Re paidia,na rotikso kai ego kati?
Uparxoun fortistes pou na einai teleios foriti,diladi na min xriazontai tin paroxi 220V???
Uparxoun fortistes pou na einai teleios foriti,diladi na min xriazontai tin paroxi 220V???
Αυτό που -νομίζω ότι- σκέφτεσαι , όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Υπάρχουν τα booster, τα οποία τα μπριζώνεις-φορτώνουν και τα έχουν συνεργεία για να βάζουν μπροστά τον κινητήρα όταν έχει πέσει η μπαταρία (εννοείται χωρίς να είναι στην μπρίζα).
You BETA believe...
Εκτός από αυτό, και 2 βδομάδες να την αφήσω ακίνητη και με συναγερμό, μετά πέρνει με την πρώτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
τι γιατι....γιατι δεν μενει ουτε μερα ακουνητη:ZZZ:
Ατσάτσα
Δεν σπρώχνω Αντώνη...
.
.
Καλώ την οδική βοήθεια ........ μεγαλύτερος χρόνος τα 8 λεπτά.
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αυτό που -νομίζω ότι- σκέφτεσαι , όχι.
Υπάρχουν τα booster, τα οποία τα μπριζώνεις-φορτώνουν και τα έχουν συνεργεία για να βάζουν μπροστά τον κινητήρα όταν έχει πέσει η μπαταρία (εννοείται χωρίς να είναι στην μπρίζα).
Kati einai kai outo!Logika sto praktiker tha uparxei kati tetio...E?
Tha to tsekaro aurio....!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Kati einai kai outo!Logika sto praktiker tha uparxei kati tetio...E?
Tha to tsekaro aurio....!![]()
![]()
Επαγγελματικό εργαλείο ΣΕΒΑΣΤΟΥ μεγέθους.
Σε εξοπλισμούς συνεργείων πρέπει να κοιτάξεις και ασύμφορο για ΙΧ χρήση.
Τώρα αν βρεις, πρόσεχε τι θα πάρεις....![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
Επαγγελματικό εργαλείο ΣΕΒΑΣΤΟΥ μεγέθους.
Σε εξοπλισμούς συνεργείων πρέπει να κοιτάξεις και ασύμφορο για ΙΧ χρήση.
Τώρα αν βρεις, πρόσεχε τι θα πάρεις....![]()
Υπαρχει και ενα ερασιτεχνικο στο Πρακτικερ και σε καλη τιμη !!! Ικανο να δωσει 3-4 καλες μιζιες σε αυτοκινητο !!!! Ειναι μαζι και τρομπα για τα λαστιχα !!!! Καλο--Καλο !!
![]()
Katse na sou eksigiso pou pige to mualo mou...!
Molis mou to periegrapses thumithika ena skiniko pou eixa dei,enas gnostos mou eixe minei me to autokinito tou kai eskase muti o "expres-servisas" me mia foriti plastikoura me duo terastia krokodilia kai to ebale mprosta!
Apo tin opsi kai mono,mou fanike praktiker-plastikoura!
Aurio tha peraso apo Praktiker gia starter (gia na to bgalo ekso apo to gkaraz) kai meta apo Tzortzopulo (gia fortisti)
Ta postaro apotelesmata gia kapion pou mporei na endiaferete!
![]()
![]()
οκ, δεν έχω υπόψιν τα 'ερασιτεχνικά'
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Με εξυπηρετησε περαστικος περυσι οταν ειχα μεινη απο μπαταρια με το αυτοκινητο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Katse na sou eksigiso pou pige to mualo mou...!
Molis mou to periegrapses thumithika ena skiniko pou eixa dei,enas gnostos mou eixe minei me to autokinito tou kai eskase muti o "expres-servisas" me mia foriti plastikoura me duo terastia krokodilia kai to ebale mprosta!
Apo tin opsi kai mono,mou fanike praktiker-plastikoura!
Aurio tha peraso apo Praktiker gia starter (gia na to bgalo ekso apo to gkaraz) kai meta apo Tzortzopulo (gia fortisti)
Ta postaro apotelesmata gia kapion pou mporei na endiaferete!
![]()
![]()
![]()
Τον ειχα ρωτησει και αυτος μου ειχε πει για το προαναφερθεν καταστημα...
Κατα τα αλλα εχεις δικιο πλαστικουρα του κερατα,αλλα εκανε την δουλεια του !!!
![]()
για το συγκεκριμένο... μιάς και υπάρχετε πολλοί χωματεροί στην συζήτηση να πώ πώςΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Με εξυπηρετησε περαστικος περυσι οταν ειχα μεινη απο μπαταρια με το αυτοκινητο !!!![]()
Τον ειχα ρωτησει και αυτος μου ειχε πει για το προαναφερθεν καταστημα...
Κατα τα αλλα εχεις δικιο πλαστικουρα του κερατα,αλλα εκανε την δουλεια του !!!
![]()
τις προάλλες στη τούμπα της τατις, το παιδί με το drz έμεινε απο λάστιχο...
ξεκίνησε την αλλαγή της σαμπρέλας...
όταν έφθασε η ώρα της τρόμπας έβγαλε ενα κούτάκι πλάτους 15χ15 ποντους υψους 7 πόντων
το συνέδεσε με το βίσμα του (φορτιστή κινητού για αυτοκίνητο) που είχε τοποθετήσει συννδεδεμένομε το δυναμό...
και στο τσακ μπαμ και ξεκούραστα φούσκωσε το λάστιχο...![]()
Καλέ μου Γουίνυ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ενα κούτάκι πλάτους 15χ15 ποντους υψους 7 πόντων
Αν μπεις στην διαδικασία της αφαίρεσης του τροχού για την αλλαγή / επιδιόρθωση της σαμπρέλας, τα 14-15 psi που θα βάλεις στην καινούρια είναι 20-25 "τρομπιές" από μικρή (σπαστή) ποδηλατική τρόμπα (30 sec maximum time).!!
θα μας κάψει ο θεός, ρε πούστη μου...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Epr;okeito peri ceytoentoyroy mhxanakioy (δεν το ξαναγράφω ελληνικά...)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλέ μου Γουίνυ ...
Αν μπεις στην διαδικασία της αφαίρεσης του τροχού για την αλλαγή / επιδιόρθωση της σαμπρέλας, τα 14-15 psi που θα βάλεις στην καινούρια είναι 20-25 "τρομπιές" από μικρή (σπαστή) ποδηλατική τρόμπα (30 sec maximum time).!!
θα μας κάψει ο θεός, ρε πούστη μου...![]()
Και επειδή ο καμμένος φυσάει και το γιαούρτι, μετά έβαλε 22-24 (καλύτερα πηδηχτά παρά σπρωχτά)
φαντάσου Ktm με lighter socket, μετά δεν θα ξέρω που να βάλω τις ποτηροθήκες ......![]()
![]()
You BETA believe...
Σκάσε γιατί έχω lighter socket για το κινητό ....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
φαντάσου Ktm με lighter socket, μετά δεν θα ξέρω που να βάλω τις ποτηροθήκες ......![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...