Περιμενε να βγει το Κ9 και παρε αυτο!![]()
![]()
παιδια θα σας στεναχωρισω αλλα αυτα τα μηχανακια δεν κανουν ουτε για καφετεριες αλλα ουτε και για ταβενες ,ειναι μονο για πιστα.......................
(1ο τραπεζι)![]()
Αν βρισκομαστε στη διαφημιση της αμπσολουτ και σ' εναν αμπσολουτ κοσμο που δε θα ειχα το xmax για κυρια χρηση και το fazer για τις εξοδους και ταξιδια, τοτε θα ειχα το fazer για κυρια χρηση και το R1 για εξοδους και ταξιδια, γιατι τα yamaha εχουν το δικο τους τροπο να στριβουν και τον οποιο λατρευω. Κι αν δεν κολλαγε στις καφετεριες απλα δε θα πηγαινα![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Suzuki GSXR 1000. Με μια λέξη. Το Κ8 παρακαλώ!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
εγω λεω r1 γιατι ειναι πιο ομορφο.δεν μπαινω στον κοπο να αναλυσουμε επιδωσεισ γιατι σε αυτο το επιπεδο πρεπει να εισαι ροσι για να καταλαβεισ την διαφορα.
46--41
δε χρειαζεται να εισαι ροσσι απλα παρε βολτα και τα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από dragorosi
εγω λεω r1 γιατι ειναι πιο ομορφο.δεν μπαινω στον κοπο να αναλυσουμε επιδωσεισ γιατι σε αυτο το επιπεδο πρεπει να εισαι ροσι για να καταλαβεισ την διαφορα.
και με το ανοιγμα του γκαζιου θα καταλαβεις![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
emena i gnwmi m dn tha einai kai poli antikeimeniki..
apla skepsou oti i yamaha apo ro 06 dn exei kanei ousiastikes allages sto r1 kai ektws autou einai to mono ek twn cbr,ninja kai gsxr pou exakolouthei na bgazei tis exatmiseis katw apo tin oura..
mipws xreiazetai ananewsi...lew mipws...
kata ta alla einai mounara kai exei isws ton kallitero kwlo opote![]()
διάβασα καλά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
.....και το R1 για εξοδους και ταξιδια...
γράφεις ''εξόδους και ταξίδια''..? με το R1..?
<flirt mode on>Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ποιό θεωρείτε καλύτερο και σε τι; Τι θα διαλέγατε και γιατί;
Κοπελια,
σε οποιο καθεται ο ποπος σου καλυτερα![]()
<flirt mode off>
Δηλαδη σε κανενα![]()
γι αυτο εγραψα σ' εναν αμπσολουτ κοσμοΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
διάβασα καλά?
γράφεις ''εξόδους και ταξίδια''..? με το R1..?![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Aν και δεν μου πολυαρεσουν τα suzuki οπως εγιναν μετα το '04 και πιστευω οτι τα R1 ειναι πιο ομορφα (τελειως υποκειμενικο μην πετατε χειροβομβιδες!!!) δεν θα επαιρνα yamaha με τιποτα. Ενω εχουν τεχνολογια και την πουλανε,δεν τα κλειδωνουν τα μηχανακια στο ντουλαπι να παλιωσουν μεχρι να γινει το κρασι της χρονιας ξυδι... θεωρω οτι ειναι πολυ κατωτερα σε ποιοτητα και φινιρισμα -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, πχ FJR1300 R6- - απο τα αλλα ιαπωνικα. Στα Suzuki τα παντα ειναι πιο καλοφτιαγμενα και απλα. Την θεωρω ΤOP εταιρια και της τα χω ηδη ακουμπησει δις. Αν ειχα αλλη επιλογη σε ιαπωνικο μετα τη Suzuki τοποθετω την Kawasaki και τριτη τη Honda πιο πολυ γι αυτο που ηταν (πχ RVF,NR) παρα γι αυτο που ειναι γιατι εχει ποιοτητα αλλα οχι πια φαντασια... Η Υamaha για μενα δεν υπαρχει πλεον αρα αν ημουν υποχρεωμενος να επιλεξω θα παιρνα σιγουρα το GSX-R. Και ας μην ξεχναμε οτι ολα τα μηχανακια κανουν για οτι θελει ο αναβατης τους και βολτες και καφετεριες και καγκουριες και πιστα και ταξιδακια και διακοπες και οτι αλλο...
I warned you then and I'm warning you now
If you mess with me you're playing with fire...
To gsxr 1000 εχεις ; Ελα να το βαλουμε διπλα στη μηχανη μου που ειναι κατα κατι χιλιαδες φτηνοτερη και μιλα μετα για ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
Aν και δεν μου πολυαρεσουν τα suzuki οπως εγιναν μετα το '04 και πιστευω οτι τα R1 ειναι πιο ομορφα (τελειως υποκειμενικο μην πετατε χειροβομβιδες!!!) δεν θα επαιρνα yamaha με τιποτα. Ενω εχουν τεχνολογια και την πουλανε,δεν τα κλειδωνουν τα μηχανακια στο ντουλαπι να παλιωσουν μεχρι να γινει το κρασι της χρονιας ξυδι... θεωρω οτι ειναι πολυ κατωτερα σε ποιοτητα και φινιρισμα -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, πχ FJR1300 R6- - απο τα αλλα ιαπωνικα. Στα Suzuki τα παντα ειναι πιο καλοφτιαγμενα και απλα. Την θεωρω ΤOP εταιρια και της τα χω ηδη ακουμπησει δις. Αν ειχα αλλη επιλογη σε ιαπωνικο μετα τη Suzuki τοποθετω την Kawasaki και τριτη τη Honda πιο πολυ γι αυτο που ηταν (πχ RVF,NR) παρα γι αυτο που ειναι γιατι εχει ποιοτητα αλλα οχι πια φαντασια... Η Υamaha για μενα δεν υπαρχει πλεον αρα αν ημουν υποχρεωμενος να επιλεξω θα παιρνα σιγουρα το GSX-R. Και ας μην ξεχναμε οτι ολα τα μηχανακια κανουν για οτι θελει ο αναβατης τους και βολτες και καφετεριες και καγκουριες και πιστα και ταξιδακια και διακοπες και οτι αλλο...
Έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από motorpsycko
Η Υamaha για μενα δεν υπαρχει πλεον αρα αν ημουν υποχρεωμενος να επιλεξω θα παιρνα σιγουρα το GSX-R.
Και ας μην ξεχναμε οτι ολα τα μηχανακια κανουν για οτι θελει ο αναβατης τους και βολτες και καφετεριες και καγκουριες και πιστα και ταξιδακια και διακοπες και οτι αλλο ...![]()
![]()
Ωχ! Βλέπω το topic να φεύγει στις αντιπαραθέσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
To gsxr 1000 εχεις ; Ελα να το βαλουμε διπλα στη μηχανη μου που ειναι κατα κατι χιλιαδες φτηνοτερη και μιλα μετα για ποιοτητα κατασκευης και φινιρισμα.![]()