Καλοριζικος κι απο μενα.
Τα μπλεξιματα στα παντζακια απαγορευονται
Οι πτωσεις απογορευονται
......μεχρι νεοτερας![]()
Καλοριζικος κι απο μενα.
Τα μπλεξιματα στα παντζακια απαγορευονται
Οι πτωσεις απογορευονται
......μεχρι νεοτερας![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αυτό με το μπατζάκι είναι πολύ σπαστικό! Μου έχει τύχει και εμένα κάνα 2-3 φορές και δε λέω..τα χρειάστηκα!
ΥΓ. Που πας ρε χωρίς λάστιχα;![]()
1. "Έπεσες από μαλακία που πέσαμε κάποτε όλοι μία φορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
....
Εσείς κρατήσατε μόνο τα λάστιχα αν και δεν έπεσα εξαιτίας τους.
....
2. Την δευτερη φορά φταίγανε (κατά κύριο λόγο) τα λάστιχα που γλύστρισε
3. Δεν έπεσες εξ αιτίας τους, ακόμα..... ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ!
Εκτός αν δεν θες να φύγεις για εκείνο το ταξίδι δλδ.....
Σε θέματα ασφαλείας δικής μας δεν συμβιβαζόμαστε και δεν κάνουμε πλακίτσες..... Όσο την καβαλάς με καμμένα λάστιχα (και χέσε μέσα διατήρηση όσο ήταν ακούνητη η μηχανή) είσαι υποψήφιος για τούμπα.....
Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω.... (μπορώ δλδ αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις και μόνος σου)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
na allakseis lastixa!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είπαμε παίδες ναι θέλει λάστιχα. Σκοπεύω να βάλω. ταχύτατα κιόλας.
Μόνο μία σημείωση. Είναι εκπληκτικό... πως το ανθρώπινο μυαλό κρατά τελικά αυτά που θέλει. Ολόκληρο θρεντάκι με πλήρη ανάλυση έβαλα ο άνθρωπος στο οποίο είναι σαφές πως την τουμπίτσα της πλάκας την έφαγα γιατί μπλέχτηκε το πατζάκι στην μηχανή (και γιατί είμαι ο μόνος που πέφτω σταματημένος)
Αλλά όπως και να χει έχετε δίκιο άλλο το ένα άλλο το άλλο.![]()
![]()
DIAAAAAAAA, pes tou na allaksei lastixa twra!!!!![]()
Περιέγραψες μία τούμπα και μια παρολίγον τούμπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είπαμε παίδες ναι θέλει λάστιχα. Σκοπεύω να βάλω. ταχύτατα κιόλας.
Μόνο μία σημείωση. Είναι εκπληκτικό... πως το ανθρώπινο μυαλό κρατά τελικά αυτά που θέλει. Ολόκληρο θρεντάκι με πλήρη ανάλυση έβαλα ο άνθρωπος στο οποίο είναι σαφές πως την τουμπίτσα της πλάκας την έφαγα γιατί μπλέχτηκε το πατζάκι στην μηχανή (και γιατί είμαι ο μόνος που πέφτω σταματημένος)
Αλλά όπως και να χει έχετε δίκιο άλλο το ένα άλλο το άλλο.![]()
Τη 1η την έφαγες γιατί δεν φοράς βερμούδες, και τη 2η επειδή δεν είχες λάστιχα.
Επειδή είμαστε καλά παιδιά δεν στην είπαμε που φόραγες καμπάνα τζινάκι και στην λέμε για τα λάστιχα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.....
ε τωρα κι εσύ τι θες... να σου (ξανα)πούμε ότι πρέπει να δώσεις το μηχανακι στη Ντια για να ανεβαίνει με φούστα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
μ' αυτά που σου λέω, θα με περιμένεις καμμια μέρα πουθενά να με σκοτώσεις...![]()
![]()
Θα αλλάΞΩ λάστιχα σύντομα!!! και μετά θα πάω να αγοράσω καινούργια φούστα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλιππε, μαζί θα το φάμε το ξύλο μου φαίνεται!!![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
...(και γιατί είμαι ο μόνος που πέφτω σταματημένος)...
Καλα, σ'αυτο μη βαλεις και στοιχημα.. Το'χω σπουδασει το θεμα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
εκπαιδευση και προπονηση..... εκπαιδευση και προπονηση.....
Ενταξει, η πρωτη τουμπα ηταν καθαρη ατυχια που μπορει να συμβει στον οποιονδηποτε, εμπειρο η μη...αλλα η δευτερη παρ'ολιγον....
...κανεις δε μπορει να κυκλοφορει αποκλειστικα με καινουργια λαστιχα, ουτε να περιμενει τις ιδανικες θερμοκρασιες...θα τυχει η στραβη και τοτε ο προπονημενος αναβατης και θα αντιλαμβανεται τα εκαστοτε ορια (που θετουν λαστιχα-ασφαλτος-μηχανη) και θα αντιδρα καλυτερα οταν ξεπεραστουν...
Αντι για 400 ευρω λαστιχα ενα css προτεινω και μετα λαστιχα...εκτος βεβαια αν τα ειναι οντως στο τελος της ζωης τους...η εκπαιδευση μενει και μεταβιβαζεται και στην επομενη αλλαγη ελαστικων και στην επομενη αλλαγη μηχανης....
...ex 88 SS 600 GR
Γιατρέ μιλάμε για λάστιχα που είναι πάνω στο μηχανάκι 3+ χρόνια..... και το μηχανάκι είναι το multi το 1000....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
....
Αντι για 400 ευρω λαστιχα ενα css προτεινω και μετα λαστιχα...εκτος βεβαια αν τα ειναι οντως στο τελος της ζωης τους...η εκπαιδευση μενει και μεταβιβαζεται και στην επομενη αλλαγη ελαστικων και στην επομενη αλλαγη μηχανης....
Για να κάνει τα CSS πρέπει να φτάσει κιόλας εκεί....
Για τα υπόλοιπα συμφωνούμε![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στέλιο να σταματήσεις να βάζεις παντελόνι καμπάνα για να μη μπλέκει στο λεβιέΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εσείς κρατήσατε μόνο τα λάστιχα αν και δεν έπεσα εξαιτίας τους.![]()
![]()
![]()
![]()
Ααα! και που 'σαι Άλλαξε λάστιχα ρε πουλάκι μου!!!
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
... ζούμε τις δικές μας ιστορίες... Ευτυχώς το σώσαμε!!!
ΑΝ μη τι άλλο ξεκίνησε γεμάτα η μέρα μου.![]()
![]()
Μηπως να το αφησεις σημερα φιλαρακι.....
Δεν σε πάει.....
Προσοχηηηηη...και πες στη Ντια να αλλαξει λαστιχα!!![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...