Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Nikko Racing. Για DL 1000

Απο θεμα αξιοπιστιας κινητηρα και καταναλωση, τι παιζε;
    Αξιζει να το βαλω στο 650 του 2005;
    Εξατμιση φιλτρο εχετε αλαξει; Ο συνδιασμος ολων ειναι καλο πραμα;

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    μια χαρά είναι η ιπποδύναμή σου
    Αν μπορουσε να τονωθει λιγο στις χαμηλες, δε θα 'λεγα οχι, αλλα και παλι μεσα στην πολη εχω το xmax, οποτε μαλλον εχεις δικιο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αυτο το μαραφετι τι ακριβως υποτιθεται πως ειναι, εναλακτικη ηλεκτρονικη για το μηχανακι, η επηρεαζει μονο τους εργοστασιακους "κοφτες"?

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Βρε παίδες εννοείται πως δεν θα το βάλεις για την τελική.

Δεν πιστεύω όμως πως δεν θα θέλαμε όλοι μας καλύτερη ροπή στα χαμηλά. Αυτό το προσφέρει εύκολα, χωρίς μετατροπές, με ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Από αυτή την άποψη αξίζει.

Τώρα, ως αναφορά την κατανάλωση, δεν είμαι ακόμα σε θέση να σας απαντήσω.

Το κύκλωμα αυτό δεν λειτουργεί ως αντικόφτης. Οι κόφτες στο μηχανάκι λειτουργούν κανονικά αποτρέποντας το στροφόμετρο να φτάσει στο επικίνδυνο φάσμα στροφών. Άρα δεν μιλάμε πρακτικά για αντικόφτη, ο οποίος θεωρείται και επικίνδυνος για τον κινητήρα.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για έναν μηχανισμό που ξεγελά το σύστημα ψεκασμού ως εξής:

1- Το κάνει να νομίζει πως έχει συνέχεια 4η (επειδή εκεί βγαίνουν τα 98 bhp).

2- Το Over 3 Μοντέλο αφαιρεί την εσκεμένα προγραμματισμένη καθυστέρηση-απόκριση που υπάρχει όταν ανοίγουμε το γκάζι. Χωρίς το Nikko, το μηχανάκι δίνει μεν απότομα δύναμη στον τροχό αλλα δεν την δίνει όλη με τη μία. Αυτό το κάνανε για να είναι πιο ευκολοοδήγητο, γιατί πρακτικά έχουμε να κάνουμε με έναν κινητήρα V2-90o, στα 1000 cc που είναι ιδιαίτερα ροπατος. Έτσι αφαίρεσαν από το μηχανάκι την τάση που είχε ο κινητήρας του για ... "καγκουριές" :rotflmao: :rotflmao:

... όχι πως δεν θα θέλαμε λίγες.

Η περίπτωση 1 γνωρίζω πως ισχύει και για το 650. Δεν γνωρίζω αν ισχύει και το 2 που είπα παραπάνω.

Προσωπική ΑΠΟΨΗ είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει το 2 στο DL-650, δεδομένου πως δεν προσφέρει η Nikko κάποιο Over 3 κύκλωμα για το μικρό Strom (έχει μόνο μια διαφοροποίηση ως προς τη χρονολογία του μοντέλου).

Αυτά είχα να πω. Θα σας μεταφέρω και νέες εντυπώσεις. Ήδη περιμένω κάτι Acrapovic να τις πετάξω επάνω. Θα δούμε και τότε τι θα πει ...
    I had a dream ...

Cool

Καλώ τον φίλο Respect στο βήμα, ως μάρτυρα υπεράσπισης του Nikko Racing Over 3.

Χθες έκανε Test Drive το δικό μου κι εγώ το δικό του.

Ας μοιραστεί μαζί μας πως το είδε. Δύο απόψεις είναι πολύ καλύτερες από μια.

Φίλε Respect περιμένουμε τις εντυπώσεις σου ...

PS. Το δικό σου σε καμια εβδομάδα θα είναι εδώ.
    I had a dream ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Φέρτε μου τα TDMάκια να τα σκίσω
    ευτυχώς κρατήθηκες και δεν είπες και για κανένα 955i....γιατί θα γελούσαμε.

εδιτ: προσέχετε με αυτά τα μπλιμπλίκια γιατί έχω ακούσει ότι ανατινάζονται -δεν μπιστεύω να το βαλες κάτω από την σέλα...?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα Tiger δεν τα λαμβάνω καν υπόψη ρε. Τα μετράω κανονικά :rotflmao: :rotflmao:

Χωρίς πλάκα τώρα. Το μηχανάκι (Vstrom 1000) το έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ξεφτυλισμένο σε Stock κατάσταση.

Τώρα φάνηκε η διαφορά.

Το Nikko Racing δεν έχει κάνενα πρόβλημα αξιοπιστίας.

Ένα Check θα πείσει όλους τους διστακτικούς. Με τόσα λίγα λεφτά, τόσο καλό Upgrade !!!
    I had a dream ...

Χθες βράδυ κύριοι είχαμε 2 ίδια (μέχρι και στο χρώμα) μηχανάκια όπου στο ένα υπήρχε το over3. Ένα θα πω: η διαφορά στα αρπάγματα ήταν...
    Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !!!

Περιμένω το δικό μου με τα σάλια να τρέχουν ασταμάτητα...

(και την αγωνία της κυρίας Respect ζωγραφισμένη στο πρόσωπο κατά δήλωσή της.. :rotflmao: )
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    φιλε μονο με παραγγελια το αποκταει καποιος?

δεν πολυεμπιστευομαι τις αγορες απο το net, γι'αυτο ρωτησα για μαγαζι...

που μπαινει? ειναι ευκολο?
    νομιζω τα φερνει και ο γεωργοπουλος
    στην βουλιαγμενης (προς τις στηλες ολ.διος)

Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
    νομιζω τα φερνει και ο γεωργοπουλος
    στην βουλιαγμενης (προς τις στηλες ολ.διος)
    Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, νομίζω πως υπάρχει έλλειψη αυτή την εποχή.

Ας είναι καλά το Internet. Αγορά απευθείας από την πηγή.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση οι Γάλλοι.

Για τα λεφτά που ξόδεψα έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η πλάκα είναι πως άλλοι πάνε και πετάνε ένα κάρο λεφτά για Power Commander και εξατμίσεις.

Θα μου επιτρέψετε να πως πως είναι σα να μαστιγώνουν δεμένο άλογο για να πάει γρηγορότερα.

Στην αρχή όταν το πρωτοέβαλα, όπως είπα και του Respect-Δημήτρη, με τα παλαιά λάστιχα, αισθανόμουν το μηχανάκι ιδιαίτερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Το γλίστριμα ήταν συνεχές φαινόμενο.

Τα λάστιχα της μαμάς έγραφαν στα χαμηλά για πλάκα. Τα φρένα φάνταζαν και φαντάζουν ακόμα και τώρα ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, μετά το τσιπάκι.

Τώρα που άλλαξα τα λάστιχα σε εντελώς τουμπανιασμένα δρόμου (Continental Road Attack), αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής, αν και με το τσιπαρισμένο μηχανάκι, ο Δημήτρης τα ξεφτύλιζε με 2α-3η για πλάκα, από τις 1500 στροφές !!!!!

Την Δευτέρα θα έχω βάλει και τα σωληνάκια της "υψηλής πιέσεως" για να βελτιώσω τα φρένα (Thanks to Respect).

Πάντως στα χαμηλά δεν είναι πως έχει δώσει άλογα, αλλά ο τρόπος που τα βγάζει στον δρόμο ο οποίος είναι

απλά ...

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ !!!

Όσο για τους φίλους που είχαν καβαλήσει το 1000 κι έλεγαν "ε ... σιγά μικρές οι διαφορές με το 650", ας έρθουν να κουβεντιάσουμε τώρα που το 1000άρι ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ κι έγινε πραγματικό 1000άρι.

Περισσότερα Reviews από τον φίλο Respect, όταν θα το φορέσει στο δικό του.
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Χθες βράδυ κύριοι είχαμε 2 ίδια (μέχρι και στο χρώμα) μηχανάκια όπου στο ένα υπήρχε το over3. Ένα θα πω: η διαφορά στα αρπάγματα ήταν...
    Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !!!

Περιμένω το δικό μου με τα σάλια να τρέχουν ασταμάτητα...

(και την αγωνία της κυρίας Respect ζωγραφισμένη στο πρόσωπο κατά δήλωσή της.. :rotflmao: )
    Ρε συ δεν μου είχες πει πως η κα Respect είναι Gazo-killer ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Πάντως υποτίθεται ότι το TRE και το NikkoRacing κάνουν ακριβως τα ίδια πράγματα.Μάλιστα,στα Suzuki ιδιαίτερα,δεν βάζει κανένας NikkoRacing γιατί με το 1/5 του κόστους βάζεις ενα TRE και τελειώνεις...

Τώρα γιατί στο V-Strom έχει τόσο μεγάλη διαφορά το ένα απ'το άλλο δεν μπορώ να το καταλάβω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Πάντως υποτίθεται ότι το TRE και το NikkoRacing κάνουν ακριβως τα ίδια πράγματα.Μάλιστα,στα Suzuki ιδιαίτερα,δεν βάζει κανένας NikkoRacing γιατί με το 1/5 του κόστους βάζεις ενα TRE και τελειώνεις...

Τώρα γιατί στο V-Strom έχει τόσο μεγάλη διαφορά το ένα απ'το άλλο δεν μπορώ να το καταλάβω...
    Eγώ έχω το Smart TRE και το έβγαλα γιατί όπως πολύ καλά λες, υποτίθεται!

Σου δειχνει σωστα την ενδειξη σχεσεων;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. hotbodies racing για cbr 1000 05
    από riddle στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 18:10
  2. Ψαχνω εξατμισεις για Dl 1000
    από sotos DL 1000 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4