και θα σου πρότεινα τις μέρες να τις κάνεις 5-4 υπέρ Χανιών
και εαν δεν απαντήσει ο Μιχαλιός για το τι θα κάνεις τις 4 μέρες κάντο 6-3....![]()
![]()
![]()
και θα σου πρότεινα τις μέρες να τις κάνεις 5-4 υπέρ Χανιών
και εαν δεν απαντήσει ο Μιχαλιός για το τι θα κάνεις τις 4 μέρες κάντο 6-3....![]()
![]()
![]()
Στα Χανια οπωσδηποτε να φατε στο Καρναγιο κι αμα περασετε απ' το σπιτι του γρουσουζη να φορατε ματακι:rotflmao:
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
ε δεν θα πάνε και μια κουκουβάγια?
θα περάσουν απο το πατρικό του...![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ταμάμ στην παλιά πόλη για καλό φαγητό.Κουκουβάγια για "ζουμερό" και λεμονόπιτα,Φαλάσερνα και Λουτράκι για μπάνιο.Γυναίκες άπειρες και πανέμορφες,προσοχή στους δρόμους κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί με αυτοκτονικές διαθέσεις![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Παντως αν αποφασισεις να πας... οδηγωντας στον Μπαλο να μας το πεις και εμας να το ξερουμε
Εγω παντως δεν αξιωθηκα να παω εκει καθως τα παρατησα στη μεση της κακοτραχαλης διαδρομης πριν 3 χρονια δικαβαλος σε ενα ΧΤ 600...
πρεπει να ειναι πολυ ωραια παντως εκει αν και εχει και λιγο ποδαροδρομο στο τελος απ΄οσο θυμαμαι.
Καλα να περασεις!!
πας και με βαποράκι.... (όχι απο αυτά που καθαρίζουνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
Παντως αν αποφασισεις να πας... οδηγωντας στον Μπαλο να μας το πεις και εμας να το ξερουμε
Εγω παντως δεν αξιωθηκα να παω εκει καθως τα παρατησα στη μεση της κακοτραχαλης διαδρομης πριν 3 χρονια δικαβαλος σε ενα ΧΤ 600...
πρεπει να ειναι πολυ ωραια παντως εκει αν και εχει και λιγο ποδαροδρομο στο τελος απ΄οσο θυμαμαι.
Καλα να περασεις!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
bar / club αν θα 'σαι με γυναίκα ή με αντροπαρέα αλλάζει τελείως η απάντηση (μη σχολιάσει κανείς Χιώτης)
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τολμάω? δεν τολμάω!
![]()
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Βρε βρε...
Πλέον έχω πάει σε τόσες πολλές τέλειες παραλίες που δε ξέρω τι να προτοπροτείνω & πως να εξηγήσω που ακριβώς είναι. Έχω πάει βλέπετε με το KTM.
Γενικά όλα εξαρτώνται από το αν κάποιος θέλει ηρεμία ή φασαρία. Επίσης αν θέλει πολιτισμό ή neadertalισμό.
Νότια Κρήτη γενικά τα σπάει με δύσκολη όμως πρόσβαση. Βόρεια μόνο μετά το Καστέλλι Κισσάμου στα δυτικά & ανατολικά από Αγ Νικόλαο.
Από Χανιά προτείνω τα κλασικά : Σούγια, Παλιόχωρα, Κουντούρα, Ελαφονίση για να δείτε κώλους, Φαλάσσαρνα για τον ίδιο λόγο & αν το μηχανάκι πατάει χώμα Μπάλο στη Γραμβούσα. Αν κάποιος θέλει να κινηθεί μόνο νομό Χανίων θα του πρότεινα άραγμα στη Παλιόχωρα & όχι στα Χανιά. Τα Χανιά σε ένα απόγευμα τα ξεπετάς. Οι κοντινές παραλίες είναι πραγματικά μόνο για μάτι![]()
Επίσης μια βόλτα στα χωριά & Ομαλό είναι must. Προτείνω Καλλικράτη, Ασκύφου, Θέρισσο, Βάμο & περίχωρα.
Τώρα από νομό Ρεθύμνου πάμε καθαρά και μόνο στα Νότια για παραλίες. Ίσως Ανώγεια & ορεινή διάσχιση Ψειλορίτη.
Πάμε τώρα στο νομό μου, Ηράκλειο.. Ας αποφύγετε καλύτερα τη Μεσσαρά, δε λέει τίποτα εκτός από κάποια χωριά στις παρυφές του Ψειλορίτη, όπως Γέργερη, Ζαρός. Σίγουρα υπάρχουν ωραίες νότιες παραλίες. Πάμε Κομό, Λέντα, Δισκό, Ακτή Πετράκη (χεραιτίσματα στο φίλο μου τον Άρη).
3 εκκλησιές, Τσούτσουρας, Δέρματος, Τέρτσα κ.α. Η πρόσβαση σε μερικές είναι από βατό χώμα.
Λασίθι :
Βασικά παντού μετά τον Αγ Νικόλαο στα Βόρεια & μετά την Ιεράπετρα στα Νότια. Must το καθαρό δυτικό μέρος. Από χωριά να φαν και οι κότες. Οροπέδιο Λασιθίου, Οροπέδιο Καθαρού, Ελούντα, Κριτσά, όλα από Παχιά Άμμο μέχρι να φτάσεις Σητεία, Ζάκρο, Ξερόκαμπο, Ζήρος....
Δεχόμαστε ερωτήσεις......![]()
![]()
ειναι καλυτερα απο παλια εθνικη οδο?? θα παμε χυμα χωρις να κλεισουμε δωματια .......θα ψαχνουμε σαν μ@λακες ??![]()
Καλύτερα από παλιά εθνική τι εννοείς? Πολλές φορές η παλιά εθνική είναι ασύμφορη & πολλές φορές η παλιά είναι η ίδια με τη νέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ειναι καλυτερα απο παλια εθνικη οδο?? θα παμε χυμα χωρις να κλεισουμε δωματια .......θα ψαχνουμε σαν μ@λακες ??![]()
Δωμάτια θα βρείτε αλλά όχι στα πιο γνωστά και τρέντυ μέρη.
![]()