εγω ειμαι ευρωπαιος !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανω διακοπες με 10 ευρα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι ευρωπαιος !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανω διακοπες με 10 ευρα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην θεωρείς ότι αγοράζουν στην Ελλάδα για παραθεριστικούς λόγους...Πιστεύω ότι οι ολιγάρχες
μπορουν να δουν τα Βαλκάνια ως τοποθεσία για τις επενδύσεις τους...επίσης δεν νομίζω ότι οι
Τούρκοι ή Βούλγαροι έχουν την οικονομική δυνατότητα των ρώσων ολιγαρχών (σσ. 50.000 νεόπλουτοι)
για να κάνουν επενδύσεις τέτοιου μεγέθους....
Οι υποδείξεις σου είναι καλοπροαίρετες...
:Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
δλδ οσοι αγοραζουν ακινητα τα εχουν για να λενε οτι αγορασαν σπιτι στο ελλαντα?η αμα τα αγοραζαν μαζικα οι τουρκοι η οι βουλγαροι θα ηταν διαφορετικα?ασχετο καλα ρε φιλε (aris tz?) δεν βαριεσαι να αναδημοσιευεις αποσπασματα εφημεριδων? ποιος ο σκοπος γινεται καμια ερευνα ?
rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΤΟΙ
δεν ειναι και κανενα επιτευγμα να εισαι δυτικος αστος..
αποδειξη οι ρωσοι, με το που επεσε ο κομουνισμος, μεσα σε λιγα χρονια με την <<δημοκρατια>> που χουν και εκει τα καταφεραν
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εχουμε φτασει να πρεπει να ειμαστε ολιγαρχες ζαπλουτοι για να κανουμε διακοπες στην ψωροκωσταινα ρε π@@στη μου!!!!!![]()
Ερχεται ο Ρωσσος και ξοδευει τα φραγκα κ ο καθε Ginis-μη-χεσω σαν τον Βουτσα στο "καλως το δολλαριο" του τρεχουν τα σαλια και διαθετει δωματιακια με 5,000 ευρω τη βραδια "ΜΟΝΟ"!!!
Και παιρνουν ιδεες και οι αλλοι τιμιοτατοι και ευγενεστατοι ξενοδοχοι που διαθετουν οικονομικα καταλυμματα στα νησια μας και πας εκει και σου λεει "Τι;;; Ακριβο το δικλινο στα 150 ευρω;;;Εδω ο αλλος διπλα πληρωνει 1000 ευρω τη βραδια και εσυ παραπονιεσαι;;; Τζαμπα στο δινω!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Yπάρχουν και άλλες λύσεις πολύ καλύτερες από τα 150 ευρω το δίκλινο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Εχουμε φτασει να πρεπει να ειμαστε ολιγαρχες ζαπλουτοι για να κανουμε διακοπες στην ψωροκωσταινα ρε π@@στη μου!!!!!![]()
Ερχεται ο Ρωσσος και ξοδευει τα φραγκα κ ο καθε Ginis-μη-χεσω σαν τον Βουτσα στο "καλως το δολλαριο" του τρεχουν τα σαλια και διαθετει δωματιακια με 5,000 ευρω τη βραδια "ΜΟΝΟ"!!!
Και παιρνουν ιδεες και οι αλλοι τιμιοτατοι και ευγενεστατοι ξενοδοχοι που διαθετουν οικονομικα καταλυμματα στα νησια μας και πας εκει και σου λεει "Τι;;; Ακριβο το δικλινο στα 150 ευρω;;;Εδω ο αλλος διπλα πληρωνει 1000 ευρω τη βραδια και εσυ παραπονιεσαι;;; Τζαμπα στο δινω!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχως η ευτυχως στην ζωη και ειδικα στις εμπορικες συναλλαγες ολα διεπονται απο τον νομο της προσφορας και της ζητησης.
Ειδες να εχει πεσει πουθενα η τουριστικη κινηση σε κανενα νησι λογω της ακριβειας στις τιμες των πλοιων η των ξενοδοχειων???
Ειδες να γινεται κανενα μπουκοταζ απο τους περηφανουςΕλληνες καταναλωτες σε τιποτα που θεωρουν ακριβο η νομιζουν οτι τους κοροιδευουν??
ΟΧΙ.
Αρα μην κατηγορουμε τους Ρωσους μεγιστανες για την ακριβεια στα τουριστικα μας θερετρα.
Ουτως η αλλως αυτοι πηγαινουν συστημενοι σε υπερπολυτελη θερετρα και οχι σε απλα καταλυματα που παει ο κοσμακης.
Οταν ομως ο π@π@ρ@ς ο Ελληνας πληρωνει 12 ευρω για να φαει μια χωριατικη σαλατα
σε πιατακι του μπακλαβα στα κυριλε νησια για να πει στην παρεα τουμετα οτι "ειμουν και εγω εκει" τοτε δεν του φταει κανεις αλλος αλλα το κεφαλι του.
Οσο για το αν οι Ρωσοι εχουν καταφερει η οχι να γινουν Δυτικοι αστοι ολα αυτα τα χρονια της
"δημοκρατιας" μια βολτα στην Ρωσια και μετα καπακι σε Γερμανια η Αυστρια θα λυσει τις οποιες αποριες
![]()
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
το θεμα ειναι οτι οποιος αγοραζει, μπορει να πουλησει που θελει και οταν θελει και οταν δεν μιλαμε για ενα δυο σπιτια η οικοπεδα αλλα για μεγαλες εκτασεις μαλλον πρεπει να ειμαστε λιγο υποψιασμενοιΑρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Μην θεωρείς ότι αγοράζουν στην Ελλάδα για παραθεριστικούς λόγους...Πιστεύω ότι οι ολιγάρχες
μπορουν να δουν τα Βαλκάνια ως τοποθεσία για τις επενδύσεις τους...επίσης δεν νομίζω ότι οι
Τούρκοι ή Βούλγαροι έχουν την οικονομική δυνατότητα των ρώσων ολιγαρχών (σσ. 50.000 νεόπλουτοι)
για να κάνουν επενδύσεις τέτοιου μεγέθους....
Οι υποδείξεις σου είναι καλοπροαίρετες...
:
rotflmao:![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
γι αυτο καινε τα παντα τωρα για να εχουμε να πουλησουμε εκτασεις στους ρωσους νεοπλουτους σε μερικα χρονακια !!!!!!!!
ωραια.....