μουο είναι..)
    [/B]
    το ειχα παθει και εγω.....

με ψιλο τρυπανακι..και αναποδο κολαουζο το βγαλα...του έριξα και ενα καθαρισμα με κανονικο κολαουζο

και πηρα καινουργιο απο σαρακακη..δεν ειναι ακριβο

βγαλε το απο εκει να το πας δήγμα...μπορει να σου δωσουν το κοντο

που ειναι μαλλον για αλλο μοντελο ..
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
    το ειχα παθει και εγω.....

με ψιλο τρυπανακι..και αναποδο κολαουζο το βγαλα...του έριξα και ενα καθαρισμα με κανονικο κολαουζο

και πηρα καινουργιο απο σαρακακη..δεν ειναι ακριβο

βγαλε το απο εκει να το πας δήγμα...μπορει να σου δωσουν το κοντο

που ειναι μαλλον για αλλο μοντελο ..
    Βγαίνει και με άλλο τρόπο.
    Αφαιρώντας το λαστιχο του μαρσπιέ που στηρίζεται σε μια βιδούλα δουλεύουμε το τρυπάνι δεξιόστροφα σε χαμηλές στροφές και ουσιαστικά ξεβιδώνει το κομμάτι που έμεινε μέσα. Δε χρειάζεται να ξεμονταριστεί το μαρσπιέ αρκεί κάποιος να το κρατά σταθερό στα ελάχιστα sec που διαρκεί η επέμβαση.

Βαθμός δυσκολίας: 1/10
    5Ε/τεμάχιο
    Fun Is Not A Straight Line

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Βγαίνει και με άλλο τρόπο.
    Αφαιρώντας το λαστιχο του μαρσπιέ που στηρίζεται σε μια βιδούλα δουλεύουμε το τρυπάνι δεξιόστροφα σε χαμηλές στροφές και ουσιαστικά ξεβιδώνει το κομμάτι που έμεινε μέσα. Δε χρειάζεται να ξεμονταριστεί το μαρσπιέ αρκεί κάποιος να το κρατά σταθερό στα ελάχιστα sec που διαρκεί η επέμβαση.

Βαθμός δυσκολίας: 1/10
    5Ε/τεμάχιο
    μισά μισα τα φραγκα για την εργασια που θα του κανουμε:rotflmao: :rotflmao:

ρε εσυ αρχιμανδρίτη....δεν κανοθμε μια μαζωξη...να μασ τα περασεισ εναν αγιασμο..

να φυγουν τα κακα πεσιματα...εστω και απο το σταν??

Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
    μισά μισα τα φραγκα για την εργασια που θα του κανουμε:rotflmao: :rotflmao:

ρε εσυ αρχιμανδρίτη....δεν κανοθμε μια μαζωξη...να μασ τα περασεισ εναν αγιασμο..

να φυγουν τα κακα πεσιματα...εστω και απο το σταν??

Ευτυχώς ο προηγούμενος κύρης ήταν γεροδεμένο παλικάρι και το κράτησε με την ελάχιστη απώλεια, αυτή του αποστάτη.
    Μέσα για τον αγιασμό! Θα τα ραντίσουμε τσίπουρο και θα μοιράσουμε σουβλάκια για αντίδωρο.
    Όπως πολύ σοφά λέει κι η υπογραφή σου, με καλή φαγοποτούρα θα στέκουν κι αυτά πάντα ντούρα!
    Fun Is Not A Straight Line

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Ευτυχώς ο προηγούμενος κύρης ήταν γεροδεμένο παλικάρι και το κράτησε με την ελάχιστη απώλεια, αυτή του αποστάτη.
    Μέσα για τον αγιασμό! Θα τα ραντίσουμε τσίπουρο και θα μοιράσουμε σουβλάκια για αντίδωρο.
    Όπως πολύ σοφά λέει κι η υπογραφή σου, με καλή φαγοποτούρα θα στέκουν κι αυτά πάντα ντούρα!
    G@MISES.......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΣΕΡΡΕΣ ΕΡΩΤΗΞΙΣ
    από xapos_kil στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2008, 17:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία