Δέρμα ή ύφασμα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
... καλοκαιρνο dainese τρυπητο ...
Δέρμα ή ύφασμα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
... καλοκαιρνο dainese τρυπητο ...
Αν βάλεις το χειμωνιάτικο καλό είναι να φησεις ότι μπορείς ανοιχτό για να μπάινει λίγο αέρας γιατί θα βράσεις, θα κάνεις σάουνα εκτός και θες να χάσεις τπτ κιλά... τοξινες κλπ
Καλό θα ήταν να πάρεις ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι διάτρητο και να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα!!
Βέβαια να δεν υπα΄ρχει η οικονομική άνεση.... υπομονή και πολλά νερά!~!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
απ'οτι ξέρω, η νταινέζε διάτρητο δέρμα έχει μόνο στη γκάμα με τις ολόσωμες...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δέρμα ή ύφασμα ;;;
Βασικά δεν κατάλαβα τι ταξίδι θες να κάνεις, με πόσα χλμ, για πόσα χλμ κτλ. Αυτό που θα σου πω εγώ, που έχω ανέβει Δράμα 3 φορές καλοκαίρι με το "δέρμα" είναι:
1. Αν κάνεις πολλά χλμ, ειδικά μέσα από κάμπο (όπως ο Θεσσαλικός) ΣΙΓΟΥΡΑ χειμερινό μπουφάν! Δεν μπορείς να φανταστείς τι έντομο και κακό πέφτει πανω σου, με τι ταχύτητα και τι δύναμη...
2. Αφού βγαίνει η επένδυση να ξέρεις ότι σίγουρα δεν θα είναι τόσο ζεστό, θα είναι όμως
3. Φρόντισε να ταξιδεύεις νωρίς. Κανόνισε το πρόγραμμα έτσι ώστε περιοχές με πολύ ζέστη να μην τις περνάς ντάλα μεσημέρι. (πχ Κάμπος στη Λάρισσα, Βοιωτία κτλ)
4. Μπορεί να ζεστένεσαι όμωσ νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Και την έχεις κι όλας.
5. Καλό το διάτρητο το dainese, το έχω κι εγώ αλλά για μεγάλο ταξίδι, και με κάπως πιο μεγάλες ταχύτητες θα επιλέξω το δερμάτινο. Το καλοκαιρινό το έχω για πιο κοντινές αποστάσεις (όπως Αθήνα - Κύμη) όπου τα χλμ είναι πιο λίγα και οι ταχύτητες μικρότερες.
6. Συχνές στάσεις! Για νερό, χυμούς, ξεκούραση. Θα τις χρειαστείς. Επίσης, αν δεις ότι αρχίζεις και κουράζεσαι, ζεστένεσαι πολύ κτλ ΣΤΑΣΗ! Νερό σκιά και relax. Καλύτερα να αργήσεις μια ώρα παρά να μην φτάσεις ποτέ. Η αφυδάτωση σε συνδυασμό με την πού ζέστη του καλοκαιριού σε ζαλίζει. Οπότε προσοχή.
και εμενα το χειμωνιατικο μαυρης αποχρωσης cordura χωρις την επένδυση δεν με ζεσταινει σε σημειο που να μου αποσπαει την προσοχη....ειναι πολυ υποφερτο...
και εχω ταξιδεψει και μεσημεριανες ωρες
σε σταση βεβαια....ψιλοβραζεις......
περσι με τον τρελο καυσωνα γυριζα απο κορινθο και περναγα 3 η ωρα απο την Ελευσινα....πρεπει να ειχε καμια 50αρα η ασφαλτος....
εγω ημουν μια χαρα....συνεπιβατης που φορουσε κοντομανικο παραλιγο να λυποθυμισει.....επαθε αφυδατωση σχεδον....
και εβλεπα πολλους μηχανοβιους χωρις εξοπλισμο να εχουν σταματησει στα τουνελ της Αττικης οδου και να μην τους βαστανε τα ποδια τους....
παντως , βλεποντας αυτα τα διατρητητα καλοκαιρινα μπουφαν παντα ειχα την εντύπωση οτι σε ενδεχομενη πτωση θα διαλυθουν....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και εμενα το χειμωνιατικο μαυρης αποχρωσης cordura χωρις την επένδυση δεν με ζεσταινει σε σημειο που να μου αποσπαει την προσοχη....ειναι πολυ υποφερτο...
και εχω ταξιδεψει και μεσημεριανες ωρες
σε σταση βεβαια....ψιλοβραζεις......
περσι με τον τρελο καυσωνα γυριζα απο κορινθο και περναγα 3 η ωρα απο την Ελευσινα....πρεπει να ειχε καμια 50αρα η ασφαλτος....
εγω ημουν μια χαρα....συνεπιβατης που φορουσε κοντομανικο παραλιγο να λυποθυμισει.....επαθε αφυδατωση σχεδον....
και εβλεπα πολλους μηχανοβιους χωρις εξοπλισμο να εχουν σταματησει στα τουνελ της Αττικης οδου και να μην τους βαστανε τα ποδια τους....
παντως , βλεποντας αυτα τα διατρητητα καλοκαιρινα μπουφαν παντα ειχα την εντύπωση οτι σε ενδεχομενη πτωση θα διαλυθουν....
Σιγουρα για εθνικη αυτα τα διατρητα καλοκαιρινα ειναι ψευτικα αλλα για χρηση εντος κεντρου που σταματας καθε λιγο σε φαναρια ειναι η μονη λυση
παιδια, σας ευαριστω ολους για τις απαντησεις σας και εσενα trans για τις συμβουλες σου.
Γυρισα απο το ταξιδακι μου και πηγα πολυ καλα με το μπουφαν. Δεν φανταζομαι τον εαυτο μου με 140-150χλμ χωρις αυτο. Οσο για την ζεστη ειχα ιδ(ROSSI) απο μεσα πολυ λιγο. Μετα γυρισα βραδυ που ηταν must...
Τελικα τα καλοκαιρινα μπουφαν ειναι μονο για την πολη. . .
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Δεν είναι καθόλου ψεύτικα στην εθνική. Κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους όπως τα υπόλοιπα, απλά αισθάνεσαι καλύτερα τον αέρα. Τώρα για τα μυγάκια αν περνάνε ή αν πονάς παίζει ρόλο η πλέξη στο μπουφαν. Η Dainese για παράδειγμα την έχει αλλάξει κ έχει βάλει πιο χοντρή. Τα revit κάνουν επίσης καλά τη δουλειά τους χωρίς πρόβλημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Σιγουρα για εθνικη αυτα τα διατρητα καλοκαιρινα ειναι ψευτικα αλλα για χρηση εντος κεντρου που σταματας καθε λιγο σε φαναρια ειναι η μονη λυση
Είναι καθαρά τι προτιμάει ο καθένας μας![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Παιδιά μην λέμε οτι θέλουμε...
Για Ε.Ο. και ταχύτητες άνω των 120χλμ/'ωρα, μόνο δερμάτινο και χοντρή cordura. Τόσο για θέμα ασφαλείας, όσο και για τα αιωρούμενα έντομα (απο μυγάκια μέχρι και μπαμπούρια , μεγάλα σαν αντίχειρες).
Μπαμπούρι κιτρινο-μαύρο που έσκασε πάνω μου εχθές όπως ήμουν στην Ε.Ο. πάνω στο στο δερμάτινο, έκανε τέτοιο στούκο που νόμιζα οτι μου πέταξαν πέτρα! Αφού μέσα απο το κράνος και άκουσα το "κρακ" πάνω στο δερμάτινο!!! Σκέψου δηλαδή με κανά καλοκαιρινό ή κανά μακρυμάνικο βαμβακερό... σαν γροθιά θα ήταν!
Κάτι ακόμα επίσης. Με το δερμάτινο διαπιστωμένο οτι η θερμοκρασία ναι μεν είναι υψηλότερη που καλύπτει το σώμα σας, αλλά είναι σαφώς σταθερή και δεν αλλάζει είτε αν ιδρώσετε, ειτε αν κάνει καύσωνα έξω.
Αυτός είναι και ο λόγος που θα δείτε και σε πολλά touring bikes ξένων τώρα το καλοκαίρι σε ΜΜΕ που πάνε σε χώρες της Β.Αφρικής ή προς Ασία, να είναι δερμάτινα. Όσο και αν ακούγεται παράδοξο , στους 40° βαθμούς είναι πολύ πιο δροσερά απο ενα ελαφρύ και καλοκαιρινό μπουφάν.
Σαφώς βέβαια και συχνές στάσεις για νερό και σκιά, γιατί η θερμοπληξία καραδοκεί (το κράνος που λέμε να μην είναι σκούρο κτλ. )
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Σε μπουφάν δερμάτινο της Dainese είναι διάτρητο το Santa Monica!! Έχει και κοντά 600 ευρό όμως....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
απ'οτι ξέρω, η νταινέζε διάτρητο δέρμα έχει μόνο στη γκάμα με τις ολόσωμες...![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Όσον αφορά το μπουφανάκι χθές χρειάστηκε να κατέβω Θεσσαλονίκη από Καβάλα για κάτι δουλειές και πήγα με καλοκαιρινό μπουφανάκι και γύρισα με το δερμάτινο! Δεν είχε και τραγική διαφορά όσον αφορά τη ζέστη στο ταξίδι και σίγουρα με το δερμάτινο είσαι πολύ πιο ασφαλής!
Σε ταξίδι δεν νομίζω να το ξαναβάλω το καλοκαιρινό! Μόνο στην πόλη και σε καμιά κοντινή βολτούλα!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Το μπουφάν απαγορεύεται να'ναι διάτρητο,θα διαλυθεί!25 Ιούνη το διαπίστωσα...IXS με nylon ύφασμα και εσωτερική φόδρα με την πτώση και το σύρσιμο(το πολύ να΄χα 50χλμ)άντεξε ίσα ίσα η εσωτερική φόδρα.Προσέξτε,με 50 ...το αν,πώς και πόσο θα συρθείς μετά την πτώση κανείς δε το ξέρει...![]()
![]()
![]()