Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Κυμης 16-07-08

Δυστηχώς η παιδεία μας στο δρόμο όπου και να τη δείς είναι πολύ φτωχή. Κρίμα για τα παιδιά και για όλα τα παιδιά που πέσανε. Ισως είμασταν εμείς τυχεροί αλλά δεν φταίγαμε μόνο εμείς όταν κάναμε ότι κάναμε. Και ο papitsopoulos σίγουρα δεν εννοούσε αυτό που έλεγε έτσι όπως το έγραψε.
    Ολοι μας αγανακτούμε και πικραινόμαστε όταν ακούμε κάτι τέτοιο αλλά και εμείς τα κάναμε αυτά λίγο ή πολύ. Τουλάχιστον να δείξουμε το σωστό και το λάθος στα παιδιά μας να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    οποιος εχει οδηγησει 1000αρα ss μηχανη, νομιζω θα συμφωνησει μαζι μου, οτι θα επρεπε να απαγορευεται σε 20χρονους να οδηγουν τετοιες μηχανες. Δεν ειναι δυνατον να επιτρεπεται σε τοσο ανωριμα ατομα να οδηγουν οχημα 180 αλογων και αναλογιας κιλων 1/1 σε δημοσιους δρομους. Το γκαζι ειναι ασυλληπτο και θελει πολυ συνεση και μυαλο για να την οδηγησεις σωστα.
    Μπραβο σε αυτους τους νεους που αφου παρουν τετοια μηχανη και δουν περι τινος προκειται, και γλυτωσαν, την πουλανε για να γλυτωσουν. Και μην πει κανεις οτι εχει ικανοτητες στονερ και ανακλαστικα σουπερμαν γιατι και αυτοι τρωνε κατι ξεγυρισμενες, ολοι με σπασμενα πλευρα και αστραγαλους ειναι. Για μενα ss μονο σε πιστα

Δεν υπάρχουν επικίνδυνες μηχανές! Επικίνδυνοι οδηγοί υπάρχουν! Σίγουρα όσο μεγαλώνει κανείς, βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι αλλά αν κάποιος θέλει να οδηγεί ss ας την οδηγήσει! Αρκεί να έχει την σύνεση και να συνειδητοποιεί ότι μέσα στους στους δημόσιους δρόμους δεν μπορεί να κάνει χρήση των δυνατοτήτων του. Κι αν δεν μπορεί να συγκρατήσει το χέρι του στο γκριπ, τότε ελπίζω να ειναι τυχερός! Όλα τα πράγματα θέλουν σύνεση! Όχι μόνο οι 1000ss. Αν κάποιος πηγαίνει ανάμεσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα με 120, δεν του φταίει ούτε η μηχανή ούτε το αυτοκίνητο!

Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βγάζουν πινακίδες για μηχανές πίστας (με τους κ@λοδρομους που έχουμε!)!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

παω σαν κοτα!!! Το avatar του/της papitsoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Τι λες ρε?
    Δε ντρεπεσαι λιγακι?
    Αυτα ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.Σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση
    Καποιοι ανθρωποι τους κλαινε τωρα,δεν ειναι λογια αυτα και μ@λακια που υπαρχουν και ανθρωποι με αντιληψεις σα τη δικη σου
    Ρε στους φιλους κεφτε.
    Αυτα λεγονται εκει που πρεπει να ειπωθουν.
    Επειδη μιλας εντελως αοριστα και το ΚΑΠΟΙΟΙ ειναι γενικο, εγω θα σου πω για την κυρια Δεσποινα που μενει δυο σπιτια πιο κατω απο μενα και ακομα περιμενει να γυρισει ο γιος της σπιτι. Τον πηρε σβαρνα καγκουρας.

Μ@λακια που υπαρχουν ανθρωποι με την αντιληψη σαν τη δικη σου. Πηγαινε και χειροκροτα τους κιολας και δωστους και μεταλειο. Αλλα μην ξεχνας οτι το να κανεις μ@λακια και να την πληρωσεις μονος σου θα σε κλαψουνε εσενα. Αλλα αν παρεις και αλλους στο λαιμο σου διωκεσαι ποινικα (και ηθικα).

