Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Σχετικά με την ζελατίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    Μερικές φόρες νομίζω πως κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δασός.(McTalas).(φιλικα παντα )Την ζελατίνα την έχουν φτιάξει έτσι και για να ανοίγει όποτε γουστάρεις και να την κλίνεις όποτε γουστάρεις ,αλλιώς δεν θα μας έδιναν το δικαίωμα να την ανοίξουμε. θα ήταν μόνιμα κλιστεί . όσο για το αρα’ί’ που λες μάλλον δεν έχω τόσα φράγκα να το πάρω(καλή ιδέα όμως) τώρα για της τρύπες δεν είναι λειτουργικό πιστεύω .πρέπει να είναι αρκετά ψιλά για να αερίζετε καλύτερα αλλά και αρκετά χαμηλά να μην επηρεάζει το οπτικό μου πεδίο .άσε που μπορεί να σπάσει και η ζελατίνα στην προσπαθια να τις ανοίξω
    ναι ρε φιλαρακι δεν διαφωνω αλλα την ζελατινα την εχουμε κλειστη οταν οδηγαμε, την ανοιγουμε οταν σταματαμε, αλλα δεν θα τα χαλασουμε εδω. οσον αφορα τα αραι, με 350? εγω πηρα το RX7 Nakano, δεν ειναι τοσο ακριβα οσο "φαινονται"
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

{υπαρχει και άλλη λύση πιο ακραία: ανάβεις τσιγάρο και το πετάς μέσα.... }

νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο!!! δεν ειναι μονο οι ταριφες αλλα ολοι οι ελληναρες!! κανενας μα κανενας το τσιγαρο στο τασακι του αυτοκινητου!! εκει βαζουν αμμο για να μυριζει ωραια....
    ασε που το θεωρουν δεδομενο!! σου λεει που να το πεταξω!! ασε αυτες οι γκομενες... smart κινητο τηλεφωνο και τσιγαρο, και το 8εωρουν μαγκια που μπορουν να κανουν και τρια μαζι!! και αμα τους πεισ να κανουν καμμια πιπα (HERB) σου λεει δεν μπορω.....

πηρα φορα ε? σορυ αλλα με πνιγουν και αλλα...
    mrdaellis

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

στο συγκεκριμενο δρομο κινουντε ολοι με 50, αντε και 60 χλμ κανενας δε πηγαινει με 80 τουλαχιστον, μην ξεχνας οτι ειναι δρομος με μια λοριδα ανα κατευθυνση και αρκετα ''χωμενα'' στενακια απ'οπου πεταγοντε αυτοκινητα.Δε σου λεω οτι δε μπορεις να πας με 80, και με 180 μπορεις να πας αν εισαι βαρεμενος, απλα τα 80 χλμ ειναι πολλα γιατι οπως ειπα ο δρομος δεν ειναι ασφαλης με τοσα.

Για να μη μηλισουμε για γιαγιαδες αναποφασηστες που θελουν να πανε στη σταση και οταν βλεπουν οχημα να τις πλησιαζει δεν ξερουν τι να κανουν
    Στο φανάρι του Μacro με κατεύθυνση προς Πάτρα λέει p@nos.
    Κάτω από τη γέφυρα της εθνικής. Ο δρόμος έχει 2 λουρίδες και κιγκλίδωμα μέχρι το κλειστό του Τόφαλος.(αν και τώρα κάνουν έργα και έχουν κλείσει εντελώς το ρεύμα προς Πάτρα μετά το φανάρι του πανεπιστημίου στη καντίνα) Όταν είναι άδειος πηγαίνω με 140-150 από φανάρι σε φανάρι με το V-strom. (Και 60-70 με το Actros..)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο P@NOS 'H OTI O ΚΑΘΕ M@L@K@S ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΜΕ 20 ΧΑΩ, ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΚΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΑΤΙ. ΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ 12 € ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΧΑΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΠΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΝΑΙ ΣΚΥΒΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ " ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ" Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΤΕΣ ΠΑ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΙΦΟΡΕΪΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΖΕΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας