Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
ολα καλα... αλλα τα αλυσιδογραναζα 250€![]()
γιατι σου φαινεται ακριβα?
εγω στο 12 εδωσα 190 ευρω μονο για αλυσιδα τις DID !!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
ολα καλα... αλλα τα αλυσιδογραναζα 250€![]()
Στο Κ1200
Σερβις 40.000
Φιλτρα λαδιου, βενζινης, αερος, Βαλβολινη αξονα/διαφορικου, Ρυθμιση βαλβιδων, Αλλαγη υγρων φρενων(πρεπει να λυσεις την μιση μοτο λογω σερβο), λαδιων, μπουζι, τακακια
450.....φιλικη τιμη.
ποσα λιτρα παίρνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
...Λαδια/φιλτρο 70 ευρω.....![]()
Στον τιγρη που χωραει 4λιτρο για λαδια φιλτρο δινω 50κατι ευρω (μεχρι τώρα γιατι τα επόμενα θα τα αλλάζω μονος μου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
...απλα μου εκατσε βαρυ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Στα τετράτροχα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
(πρεπει να λυσεις την μιση μοτο λογω σερβο)![]()
![]()
Μάλλον το ειδικό εργαλείο (αντλία κενού more or less) της Facom, εδώ θα βοηθούσε....![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.... γιατι τα επόμενα θα τα αλλάζω μονος μου ....
Να σου δείξει κάποιος πάντως την 1η φορά πόσο να σφίξεις την τάπα αποστράγγισης.......
Μην μπλέκεις μετά και με κολαούζα.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γεια σου Κάπταιν με το βαρύ σου χέρι !Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σου δείξει κάποιος πάντως την 1η φορά πόσο να σφίξεις την τάπα αποστράγγισης.......
Μην μπλέκεις μετά και με κολαούζα.....![]()
![]()
Νομίζω και με μια απλή Vacuum Pump θα έκανε δουλειά Σωτήρη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Στα τετράτροχα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.......![]()
![]()
Μάλλον το ειδικό εργαλείο (αντλία κενού more or less) της Facom, εδώ θα βοηθούσε....![]()
(άσε μη μου πείς πόσο κάνει η αντλία κενού της Facom ... πριν βάλω τη Voltaren![]()
)
![]()
οχι ακριβως....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Στα τετράτροχα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.......![]()
![]()
πρεπει να κανεις και μια εξαέρωση πάνω στην μοναδα και εχει 4 εξαερωτηρες....ασε που τα δοχεια για να βαλεις υγρο ειναι 2 πισω!!! ενα στο συμπλεκτη και ενα στο μπροστα φρενο...
![]()
Στα 24.000χλμ
Λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρα,μπουζιά,ρύθμιση βαλβίδες(καπελώτα ΔΕΝ χρειάστηκαν,πράγμα που θα πήγαινε το κόστος στα ύψη).
Κόστος γύρω στα 200€
Τώρα στα 48.000χλμ αναμένεται κωλοδαχτύλιασμα καλό,καθώς και η αλυσίδα μου είναι στα τελευταία της
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Τι να κανουμε Σωτο μου.... Τα βιτσια πλερωνονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιά είναι τα 'αγωνιστικά' φίλτρα αέρα που αλλάζονται?
Και οι ιμάντες έχουν 150?, ανταλλακτικά μόνο?
Επίσης 250? για αλ/γράναζα πολλά φαίνονται, αλλά το παρτάλι που καβαλάς έχει 'περίεργο' πίσω γρανάζι, οπότε....![]()
![]()
By the way, τα αγωνιστικα/whatever φιλτρα δεν αλλαζονται.
Απλα μεχρι τωρα ειχα τα "μαμα" φιλτρα και ο μηχανικος προτεινε τα αγωνιστικα που απλα πλενονται και ξαναχρησιμοποιουνται.
(το κοστος ειναι μεγαλο γιατι η 999 εχει 2 φιλτρα αερα).
250 ευρω ειναι δικη μου εκτιμηση. Ξερω οτι το μπροστα γραναζι κοστιζει 30 ευρω. Τωρα απο εκει και περα η χρυση σειρα της DID ειναι τουλαχιστον 150 ευρω (στο Ζ τοσο πηγαινε) συν το πισω γραναζι....
Παιρνει σχεδον 4 λιτρα λαδι. Torco 4RS φουλ συνθετικα 58 ευρω με αγαπη απο τον "παππου".Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποσα λιτρα παίρνει;![]()
Συν 10 ευρω το φιλτρο λαδιου, 68~70.
Νίκος
Open Horizons
μάλλον αυτό που ΘΑ κάνω στα 20.000 χλμ στο multi.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
εχουμε και λεμε στην σφιγγα μου το μεγαλο σερβις.
αλλαγη λαδιων,αλλαγη φιλτρο λαδιου,αλλαγη 6 καπελωτων στις βαλβιδες ρυθμιση βαλβιδων,καθαρισμα και ρυθμιση καρμπυρατερ,αλλαγη καδενας εκεντροφορων,αλλαγη μπουζιων 2ακιδα,αλλαγη παραφλου στο ψυγειο και τελος αλλαγη υγρων στα μπροστινα 490 ευρω.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
και εγώ νόμιζα οτι μόνο τα bmw έχουν ακριβά σέρβις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
Και έχεις το κουράγιο να χαμογελάς ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μάλλον αυτό που ΘΑ κάνω στα 20.000 χλμ στο multi.![]()
![]()
![]()
![]()
Βέβαια αφού όλο με γερμανούς κυκλοφορείς![]()
............. η ιταλίδα θα κάνει τα χλμ αυτά μετά από 3+ χρόνια !!! Έχεις καιρό να αποταμιεύσεις ...........
![]()
![]()
![]()