Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ατυχημα...με transalp

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    θα παω.....

Ωραία
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αυτο ειναι απ'τα σιγουρα καλα που κανει το φορουμ.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    θα παω.....
    Το λες μα βαριά καρδιά?Γιατί αυτό μου βγάζει η φάτσα που έβαλες, εκτός και αν λυπάσαι που δε το έκανες εξαρχής!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Το λες μα βαριά καρδιά?Γιατί αυτό μου βγάζει η φάτσα που έβαλες, εκτός και αν λυπάσαι που δε το έκανες εξαρχής!

Όταν δεις κάποιον να χτυπάει άσχημα - για να μην γκαντεμιάζουμε το παλικάρι , παθαίνεις σοκ (την πρώτη φορά σίγουρα) κι ο φίλος μας δεν έχει συνέλθει ακόμα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    +1137 ....

ρε παλίκαρε αν όλοι μας στα ατυχήματα απλά προσπερνούσαμε εγώ τουλάχιστον θα είχα γ@μηθεί 2 φορές από μαλ@κίες καριόλιδων που δεν παραδεχόντουσαν ότι έφταιγαν .... υπήρχαν όμως μάρτυρες και με υποστήριξαν ...

τες πα μακάρι να είναι καλά το παιδί ...
    +1

Ναι βρε φιλαρακο! Επρεπε να κατσεις για μαρτυρας, η εν πασει περιπτωσει να πας ακομα και τωρα!
    Σκιστηνα την ξεκ@λιαρα!!!! Αφου μονος σου ειπες ποσο μ@λ@κισμενη ηταν και εγραψε στο @*&^*#&^$ της το παιδι με τη μηχανη!!!

Σκιστε την μεχρι τα αυτια!!!! Τετοια ΖΩΑ κυκλοφορουν εξω και μας σκοτωνουν καθημερινα!!!!

Μακαρι να ειναι καλα το παιδι.....

ΥΓ. (τωρα το ειδα) Μπραβο φιλαρακι που αποφασισες να πας!!
    Νίκος
    Open Horizons

Ας είναι καλά το παλικάρι κι όλα τ'άλλα θα βρεθούν..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όταν δεις κάποιον να χτυπάει άσχημα - για να μην γκαντεμιάζουμε το παλικάρι , παθαίνεις σοκ (την πρώτη φορά σίγουρα) κι ο φίλος μας δεν έχει συνέλθει ακόμα.....

Και την πρωτη και την δευτερη και την τριτη κτλ.......

Οτι θελει μπορει να κανει ο φιλος, ειναι κατι τοσο συγκλονιστικο που εχει την επιλογη να φερθει οπως νομιζει οτι θα ειναι καλυτερα.

Στην δικη μου περιπτωση ως μαρτυρας , καθε βραδυ για μια με 2 βδομαδες εκλαιγα.

Αν αντεχεις πηγαινε, να εισαι σιγουρος ομως για την αποφαση σου γιατι μπορει να χασεις πολυ χρονο ωσπου να τελειωσει το σκηνικο, βεβαια αν δεν πας μπορει οι τυψεις να σε παιδευουν πολυ περισσοτερο καιρο.
    Παντα φιλικα.

Για πες μου κιολας εσυ ησουν προχτες στον Σταυρο με το Κ κατι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    γυρω στις 11.....?

αν ναι παιζει να σε ειδα....

κοκινο το δικο σου....?

(παιζει να με περασατε και οι δυο με πολλα)

θα παω.....
    Καλλιο αργα παρα ποτε

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    θα παω.....
    + 1.000.000
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

γυρω στις 11.....?

αν ναι παιζει να σε ειδα....

κοκινο το δικο σου....?

