Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Μεταφορά μηχανής Θεσσαλονίκη - Αθήνα

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το srx είχα στείλει. Η χρέωση γίνεται με το βάρος. Δεν ξέρω αν ισχύει άλλο τιμολόγιο αν ταξιδέψει και ο οδηγός μαζί.
    Παλιοτερα οταν ειχα φερει ενα παπι, ειχε εκπτωση το δικο μου εισητηριο στο τρενο, αλλα με διαφορετικη αμαξοστοιχια, δε γινεται να εισαι μαζι με το μηχανακι, στο ιδιο τρενο.
    www.fazerclub.gr

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Frogus
    Οκ παιδιά - Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
    Μου φαίνεται θα εξοπλιστώ λίγο καλύτερα και θα το κατεβάσω από την Εθνική -

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Το srx είχα στείλει. Η χρέωση γίνεται με το βάρος. Δεν ξέρω αν ισχύει άλλο τιμολόγιο αν ταξιδέψει και ο οδηγός μαζί.
    @ @ δεν τα ζυγιζουν ολοι

εγω ενα bandit πηγα στο σταθμο της αλεξανδρουπολης να το φορτωσω για θεσσαλονικη , μονο πινακιδα πηρε ο τυπος ουτε το κοιταξε ουτε ζυγισε και πληρωσα 78 ευρω ! το παρελαβα με κατι γρατζουνιες στην εξατμιση και 10 δαχτυλα σκονη

126κιλα 45? +11? το εισιτήριο -αν εχεις εισιτηριο η μηχανη πληρωνει τα μισα.

με τη μεταφορικη που σου λεω ειναι 50? ταριφα -ασχετος κιλα, χρωματος, εθνικοτητος κ σεξουαλικων προτημισεων!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Frogus
    Οκ παιδιά - Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
    Μου φαίνεται θα εξοπλιστώ λίγο καλύτερα και θα το κατεβάσω από την Εθνική -
    για να εισαι πιο χαλαρος ακομα...στειλε τα πραγματα με το κτελ....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι.
    για πες φιλε μου τι ερεις για ταξιδ ευρωπη!!
    CBF 1000

Re: Re: Μεταφορά μηχανής Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν και BMW θα τα κάνει τα 500 χλμ

Εσύ ρε είσαι χειρότερος από μένα :rotflmao:

τον τρομοκρατείς τον άνθρωπο

είναι και καινούριο βεμβέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex352
    για πες φιλε μου τι ερεις για ταξιδ ευρωπη!!

Αυτά δεν λέγονται...γίνονται

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Γνωμη μου,

θα ειναι πολυ πιο εκπαιδευτικο για 'σενα πληρως εξοπλισμενος να κανεις ενα μεγαλο μερος της διαδρομης οδικα, παρα να την μεταφερεις με το τρενο. Κι απ' οτι καταλαβα εισαι και ψαρωμενος [δεν ειναι κακο, φυσιολογικο ειναι] οποτε να ξερεις οτι θα ειναι πολυ πιο δυσκολο απ' οτι νομιζεις να τη βαλεις στο πλοιο και πολυ δυσκολοτερο απο ενα ταξιδι στην εθνικη, να πας σε ενα νησι με μια σχετικα ογκωδη μηχανη [αλλο αν ειναι ευκολοδηγητη σαν παπακι] να προσπαθεις να κινηθεις αναμεσα σε τουριστες με πενηνταρακια που ουτε και ξερουν που και πως πανε, σε αυτοκινητα που σταματανε οπως να 'ναι οπου να ναι γιατι κατι ειδανε και λοιπα.
    Κανε ενα μερος του ταξιδιου αν οχι ολοκληρο. Απο καπου πρεπει να ξεκινησεις.

Να ξερεις ομως ενα πραγμα που το λεω και το υπογραφω κιολας. Ο χειροτερος εχθρος σου σε ενα τετοιο ταξιδι δε θα ειναι ουτε τα αλλα οχηματα, ουτε η πιθανη δυσκολια του δρομου. Ο χειροτερος εχθρος σου θα ειναι ο αερας.

Καλο ταξιδι, εξοπλισμενος σαν αστακος ακομα κι οταν βλεπεις RR, R1 κλπ να πηγαινουν ξεκρανωτοι και ξεβρακωτοι [ειναι θεμα χρονου να την πατησουν] και να προσεχεις.

