πάντως ο μακαρίτης πήγαινε γυρεύοντας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Δεκτόν!
Αλλά τουλάχιστον αυτός σκότωσε μόνο τον εαυτό του!!!
Βέβαια όλοι είναι άξιοι της μοίρας τους από τους τοξικομανής, αλλά και αυτοί που τα πουλάνε, για μένα, είναι απαράδεκτο να βάζουν τα λεφτά πάνω από την ανρθώπινη ζωή!!!!
Βέβαια οι μόνοι είναι????
Βλέπε πολιτικοί κλπ,κλπ,κλπ
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
οχι σε καμμια περιπτωση....Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δηλ. με λιγα λογια οποιος επεσε στα ναρκωτικα ειναι αξιος της μοιρας του και να παει να πνιγει....![]()
αλλα δεν ειναι και τοσο "θυματα" οσο θελουν να κανουν τους υπολοιπους να πιστευουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δεκτόν!
Αλλά τουλάχιστον αυτός σκότωσε μόνο τον εαυτό του!!!
Βέβαια όλοι είναι άξιοι της μοίρας τους από τους τοξικομανής, αλλά και αυτοί που τα πουλάνε, για μένα, είναι απαράδεκτο να βάζουν τα λεφτά πάνω από την ανρθώπινη ζωή!!!!
Βέβαια οι μόνοι είναι????
Βλέπε πολιτικοί κλπ,κλπ,κλπ
Βρε Ιωάννα μου... αυτές είναι απλοϊκές σκέψεις σόρι κιόλας αλλά έτσι είναι.
Και οι τοξικομανείς ειδικά οι ηρωινομανείς γιατί γι αυτούς μιλάμε γίνονται βαποράκια. Πουλάνε και οι ίδιοι. Και τη μάνα τους πουλάνε για τη δόση τους οπότε τι λέμε τώρα;;;;
Και το ξαναλέω κοιτάξτε σε περισσότερο βάθος το γεγονός. Ο έμπορος έβαλε έξι άλλα πρεζάκια να τον φάνε. Το άλλο πρεζάκι. Τον έφαγαν στάνταρ για μερικές δόσεις για πάρτη τους.
Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ή όχι; Ή να κρυβόμαστε μεταξύ μας;;; Οι εποχές στις οποίες οι ηρωινομανείς ήταν... 5 σε όλη την Αθήνα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι εποχές όπου οι χασικλήδες ήταν οι δακτυλοδεικτούμενοι γιατί τους ήξερε όλος ο κόσμος και συνήθως ήταν οι περιθωριακοί τους οποίους ο κόσμος κοίταζε με συμπάθεια επίσης έχουν περάσει.
Δυστυχώς υπάρχει πια έντονη βία. Παντού. Κάποτε ο πρεζάκιας δεν σε πείραζε παρά σε πολύ ακραίες περιπτώσεις. Κάποτε καθόταν και έτρωγε ξύλο. Τώρα η βία τα έχει αλλάξει όλα αυτά. Οι έμποροι θησαυρίζουν γιατί πουλάνε αλλά... στην ουσία θησαυρίζουν γιατί υπάρχει ΖΗΤΗΣΗ!!!!! Αυτό είναι το θέμα μας. Η ζήτηση!!! Οι έμποροι δεν έχουν πλέον 5-10 πελάτες έχουν 1000 πελάτες!
Αυτό φτιάξαμε ως κοινωνία αυτό θερίζουμε τώρα.
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
απλη καθημερινοτητα ειναι. (εκτος ισως απο τον τροπο ανθρωποκτονιας)
πως κανετε ετσι?![]()
οσοι περνουν ναρκωτικα ειναι αξιοι της μοιρας τους και ΔΕΝ εχουν αλλοθι και δικαιολογια.
οσοι κλεβουν πρεπει επισης να ξερουν και να δεχονται τις συνεπειες. (αν σας εκλεβαν μια μοτο αξιας 3.000€ και εισασταν μεσα στα κυκλωματα μπορει να κανατε το ιδιο)
τι συζηταμε?
αυτα γινονται για πλακα πλεον. εδω ο αλλος σκοτωσε τον αλλον επειδη διαπληκτιστηκαν στον δρομο. για τελειωμενους και μαφια θα μιλαμε τωρα??
και εμεις που καβαλαμε μηχανακια "παμε γυρευοντας" κατα καποιουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι σημαινει αυτο οτι καλα να παθουμε σε περιπτωση χτυπα ξυλο?
vivere pericolosamende![]()
gas......N
καταρχην ο καθενας μας εχει την δικη του αποψη και πρεπει να γινεται σεβαστη απο τους υπολοιπους .αναλογα με τα βιωματα ο καθενας απο μας απανταει .φανταστειτε καποιον απο μας να εχει καποιο μελος της οικογενειας του μπλεγμενο σε τετοιες ιστοριες .πως θα αντιδρουσατε .