(παιζει να με περασατε και οι δυο με πολλα)

Οχι μπλιε , αλλα μετα απο καποια ταχυτητα γινεται κοκκινο της φωτιας.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: ατυχημα...με transalp

στην μεση περιπου κοντα στα φυτωρια που εχει εκει δεξια (και κατι σαν ταβερνα "το ελληνικο" η καπως ετσι) βλεπω μηχανη στο αντιθετο ρευμα να κατεβαινει κανονικα αλλα να εχει πλακωθει στις κορνες, και πριν προλαβω να καταλαβω τι γινετε βλεπω ΤΟ μαυρο punto αριστερα απο μενα να εχει βγαλει μιση μουρη στο αντιθετο ρευμα πανω στην διαβαση και να προσπαθει να μπει αριστερα προς κοντοπευκο....

το παιδι με το μαυρο transalp πλακωνεται στα φρενα, και η οδηγος του μαυρου punto αδιαφορωντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ! για την κινηση και ενω βλεπει οτι ερχεται μηχανη απο δεξια της.....ΞΕΚΙΝΑΕΙ κανονικοτατα να περασει απεναντι κοβωντας ΚΑΘΕΤΑ τον δρομο.....

Κρίμα για το παιδί και μακάρι να τη βγάλει καθαρή απο την όλη υπόθεση.

Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση σχετικά με την ασφαλή(για εμάς)οδήγηση. Φίλε είπες ότι το παιδί πλακώθηκε στις κόρνες πρίν αρχίσει να φρενάρει και στη συνέχεια πλακώθηκε στα φρένα και παρ'ολ'αυτά στούκαρε με το PUNTO. Υποθέτω απ'αυτό ότι
    1) Την είδε μεν απο μακριά αλλά δέν ήθελε να την αφήσει να περάσει(κακώς κατ'εμέ) αφου νομίμως αυτός είχε προτεραιότητα με αποτέλεσμα όταν κατάλαβε ότι αυτή θα περάσει με το στανιό φρέναρε αλλά η απόσταση ήταν πλέον πολύ μικρή.
    2)Αφού κόρναρε πρίν αρχίσει τα φρένα πρέπει να πήγαινε με παραπάνω απο την κανονική ταχύτητα.

Αυτό που θέλω να πώ(όχι για το παιδί αλλά σάν άποψη για μελλοντική αποφυγή ατυχημάτων) είναι πως δυστυχώς επειδή δέν είμαστε σε θέση ισχύος ίσως είναι καλύτερα να αφήνεις την/τον εκάστοτε μ@λάκα/ισμένη να περνάνε παρά να συνεχίζεις. Το συγκεκριμένο σημείο το γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά μου έχει συμβεί το ίδιο(να κόβουν αυτοκίνητα κάθετα) πάνω από 20 φορές. Σταματούσα στην άκρη ή έκοβα ώστε να περάσουν, και συνέχιζα κανονικά(μπορεί κάθε φορά τα πρώτα δευτερόλεπτα να βράζω απο τα νεύρα, αλλά τουλάχιστον δέν είχαμε κάτι χειρότερο).

Απλά θα άξιζε στα άτομα αυτά τα ασυνείδητα που οδηγούν χειρότερα από ζώα και επειδή είναι σε ένα κουτί νομίζουν ότι έχουν μία Χ εξουσία, μία ηλιόλουστη μέρα που κόβουν κάθετα ή κάνουν παράνομα αναστροφή να μήν πέσει πάνω τους transalp αλλά HUMMER ή Νταλίκα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11mack-truck-grill.jpg 
Προβολές:	269 
Μέγεθος:	20,7 KB 
ID:	136745

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Ξέχασα το Hummer

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ht.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	42,3 KB 
ID:	136746

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Re: Re: ατυχημα...με transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Κρίμα για το παιδί και μακάρι να τη βγάλει καθαρή απο την όλη υπόθεση.

Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση σχετικά με την ασφαλή(για εμάς)οδήγηση. Φίλε είπες ότι το παιδί πλακώθηκε στις κόρνες πρίν αρχίσει να φρενάρει και στη συνέχεια πλακώθηκε στα φρένα και παρ'ολ'αυτά στούκαρε με το PUNTO. Υποθέτω απ'αυτό ότι
    1) Την είδε μεν απο μακριά αλλά δέν ήθελε να την αφήσει να περάσει(κακώς κατ'εμέ) αφου νομίμως αυτός είχε προτεραιότητα με αποτέλεσμα όταν κατάλαβε ότι αυτή θα περάσει με το στανιό φρέναρε αλλά η απόσταση ήταν πλέον πολύ μικρή.
    2)Αφού κόρναρε πρίν αρχίσει τα φρένα πρέπει να πήγαινε με παραπάνω απο την κανονική ταχύτητα.

Αυτό που θέλω να πώ(όχι για το παιδί αλλά σάν άποψη για μελλοντική αποφυγή ατυχημάτων) είναι πως δυστυχώς επειδή δέν είμαστε σε θέση ισχύος ίσως είναι καλύτερα να αφήνεις την/τον εκάστοτε μ@λάκα/ισμένη να περνάνε παρά να συνεχίζεις. Το συγκεκριμένο σημείο το γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά μου έχει συμβεί το ίδιο(να κόβουν αυτοκίνητα κάθετα) πάνω από 20 φορές. Σταματούσα στην άκρη ή έκοβα ώστε να περάσουν, και συνέχιζα κανονικά(μπορεί κάθε φορά τα πρώτα δευτερόλεπτα να βράζω απο τα νεύρα, αλλά τουλάχιστον δέν είχαμε κάτι χειρότερο).

Απλά θα άξιζε στα άτομα αυτά τα ασυνείδητα που οδηγούν χειρότερα από ζώα και επειδή είναι σε ένα κουτί νομίζουν ότι έχουν μία Χ εξουσία, μία ηλιόλουστη μέρα που κόβουν κάθετα ή κάνουν παράνομα αναστροφή να μήν πέσει πάνω τους transalp αλλά HUMMER ή Νταλίκα.

καλησπερα
    φιλτατε πολυ καλα τα λες αλλα εγω προσωπικα και μαλλον και ο ατυχος φιλος (καλη τυχη στο παλικαρι)καμια φορα τρεχοντας λιγο παραπανω(οχι γ@μιοντας) 80-90-100max σε κεντρικη λεωφορο οταν δω να ξεμυταει καποιο κουτι απο στενο ασυνειδητα (η μηπως υποσυνειδητα)παταω κορνα και λιγο φρενα γιατι σκεφτομαι (καλως η κακος) οτι αυτος θα σταματησει πιο γρηγορα απο μενα και οτι απο το να τσαρουχωσω τα φρενα ρισκαροντας καποια πτωση απο ενδεχομενη κακη κατασταση οδοστρωματος(νερα λαδια χαλικακια κτλ) η και να με παρει αμπαριζα ο π@π@ρ@ς ο πισω που μιλαει στο κινητο καλυτερα να κορναρω..

σε καμια περιπτωση δεν σε κρινω απλα εκεινα τα milisecond που γινεται το σκηνικο αυτο μου βγαινει..
    φιλικους χαιρετισμους

και τωρα μια ερωτηση ετσι στο κενο..

γιατι ρε λακαμα που βγαινεις απο το στενο και σου κορναρω συνεχιζεις να βγαινεις μεχρι να δεις τι σου κορναρει;;!!!!:a36:

αυτα ειχα να πω γεια σας και μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: ατυχημα...με transalp

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση...
    Μήτσο, από τη στιγμή που κόρναρε μέχρι να φρενάρει και να στούκαρει στο αμάξι μπορει
    να πέρασαν 1-2 δευτερόλεπτα! άρα δεν προλαβαίνει να κάνει η μηχανλη κάποιο ελιγμό.

ακιβώς έτσι την έπαθα κ εγώ...

Υ.Γ. με έπαιρνες τηλεφωνο ρε μαλάκα?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα με μοτό ....
    από THEOD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 06:57
  2. ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΛΕΩΦ.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΕΖΟ!!!!
    από Pokermon στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 21:53
  3. προς οσους εχουν παθει ατυχημα με μηχανη
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 11:21
  4. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  5. Πρόβλημα με Transalp