ΥΓ: Απο τωρα τους εθαψες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ναι, ΟΚ είναι θέμα οπτικής γωνίας! Αλλά είναι σα να λέει πως σε περίπτωση που δει κάποιον με μηχανή, πεσμένο στην άσφαλτο, και μες στα αίματα, θα τον γράψει στα ..... απ' αυτά του, επειδή δεν φόραγε κράνος και κάποιος του είπε ότι κατέβαινε με 200 και σούζα!!!!

Ότι κι αν έκαναν, πάνω απ' όλα είναι συνάνθρωποι!!!!

Κι αν αυτό δεν μετράει, τότε να μην βοηθάμε κανέναν!!! Γιατί μπορεί από μ@λ@κι@ τους να το έπαθαν!!!!

Το ''ειναι σα να λεει'' ειναι φαντασιωσεις σου.

Ολοι ειναι συνανθρωποι ειτε καγκουρες, ειτε ξεκαγκουρες και ολοι ανεξαιρετως εχουνε δικαιωμα στη ζωη. Και εννοειται οτι ανθρωπιστικοι λογοι σε περιπτωση ατυχηματος ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να τρεξεις να βοηθησεις οτι κι αν ειναι ο αλλος.

Εσυ εστιασες στο κρανος και στη σουζα και στα 200. Κοιταξες εκει που δεν επρεπε να κοιταξεις. Το ''ΚΥΜΗΣ" σου ξεφυγε. Μετα απο αγωνα. Με πεζοφαναρο πριν αυτου της Κασταμονης.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βγάζουν πινακίδες για μηχανές πίστας (με τους κ@λοδρομους που έχουμε!)!!!!

Πού είναι ο Sniper να σε καμαρώσει.......:rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από papitsoulos
    Μαλιστα. Σουζα, ξεκρανοτοι, Κυμης, πιτσιρικαδες.

Απο τη μια ο αλλος ανοιγει thread για το λακαμα που του ''χωθηκε'' με R1 στην παραλιακη και απο την αλλη στενοχωριομαστε για τα ''παλικαρια'' μας.

Εγω για τη συγκεκριμενη περιπτωση εχω να πω : Στα @@ μου τα τσογλανια, δε μου καιγεται καρφι αν ψωφησαν.

Νομίζω πως αυτά είναι δικά σου λόγια και όχι δικά μου!!!! Το τι θα έκανα εγώ στην περίπτωση αυτή, το ξέρω! Γιατί πάνω απ' όλα είναι συνάνθρωποι!

Με αυτά τα λόγια όμως θες να μας πεις πως αν τους έβλεπες, θα τους βοηθούσες? Γιατί μπερδεύτικα λίγο!!!

επειδή άλλαξε σελίδα δεν το ξεχάσαμε κιόλας!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ο φιλος το εθεσε ακομψα...και εμενα μου εκατσε καπως.....

Η αλήθεια ειναι βεβαια οτι οι συγκεκριμενοι ηταν τελειως μ@λ@κες....θα μπορουσαν να ειχαν σκοτωσει καποιον αθωο περαστικο, πατερα με παιδακι που γυριζαν απο την εθνικη, αλλο παιδι που περνουσε καθετα με πρασινο με την μοτο του...εμενα, εσενα που περιμεναμε στο φαναρι....

Ο καθενας εχει ευθυνη απο την στιγμη που οδηγει, οχι μονο για τον εαυτο του αλλα και για τους συνανθρωπους του....

Επίσης συμφωνω οτι δεν θα επρεπε να τους αφηνουν σε τοσο μικρη ηλικια να οδηγουν σουπερ σπορ με τοσα αλογα....αν και μαλλον δεν ηταν νομιμοι......

Τι θα πει αραγε ο ενας στην μανα του αλλου εαν καποιος δεν τα καταφερει.....

"συγνωμη κυρα-χαρικλεια αλλα ειδα ενα μωρο στο ατος διπλα μας και το σηκωσα για 10 μέτρα μεσα στην κινηση ....και τωρα ο γιος σου ειναι ταβλα.!!!!"

