Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Αναζήτηση Σκυφτού

Dim να ρωτήσω κάνα δύο πραγματάκια ακόμα. Τί ύψος και βάρος έχεις; Με πόσα πας ταξίδι σταθερά με το cbr, γιατί έχω ακούσει κάτι εξωφρενικά από φίλους με supersport του στυλ Αθήνα - Θεσ/νίκη 3 ώρες. Από πόσα και πάνω κουνάει το μηχανάκι; Tί αυτονομία έχει, με ανοιχτό γκάζι; Από δικάβαλο τί λέει; Η κοπέλα μου είναι κοντά 1,80 οπότε λογικά θα έχει problem.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Δικάβαλο θα έχεις ζήτημα.. Προτίμησε την ενιαία σέλα. Είναι λιιίγο πιο άνετη.

Με το πόσα ταξιδεύεις.. Ανάλογα τον καρπο σου. Δεν σε περιορίζει το μηχανάκι πουθενά πάντως. (εννοώντας απο στήσιμο, αναρτήσεις)

Προφανώς ενιαία σέλα. δεν τίθεται θέμα. Για ταξίδι ρωτάω διότι ακούω χρόνους και ταχύτητες, μάλλον υπερβολικούς. Για παράδειγμα, με το TT που είχα θεωρώ οριακή ταχύτητα ταξιδίου τα 120 km/h, ενώ έχω ακούσει διάφορους να ισχυρίζονται πως ταξιδεύουν με XT με 160 σταθερά, κάτι που θεωρώ αδύνατο. Για 600άρια supersport ακούω για σταθερές διακοσάρες με αυτονομία γύρω στα 200 km. Πόσο αληθή είναι αυτά τα νούμερα; Και πόσος σβέρκος σου έχει απομείνει μετά;

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Σβέρκος σου μένει. Ειδικά αν έχεις μια double bubble ζελατίνα. Μην μιλήσω για την τουριστική.

Δικάβαλο έχω κάνει 2 φορές πάτρα-αθήνα με μέση ωριαία ταχύτητα 180. Ο συνεπιβάτης ακόμα με βρίζει.
    Αν μιλάμε για μόνος σου, ξαναλέω ότι εξαρτάται καθαρά και μόνο απο τον καρπό σου. Αλλά ναι μπορείς να πηγαίνεις με σταθερές διακοσάρες αν και αυτό θα σου στοιχίσει γύρω στα 11-12 λιτρα/100 χλμ (νορμάλ ειναι γύρω στο 7+)
    Πάντως και η ενιαία σέλα δεν είναι ο ορισμός της άνεσης. Κάνε με τον συνοδηγό ένα test ride πρώτα. Και προσοχή στην πόλη, γιατί με άλλο άτομο πάνω αλλάζει τελείως το μηχανάκι..

edit:
    Υπόψιν: Χωρητικότητα ντεπόζιτου 19lt

Πάντως για συνεπιβάτη θα προτιμούσα το VTR. Είναι άλλη φάση.
    http://img229.imageshack.us/my.php?i...sc00199gm0.jpg

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    180; Φιλε μου κανενας δεν ξεκινησε κανοντας ταξιδια στην εθνικη με 180 ο,τι μηχανακι κι αν ειχες πριν δεν εχεις ιδεα απο ss. Και μονο που ακουω για τετοιες αποριες, ξεχνα οτι εγραψα παραπανω για το fireblade, δεν εισαι ετοιμος γι' αυτη την κατηγορια συνειδησιακα και λυπαμαι αν ακουγομαι σνομπ και μπλαζε αλλα οι ερωτησεις σου μου σηκωσανε τις τριχες και πολυ περισσοτερο οτι καποιοι σου απαντανε κιολας και σε ξεσυνεριζονται. Και παλι ειναι too much αλλα ριξε μια ματια σε hornet.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

DOOMANTIA ΕΧΕΙΣ PM.