Και κατι ακομα για το πλοιο. Μπορουν να σου επιβαλλουν που θα τη βαλεις, αλλα οχι πως θα τη βαλεις. Εσυ πληρωνεις το εισητηριο και ειναι δικο σου το οχημα. Και καλο ειναι να μαθαινουν ολοι αυτοι πως οτι εχει 2 ροδες μπορει να ειναι πολυ ακριβοτερο απο κατι που εχει 4 ροδες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ρε παιδια σε 500χλμ ευθεια ποσες εμπειριες προσκομιζεις?

....περαν της πληξης κ της ανοιας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ρε παιδια σε 500χλμ ευθεια ποσες εμπειριες προσκομιζεις?

....περαν της πληξης κ της ανοιας?
    Aρκετές...

Ακόμα κι η προσπάθεια αποφυγής της πλήξης και της ανίας, εμπειρία είναι. Ασε που ενδιάμεσα έχεις Πλαταμώνα, Τεμπη, Μαλιακό, Υλικη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πέρυσι που έστειλα ένα μηχανάκι 158kg Θεσ/νίκη, 95? μου πήραν πάντως
    Σου τον χαιδεψανε λιγο αλλα δεν πειραζει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Aρκετές...

Ακόμα κι η προσπάθεια αποφυγής της πλήξης και της ανίας, εμπειρία είναι. Ασε που ενδιάμεσα έχεις Πλαταμώνα, Τεμπη, Μαλιακό, Υλικη

σαν να λεμε διάλειμμα για διαφιμησεις ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Σου τον χαιδεψανε λιγο αλλα δεν πειραζει....

αν δε ξερεις κ δε κοψεις εισιτηριο.......

Νέο μέλος
    Ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όσον αφορά τα κιλά η μηχανή είναι γύρω στα 200 άδεια, οπότε αν η μεταφορά του ΟΣΕ πάει με το κιλό ... κάηκα.

Πάντως όσο το σκέφτομαι καταλήγω στο να την μεταφέρω οδικώς, για δε το θέμα των αποσκευών έχω επάνω ενα top case της Givi - 47 λίτρα και έχω δει κάτι πολύ όμορφα πλαινά saddle bags που χωράνε 2*30 λίτρα νομίζω, χώρος συνολικά αρκετός για να κουβαλήσω τα συμπράκαλά μου.
    Πλαινά κάγκελα-βαλίτσες δε θέλω να φορτώνω τη μηχανή - δε μου αρέσει και εμφανισιακά έτσι ...
    Λέτε τα saddle bags με π.χ. 120 που θα πηγαίνω (όχι παραπάνω!) να μου κάνουν αεροδυναμικές ιστορίες ??

Από οδήγηση έχω κάνει αρκετή στη ζωή μου με αυτοκίνητο (είμαι 30 κάτι ηλικία ...), έχω γυρίσει και την Ευρώπη έτσι και πάντα ζήλευα όταν έβλεπα μηχανές στο δρόμο - έχω κάνει π.χ. Λονδίνο - Ελλάδα οδικώς - βέβαια η οδήγηση μηχανής είναι άλλο πράγμα αλλά από μαλ.. στο δρόμο έχω δει πολλές και πιστεύω σε π.χ. Εθνική Αθήνα Θεσσαλονίκη, πηγαίνωντας ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ θα φτάσω με σχετική ασφάλεια. Π.χ. ξεκινώντας και κάτι σαν 7 το πρωί.

Το θέμα του φορτώματος στο καράβι που κάποιος ανέφερε λίγο με άγχωσε - εννοείς την εκκίνηση σε ανηφόρα με φορτίο κτλ ? Πάντως έχει και κεντρικό σταντ η μηχανή που πιστεύω βοηθάει στο παρκάρισμα στο πλοίο, σωστά ?

Τουρίστες δεν περιμένω να πατήσω πολλούς μιας και θα πάω στη Μήλο - σχετικά ζευγαρονήσι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2010, 09:21
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 11:00
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 01:12
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2008, 15:30
  5. Θεσσαλονικη-αθηνα Σ.Κ!
    από Vezouvios στο forum Συναντήσεις & βόλτες