Δεν υπάρχουν επικίνδυνες μηχανές! Επικίνδυνοι οδηγοί υπάρχουν! Σίγουρα όσο μεγαλώνει κανείς, βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι αλλά αν κάποιος θέλει να οδηγεί ss ας την οδηγήσει! Αρκεί να έχει την σύνεση και να συνειδητοποιεί ότι μέσα στους στους δημόσιους δρόμους δεν μπορεί να κάνει χρήση των δυνατοτήτων του. Κι αν δεν μπορεί να συγκρατήσει το χέρι του στο γκριπ, τότε ελπίζω να ειναι τυχερός! Όλα τα πράγματα θέλουν σύνεση! Όχι μόνο οι 1000ss. Αν κάποιος πηγαίνει ανάμεσα από τα σταματημένα αυτοκίνητα με 120, δεν του φταίει ούτε η μηχανή ούτε το αυτοκίνητο!

+1000

Ξερω κατι 40ρηδες με μυαλο βρεφους... οπως και καποια 16χρονα παιδια που βαζουν κατω πολλους "οικογενειαρχες" σε θεματα ωριμοτητας... Και ενα παπι πιανει 100, και αμα σε παρει σβαρνα κλαυτα. Δηλαδη αν δεν ηταν το 1000 αλλα το 600 θα ειχε διαφορα;

Αφηστε στην ακρη αυτα που μου ειπαν κι εμενα οι παρευρισκομενοι... Πειτε οτι δεν κατεβαινε με σουζα, οτι δεν εκανε καγκουριες...

ΕΣΚΑΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Μια φορα εκανα τη μαλακια και επεσα με το Στρομ πανω σε σταματημενο αμαξι στο φαναρι, με την αριστερη μου πλευρα (ποδι) να βρισκει πανω στο πισω φτερο του παιδιου. Με εκλεισε καποιος αλλα αν δεν πηγαινα γρηγορα δε θα ειχε γινει.

Ημουν μια χαρα. Σταματησα στην ακρη, πονουσε λιγο ο αστραγαλος αλλα η τουρισταδικη Οξταρ ειχε κανει δουλεια. Τι εγινε; ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΣΑ!!! ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΧΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!

Πως λοιπον να νιωθει τωρα αυτος ο ανθρωπος;;;

Εγω για τη συγκεκριμενη περιπτωση εχω να πω : Στα @@ μου τα τσογλανια, δε μου καιγεται καρφι αν ψωφησαν.
    αν στην συγκεκριμενη περιπτωση ενα απο τα δυο τσογλανια (οπως τα αναφερεις)
    ηταν ο αδερφος σου ή ακομα και το παιδι σου, αναρωτιεμαι θα ειχες την ιδια αποψη ;;;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Δεν υπάρχουν επικίνδυνες μηχανές! Επικίνδυνοι οδηγοί υπάρχουν!
    σύμφωνοι, επειδή όμως όπως και εσύ λες:

Σίγουρα όσο μεγαλώνει κανείς, βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι
    και
    Όλα τα πράγματα θέλουν σύνεση!
    δεν θα βλαπτε κανένα να απαγορεύεται η οδήγηση τέτοιων μηχανών με το βγάζει κάποιος δίπλωμα.
    (το ίδιο βέβαια ισχύει και για ορισμένα αυτοκίνητα)

Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον άλλες μηχανές δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τέτοιες καγκουριές

Ρε παιδιά εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.Ωραία,έτυχε μία φορά ας πούμε (θεωρητικά) που δεν φοράς κράνος,έστω αυτή την μία φορά δεν αντέχεις να μην τρέξεις;Να μην κάνεις καγκουριές;

Υ.Γ Απευθύνομαι στον οδηγό της μηχανής και σε κάθε καγκουράκο αυτής της ηλικίας
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος

αφου οι ss ειναι αβολες, δεν μπορεις να μεταφερεις τιποτα, ειναι κυριως για χρηση πιστας και καταναλωνουν πολυ γιατι να τις χρησιμοποιει καποιος στην πολη, γιατι να πηγαινει με αυτες στη καφετερια, γιατι να φευγει με σουζες απο τα φαναρια, γιατι να μην ανεχεται αλλους, ταπεινα ον-οφ να ξεκινανε γρηγορα απο τα φαναρια?
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Ρε παιδιά, τους φάγατε τους στριτάδες!!

Ευτυχώς υπάρχει τεράστια ποικιλία μοτοσυκλετών που ικανοποιεί τις ορέξεις όλων των αναβατών. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βρει αυτό που του ταιριάζει.