Road67 με το Hornet θα βγεις Εθνική; Έχεις πολύ πλάκα. Έχω βγει πάντως με bandit και το όριο είχε να κάνει με την απουσία fairing και όχι με το μηχανάκι. Μετά τα 140 το γυμνό είναι θάνατος. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τί ψάχνω. Αν έψαχνα για ss πίστας, προφανώς δε θα ασχολούμουν με cbr F. Διάβαζε πρώτα σε παρακαλώ.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Road67 με το Hornet θα βγεις Εθνική;
    απαγορευονται τα χορνετ στην εθνικη? δεν εχω δει καποια ταμπελα

Παρε ενα χορνετ ς με φερινγκ...λογω υψους σου θα το βολευτεις καλυτερα.

Τα 160 με ΧΤ και 180 με καβα Ζ και κατι αλλα γυμνα τα εχω ακουσει και εγω και καθε φορα γελαω.....

κανεις δεν παει ετσι για πανω απο 5 λεπτα....εκτος και εαν ταξιδευει ψαρακι, ξαπλα στα οργανα....

Εδω με το K1200 με φουλ φαιρινγ και εαν φυσαει λιγο πανω απο τα 220 γινεται πάρτυ...

Βέβαια εξαρταται τι εννοει ταξιδι ο καθενας...
    εγω θελω να φτανω ξεκουραστος...

Παντως βαλε ενα οριο στα αλογα που θες να καβαλας, και παιξε με τις τιμες.

Ανεβα επανω, νιωσε το μοτο, δες αν σε βολευει, εαν σου αρεσει....

Οταν ανεβεις σε κατι που θα σε κανει να θες να το γ@μησεις επιτοπου στις βολτες...αυτο ειναι....βρηκες το ταιρι σου...

Προφανώς τίποτα δεν απαγορεύεται. Δεν είναι όμως βολικό. Έχω γνωστό που πάει Θεσ/νίκη με DT 125. Δε σημαίνει όμως πως είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος. Γενικά, ότι δεν έχει fairiνg δεν πολυπροσφέρεται για κίνηση στην Εθνική με τις ώρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Dim να ρωτήσω κάνα δύο πραγματάκια ακόμα. Τί ύψος και βάρος έχεις;
    Ναι ναι...για πες μας.....ειδικα το 2ο μετα το ρεπο με τον Νίκο.....

:rotflmao:

Το Hornet S εχει φερινγκ και 100 ιππους (μοτερ cbr-f) γιαυτο στο ειπα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hornets.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	136299

και η σελα τους ειναι ψιλοανθρωπινη για 2!

Το έχω υπόψιν το Hornet S. Θα το τσεκάρω, αν και πιστεύω ότι αυτό το fairing χαλάει όλο το look. Επίσης, θεωρώ ότι τα Hornet είναι αρκετά ακριβά σα μεταχειρισμένα, ειδικά συγκρινόμενα με ένα cbr F, ή VTR. Πάντως, δεν είναι κακή ιδέα. Άντε να τελειώνει η κωλοεξεταστική να κάνω κάνα test ride.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αφου εσυ πιστευεις οτι υστερα απο το μηχανακι που ειχες και την φοβερη εμπειρια του ληστη θα βγεις στην εθνικη και θα βαρας εκατονεξηνταρες εμενα μου ειναι αρκετο να σου πω, να προσεχεις, καλες βολτες με οτι παρεις κι οταν βγεις στην ασφαλτο μην εχεις τοσο πολυ τουπε, γιατι εκει οι απροσεξιες δε συγχωρουνται και ουτε αγοραζονται με φρασεις του τυπου δεν ηξερα. Αν δεν ηξερες, ας ρωταγες. Οσον αφορα εμενα πηγαινε παρε και τη hayabusa.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση εξοπλισμου στο νετ
    από PQC στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 10:07
  2. αναζητηση γιατρου!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:42