γι αυτο ας μην ειμαστε απολυτοι(δεν εξαιρω τον εαυτο μου.).μερικοι απο μας ειναι μαγκες εχουν προσωπικοτητα και δεν μπλεκουν .καποιοι ειναι πιο ευαλωτοι . ειναι ανθρωποι και αυτοι και θα πρεπει να νοιωθετε τυχεροι που εχετε ισχυρη θεληση αλλα μην νομιζει καποιος οτι ενας μοτοσυκλετιστης ο οποιος βγαινει στο δρομο χωρις κρανος και κανει ταρζανιες η πινει και οδηγαει διαφερει σε κατι . τσπ
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
καταρχην ο καθενας μας εχει την δικη του αποψη και πρεπει να γινεται σεβαστη απο τους υπολοιπους .αναλογα με τα βιωματα ο καθενας απο μας απανταει .φανταστειτε καποιον απο μας να εχει καποιο μελος της οικογενειας του μπλεγμενο σε τετοιες ιστοριες .πως θα αντιδρουσατε .
γι αυτο ας μην ειμαστε απολυτοι(δεν εξαιρω τον εαυτο μου.).μερικοι απο μας ειναι μαγκες εχουν προσωπικοτητα και δεν μπλεκουν .καποιοι ειναι πιο ευαλωτοι . ειναι ανθρωποι και αυτοι και θα πρεπει να νοιωθετε τυχεροι που εχετε ισχυρη θεληση αλλα μην νομιζει καποιος οτι ενας μοτοσυκλετιστης ο οποιος βγαινει στο δρομο χωρις κρανος και κανει ταρζανιες η πινει και οδηγαει διαφερει σε κατι . τσπ
Συμφωνώ αλλά τι εννοείς διαφέρει σε κάτι; Στο τελευταίο που λες;
ΥΓ Έχω μέλος μπλεγμένο. Συγγενή μου!![]()
στο τελευταιο που ρωτας το ανεφερα για αυτους που μιλανε με ευκολια κατακρινοντας τα ατομα που κανουν χρηση θελοντας να τους δειξω οτι οι περιπτωσεις που ανεφερα ειναι πολυ χειροτερες απο αυτη ενος τοξικομανη γιατι ειναι πολυ περισοτερες και επικινδυνες οχι μονο για τους ιδιους αλλα και για τους υπολοιπους .Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Συμφωνώ αλλά τι εννοείς διαφέρει σε κάτι; Στο τελευταίο που λες;
ΥΓ Έχω μέλος μπλεγμένο. Συγγενή μου!![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
Πλέον... εν έτει 2008 οποιος μπλέκει με ζουζουνιές... είναι άξιος τις μοίρας του....![]()
Πλέον το έργο το ζεις κάθε μέρα.. ξέρεις τι συνέπειες... !!!Δεν υπάρχει δικαιολογία... (ΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ)...
Τον συγκεκριμένο τον ήξερα πέρναγα σύχνά απο εκεί που έκανε τράκα.... ήταν πλέον σε αντίστροφη μέτρηση...
Πάντως τι περίμενε... να κλέψει250 γραμμάρια... και να τον άφηναν έτσι... !!Τέσπα... οποιος μπλέκει μετα πίτουρα...
![]()
Οκ thanks.Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
στο τελευταιο που ρωτας το ανεφερα για αυτους που μιλανε με ευκολια κατακρινοντας τα ατομα που κανουν χρηση θελοντας να τους δειξω οτι οι περιπτωσεις που ανεφερα ειναι πολυ χειροτερες απο αυτη ενος τοξικομανη γιατι ειναι πολυ περισοτερες και επικινδυνες οχι μονο για τους ιδιους αλλα και για τους υπολοιπους .![]()
+1.-Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Καλά μου παιδιά...πόσο άβγαλτα και αθώα είστε...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να πω για τις mercedes στην Αθηνας ...εδω και 15 χρονια τις βλεπω τις ρημαδες ...
ΕΛΕΟΣ ...μερα μεσημερι ...και παρακατω εχει μπλοκο για κρανος.
![]()
Τα στραβα ματια κανουν ολοι τους.Δεν θελουν να τους πιασουν.
και φυσικα δεν μιλαω για τους ναρκωμανεις...
Σε εμπορους ναρκωτικων και εμπρηστες μια ποινη αξιζει.
Αλλα ποια δικαιοσυνη ειναι τοσο ... αδιαβλητη για να την εφαρμοσει?
Οι δικαστες που αθωωνουν Ζαχοπουλους και Βουλευταδες των Ζωνιανων ?
Απο τις λιγες περιπτωσεις διαφθορας που δεν πιστευω σε φταιξιμο της αστυνομιας...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Παιδια οσοι λετε με ευκολια οτι ειναι αξιοι της μοιρας τους ειλικρινα σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην τυχει σε κανενα σας να εχει καποιο μελος της οικογενειας του μπλεγμενο....
Να ειστε ολοι καλα.![]()