Σε κάποιους ανθρώπους λοιπόν, δεν κάνουν τα ον-οφ, τα εντούρο, οι διαστημικές βέσπες και τα κρούζερ.

Ξέρω ανθρώπους που έχουν μεγάλα ss και κινούνται πιο ήρεμα από παπιά μέσα στην πόλη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ!

Όλα είναι θέμα αναβάτη. 9 στις 10 φορές που έχω κινδυνέψει από λακαμεία μοτοσυκλέτας στην Αθήνα, είναι είτε από παπί είτε από βέσπα.

Η μηχανή είναι όνειρο. Το δικό μου όνειρο είναι ένα ΧΤ. Κίνηση στην Εθνική με 130-140. Κυριλέ και άνετη οδήγηση μέσα στην πόλη. Αυτό όμως είναι το δικό μου όνειρο.

Το όνειρο του άλλου φίλου, σωστού μοτοσυκλετιστή είναι μιά σούπερ σπόρ με μεγάλη ιπποδύναμη, κρατήματα, σωστά στημένη για την άσφαλτο. Αυτός ο φίλος, ανοίγει τη μηχανή του στην μεγάλη ευθεία, στις στροφές που έχει καλή άσφαλτο και ορατότητα.

Αυτός ο άνθρωπος έχει οδηγήσει πολλές μηχανές και έχει πείρα που θα ζήλευαν πάρα πολλοί.

Γιατί να κόψουμε το όνειρο του φίλου μας? Γιατί να τον συγκρίνουμε με ανόητα παιδαρέλια που είτε βέσπα είτε 1000άρα έχουν, δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου και οδηγική συμπεριφορά?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ?

Η καγκουριά γίνεται με ότι μηχανή θες. Αν ήταν στην ίδια περίπτωση, στην Κύμης π.χ. ένα ΧΤ, θα αρχίζαμε να λέμε τα ον-οφ έτσι, τα ον-οφ αλλιώς...

Βαρέθηκα να ακούω το "κWλόπαιδα με τα μηχανάκια".

Λυπάμαι που σε ένα φόρουμ με (αρκετά) έμπειρα άτομα ακούω "΄κwλόπαιδα με τα 1000άρια"
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos26
    αν στην συγκεκριμενη περιπτωση ενα απο τα δυο τσογλανια (οπως τα αναφερεις)
    ηταν ο αδερφος σου ή ακομα και το παιδι σου, αναρωτιεμαι θα ειχες την ιδια αποψη ;;;
    Και μονο που μου φερες την εικονα στο μυαλο, μου προκαλεσες ντροπη και αηδια.

Με ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ δε σχετιζομαι.

Και μιας και με ρωτας υποθετικα θα σε ρωτησω και εγω: Αν ο αδερφος ή ακομα και το παιδι σου ηταν μεσα στο κουτι ή πεζος (και χειροτερα νεκρος), τι αποψη θα ειχες για τα τσογλανια?

Νομίζω πως αυτά είναι δικά σου λόγια και όχι δικά μου!!!! Το τι θα έκανα εγώ στην περίπτωση αυτή, το ξέρω! Γιατί πάνω απ' όλα είναι συνάνθρωποι!

Με αυτά τα λόγια όμως θες να μας πεις πως αν τους έβλεπες, θα τους βοηθούσες? Γιατί μπερδεύτικα λίγο!!!

επειδή άλλαξε σελίδα δεν το ξεχάσαμε κιόλας!!!
    Γιατι μπερδευτικες λιγο? Απλα ειναι τα πραματα.

Ομως....

Κριμα θα πω για τον μοτοσυκλετιστη που εφυγε για Πεκινο και δεν ξαναγυρισε, για εναν 40αρη καρκινοπαθη, για τα παιδακια στην Αφρικη που πεθαινουν απο aids.

Κριμα σημαινει αδικο.

Το αδικο που το βλεπεις σε καποιον προκλητικο τυχοδιωκτη? Που εκτος απο την τυχη του προκαλει και τις τυχες των αλλων?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρες Τρίτης 07/08/07
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2007, 16:22
  2. δέλεαρ σήμερις 16/07/2007
    από Nostra στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 12:00
  3. Καλημέρες Κυριακής 16/07/06
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια