Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ατυχημα gsxr1000k6

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    καταρχας το αν εχει παρει πλαισιο ή όχι δεν εχει να κανει με την ολικη καταστροφη!

κατα δευτερον, ακομα και οταν το βγαλουν ολικη καταστροφη, συνηθως σου βγαζουν μια αποζημιωση (ας πουμε τις 11.000) αλλα σου προτεινουν να κρατησεις την τρακαρισμενη μηχανη και αφαιρουν ενα ποσο απο την αρχικη εκτιμηση....

μπορει δλδ να σου πουν σου δινουμε 8000 και κρατας τη μηχανη!

για κοιτα το λιγο με το συνεργειο σου ....
    +1

Η γνώμη μου, παρε την αποζημιωση (μειωμενη λογω του οτι θα κρατησεις εσυ τη μηχανη) και τα υπόλοιπα τα βάζει ο φίλος σου (αν ειναι καλα...)
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

ο φίλος μου είναι καλά μονό λίγο στο πόδι χτύπησε. Η μηχανή χτύπησε πλαγιομετωπικά με ένα αυτοκίνητο και συρ8υκε για καμιά 70 μετρά και χτύπησε πάνω σε μια κολόνα,…τώρα αν μου πουν κράτα την μηχανή την άδεια θα μου την δώσουν η 8α την πάρουν ..?

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
    ο φίλος μου είναι καλά μονό λίγο στο πόδι χτύπησε. Η μηχανή χτύπησε πλαγιομετωπικά με ένα αυτοκίνητο και συρ8υκε για καμιά 70 μετρά και χτύπησε πάνω σε μια κολόνα,…τώρα αν μου πουν κράτα την μηχανή την άδεια θα μου την δώσουν η 8α την πάρουν ..?
    Αδεια και πινακιδες καταθετεις μονο αν σε αποζημιωσουν για ολικη καταστροφη της μηχανης...

Τοτε, αναλογα την ασφαλιστικη, μπορεις να κρατησεις και την μοτο για ανταλακτικα μονο...αν θυμαμαι καλα απο τοτε που ειχα ενα ατυχημα και γω...

χωρις την υπογραφη μου δεν γινεται τιποτα. 11700 η ζημια του λεω μου δινεις 10 κραταω και την μηχανη μαζι με τα χαρτια και ειμαστε οκ. δεν τους συμφερει να μου αγορασουν καινουργια μοτο αλλα ουτε και παλι συμφερει εμενα . με καμια παναγια δεν θα τους αφησω να μου την βγαλουν ολικη.

Bασικα ακου πως εχει το πραγμα, αν θυμαμαι καλα δηλαδη...

Βλεπει ο εμπειρογνωμονας την ζημια και την κοστολογει...τα εxtra που εχει πανω η μηχανη νομιζω οτι δεν κοστολογουντε,εννοω οτι κοιταζει τι ζημια εχει σε μαμισια κατασταση,αν εσυ πχ εχεις ενα ohlins μπροστινο(αφτερ μαρκετ) στα απαφταρια του, τιμολογει βαση του εργοστασιακου μπροστινου συστηματος...

Απο κει και περα κοιταζει την εμπορικη αξια του μοντελου,δλδ ποσο περιπου πουλιεται μεταχειρισμενο το μοντελο αυτο την δεδομενη χρονικη στιγμη...

Αν η αξια των ανταλακτικων ειναι μικροτερη απο την τιμη του μεταχειρισμενου τοτε σου βγαζει τη μηχανη επισκευασιμη...αν οχι στην βγαζει ολικη καταστροφη και σε αποζημιωνει με το ποσο που θα αγοραζες μεταχειρισμενο το ιδιο ακριβως μηχανακι...

Αυτα στο περιπου χωρις να περνω και ορκο βεβαια

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
    χωρις την υπογραφη μου δεν γινεται τιποτα. 11700 η ζημια του λεω μου δινεις 10 κραταω και την μηχανη μαζι με τα χαρτια και ειμαστε οκ. δεν τους συμφερει να μου αγορασουν καινουργια μοτο αλλα ουτε και παλι συμφερει εμενα . με καμια παναγια δεν θα τους αφησω να μου την βγαλουν ολικη.
    Επισης,λυπαμαι που στο λεω αλλα σε αυτο το σεναριο μην ελπιζεις και πολυ

Παντως αν θες ενημερωσε οταν βγαλεις ακρη ετσι για να ξερουμε...

ο εμπειρογνωμονας εχει ερθει και εχει παρει το χαρτι που λεει ποσο χρειαζεται για να την φτιαξω. η μηχανη δεν πωλειται τοσο 11700 εχω βαλει και καλυμπρα μεσα που ειναι 1000 ευρω .αναλαμβανω εγω την ευθυνη για το μηχανακι και του λεω δωσμου τα υπολοιπα και τελειωνει η δουλεια. το μηχανακι ειναι 2006 μοντελο αλλα αγοραστηκε το 2007 αυτοι προφανως θα το παρουν σαν μοντελο του 2007 .

Βασικα αν θες στειλε ενα πμ στον συμφορουμιτη mats8282 αν θυμαμαι καλα αυτος ασχολειτε με ασφαλειες και τετοια θα ξερει να σου πει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Επισης,λυπαμαι που στο λεω αλλα σε αυτο το σεναριο μην ελπιζεις και πολυ

Παντως αν θες ενημερωσε οταν βγαλεις ακρη ετσι για να ξερουμε...

δεν πιστευω να μου το παρει με το ετσι θελω αν δεν συμφωνησω εγω.

κοιταξτε να δειτε τη κανει ο ανθρωπος πως ριχνει τα μουτρα του. δεν πιστευει οτι επαθε τοσο ζημια η μοτοσικλετα και ριχνει αδεια να πιασει γεματα. μου λεει αν κανω καμια εξυπηρετηση σε κανεναν φιλο . δηλαδη του δωσα τα καλα και πηρα τα σπασμενα. επιασε τον ιδιοκτητη και του ελεγε να βαλει ατομα να ψαρωσει αν ειναι μουφα ολο το σκηνικο. ας μην μου φτιαξουν εμενα την μηχανη και θα δεις που θα το τραβηξω μεχρι οπου παει θα τουσ παρω το κεφαλι. παλιο ασφαλιες . ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αυτο ...

Παιδιά μέσα από το περιοδικό επειδή η εμπειρία σας είναι πολύ μεγαλύτερη από την δικιά μου μπορείτε να μου πείτε τη πρέπει να κάνω? Την μηχανή λέει ότι η εμπορική αξία είναι 9500ευρω

Ακου...επειδη απο δω πολλα θα ακουσεις και πολλα θα σου πει ο καθ' ενας απο τις δικες του

εμπειριες,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν δικηγορο,να του πεις πως εχει η

κατασταση και να σου δωσει καποια σιγουρη και υπευθυνη συμβουλη...

Παντως στις περισσοτερες περιπτωσεις να ξερεις(αν πας δικαστικα) τα δικαστηρια δεν δειχνουν και μεγαλο οικτο στις ασφαλιστικες,οταν βεβαια υπαρχουν και τραυματισμοι και τετοια...

Δεν ξερω...ρωτα σε ενα δικηγορο...δεν χανεις τιποτα

σιγουρα 8α παω σε δικηγορο αλλα θελω να εχω μια γνωμη .αν ειχε κανενας κανενα παρομοιο συμβαν να ξερω που να παω και που. δεν αργω να τον βγαλω στα ραδιοφωνα εγω τον κυριο αυτο που λεει οτι ειναι στμενη η φαση.

EΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Καμμία άσφαλιστική δέν άποζημιώνει γιά αυτά πού έσύ πρόσθεσες...
    Έκτός άν...........τό είχες δηλώσει καί άπαιτήσει........
    Πάντα οί άποζημιώσεις άφορούν τήν έμπορική τρέχουσα άξία τής μοτό
    Αύτά πού πρόσθεσες δυστυχώς .............πάνε περίπατο...
    Λάβε λοιπόν ύπ'όψιν σου τί σού συμφέρει καί άποφάσισε.....ΑΝ μπορείς
    Τώρα άν σού τή βγάλουν μέ όλική καταστροφή αύτό συνήθως είναι
    πλεονέκτημα γιά τόν ίδιοκτήτη......καί όχι μείον....!!!!
    Ένας συμβιβασμός έξυπνος ίσως θά ήταν ή καλύτερη λύση.....
    Οί δικηγόροι.........δυστυχώς θέλουν λεφτά καί χρόνο....!!!!!
    Δέν είναι ή............λύση....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε βρες πρωτα μερικους ασφαλιστες και συνεννοησου...

ο καθενας θα πει την αποψη του εδω στο φορουμ ελπιζοντας να βοηθησει χωρις ομως να κανει κατι ουσιαστικο...

εχω την εντυπωση πως και ο DUKASII ασχολειτε με ασφαλειες.

Ρωτας, μαθαινεις και μετα μας γραφεις αυτα που εμαθες για να ξερουμε κι εμεις...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic