Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 97

Θέμα: Hayabusa κοσμημα

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Κατι σαν τα αυτοκινητα; ΑΜΑΝ ΠΙΑ μ' αυτο το ΑΣΗΜΙ :a14: ...

Αν ειναι το μπορντω - κοκκινο που φανταζομαι ειναι πολυ ωραιο, αλλα αν εχει ''ψηθει'' γιατι ετσι φαινεται

Παντως εμενα μ' αρεσουν [κι ειναι απο τις λιγες μηχανες που τους παει αυτο το χρωμα] σε λευκο

Για το ασημι θα συμφωνησω οσο για το χρωμα τι να εχει ψηθει ρε φιλαρακι το μηχανακι ειναι μερων απλως εχει τραβηχτει απο κινητο οχι πως το κινητο βγαζει κακες φωτο αλλα με 100KB αναλυση τι περιμενες να δεις δηλαδη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_065.jpg 
Προβολές:	795 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	137177
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	image_070.jpg 
Προβολές:	795 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	137178
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Η πισω ζαντα δεν εχει σινεμπλοκ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the Italian
    χλωμο σε κοβω γιατι τρχω μονο σε πιστα.Η Busa σε πιστα θελει και ρυμουλκο σαν αυτα που περνανε τα καραβια μεσα απο τον ισθμο!!!!

το δικο σου παντως το ρυμουλκ-α-ει ανετα παντου και παντα οτι και να κανεις:rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    το δικο σου παντως το ρυμουλκ-α-ει ανετα παντου και παντα οτι και να κανεις:rotflmao:

ΔΕΝ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΕΙ !!! ........................ ΤΟ ΚΩΛΟΣΕΡΝΕΙ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Hayabusa κοσμημα

Σημερα μολις εβαλα μερικα καλουδια στου φιλο μου του Μιχαλη και εγινε τα ατιμο κουκλα και ειπα να το βαλω εδώ να το δειτε και σεις εδώ μεσα
    Ένα μονο εχω να πω η φωτογραφια το αδικει από κοντα είναι πολύ πιο ωραιο
    Φίλε πολύ ωραίο το busa έχω και εγώ ένα το ίδιο αλλά σε μαύρο. Μπορείς να μου πεις πόσο πήγανε η ζάντες;
    Είδα ότι έχεις αλλάξει και πίσω ανάρτηση. Τι είναι ohlins; και πόσο πήγε. Άλλαξες και μπροστά μήπως ελατήρια και λάδια;

Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx-r 750
    Φίλε πολύ ωραίο το busa έχω και εγώ ένα το ίδιο αλλά σε μαύρο. Μπορείς να μου πεις πόσο πήγανε η ζάντες;
    Είδα ότι έχεις αλλάξει και πίσω ανάρτηση. Τι είναι ohlins; και πόσο πήγε. Άλλαξες και μπροστά μήπως ελατήρια και λάδια;

Γεια σου φιλε μου τα ζαντακια ΛΙΑΝΙΚΗ κανουνε 2200 το παιδι τα πηρε λιγο ποιο κατω απο τα 2000 και λεγονται GALLE SPEED οσο απο αποδοση δεν το συζητω ειναι οτι καλυτερο εχει βαλει η διαφορα που ειδε ειναι τεραστια αλλα αν σκεφτεσαι για ζαντες ειναι κορυφη μαζι βεβαια με τις BVM αυτες φοραω εγω τωρα στο GSXR 1000K7
    Τωρα για το πισω αμορτισερ ναι ειναι ohlins το ποσο κανει δεν ξερω αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω οσο για την εμπρος αναρτιση ακομα ειναι μαμα και περιμενει να βαλει ολα τα εντοσθια της ohlins ακομα φοραει ενα αντικοφτη που εχει διακοπτη και οποτε θελει τον ενεργοποιει η οχι
    Ακομα εχει δυο τελικα τις γιουσουμουρα αλλα σε δυο μερες θα τα αλλαξει και θα βαλει απο το πατο φουλ τιτανιο Tiforce με PS τοτε θα βαλω και μια δυναμομετρηση για να δουμε τι θα βγαλει το εργαλειο

Όνομα:	p5270009.jpg 
Προβολές:	709 
Μέγεθος:	85,9 KB 
ID:	137315

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Γεια σου φιλε μου τα ζαντακια ΛΙΑΝΙΚΗ κανουνε 2200 το παιδι τα πηρε λιγο ποιο κατω απο τα 2000 και λεγονται GALLE SPEED οσο απο αποδοση δεν το συζητω ειναι οτι καλυτερο εχει βαλει η διαφορα που ειδε ειναι τεραστια αλλα αν σκεφτεσαι για ζαντες ειναι κορυφη μαζι βεβαια με τις BVM αυτες φοραω εγω τωρα στο GSXR 1000K7
    Τωρα για το πισω αμορτισερ ναι ειναι ohlins το ποσο κανει δεν ξερω αλλα θα τον ρωτησω και θα σου πω οσο για την εμπρος αναρτιση ακομα ειναι μαμα και περιμενει να βαλει ολα τα εντοσθια της ohlins ακομα φοραει ενα αντικοφτη που εχει διακοπτη και οποτε θελει τον ενεργοποιει η οχι
    Ακομα εχει δυο τελικα τις γιουσουμουρα αλλα σε δυο μερες θα τα αλλαξει και θα βαλει απο το πατο φουλ τιτανιο Tiforce με PS τοτε θα βαλω και μια δυναμομετρηση για να δουμε τι θα βγαλει το εργαλειο

Τα ίδια τελικά φοράω και εγώ και ενδιαφέρομαι για πίσω ανάρτηση και μπροστά ελατήρια και λάδια. Τώρα για τις ζάντες μπορεί να είναι κορυφή αλλά και 2200 είναι πάρα πολλά τα χρήματα για μένα αυτήν την εποχή.
    Περιμένω απάντηση για το αμορτισέρ , πόσο και από πού
    ευχαριστώ

Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Τα ίδια τελικά φοράω και εγώ και ενδιαφέρομαι για πίσω ανάρτηση και μπροστά ελατήρια και λάδια. Τώρα για τις ζάντες μπορεί να είναι κορυφή αλλά και 2200 είναι πάρα πολλά τα χρήματα για μένα αυτήν την εποχή.
    Περιμένω απάντηση για το αμορτισέρ , πόσο και από πού
    ευχαριστώ
    Αν θες τη γνωμη μου καλυτερα να βαλεις ζαντες παρα αναρτηση βεβαια το ιδανικο ειναι και τα δυο οσο για ζαντες, μπορεις να βαλεις BVM που ειναι το ιδιο καλες αν οχι και καλυτερες κανουνε 1800 ευρω αυτες εχω βαλει και στο Κ7 μου

Όνομα:	dsc02532.jpg 
Προβολές:	654 
Μέγεθος:	88,8 KB 
ID:	137417

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αν θες τη γνωμη μου καλυτερα να βαλεις ζαντες παρα αναρτηση βεβαια το ιδανικο ειναι και τα δυο οσο για ζαντες, μπορεις να βαλεις BVM που ειναι το ιδιο καλες αν οχι και καλυτερες κανουνε 1800 ευρω αυτες εχω βαλει και στο Κ7 μου

Το μηχανάκι το έχω μόνο για βόλτες (αρκετές από αυτές γρήγορες). Σκέφτομαι να αλλάξω ανάρτηση για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο. Τώρα για να τα αλλάξω και τα δυο δεν το βλέπω. Αν είναι να επιλέξω ένα από τα δυο τι παραπάνω θα κερδίσω από τις ζάντες και όχι από τα αμορτισέρ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Το μηχανάκι το έχω μόνο για βόλτες (αρκετές από αυτές γρήγορες). Σκέφτομαι να αλλάξω ανάρτηση για καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο. Τώρα για να τα αλλάξω και τα δυο δεν το βλέπω. Αν είναι να επιλέξω ένα από τα δυο τι παραπάνω θα κερδίσω από τις ζάντες και όχι από τα αμορτισέρ

τωρα χωρις πλακα δεν ξερω τι σοι οδηγος εισαι αλλα αν νομιζεις οτι αν βαλεις αναρτηση θα εισαι πιο γρηγορος στον δρομο?και καλυτερη συμπεριφορα? ...ρε παιδια σταματηστε στα πεταμενα λεφτα οχι οτι δεν κανουν τπτ ολα αυτα που λετε αλλα ελεος

jimk7 δεν λεω για σενα που μπαινεις στην πιστα....οπως και κανεναν αλλον που κυνηγαει δεκατα στην πιστα αλλα οποιος μου πει οτι μπορει να στήσει αμορτισερ για μηχανη για τον δρομο...μου φαίνεται καπως
    εγινα suzukakios

FFWD Το avatar του/της DimST
    Φίλε gsx-r 750, σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (πήγαινε στην επιλογή π.δ. μέλους)

Τώρα σχετικά με τις ζάντες και τα οφέλη της...

Οι βασικότερες βελτιώσεις που θα δεις είναι η Βελτίωση φρένου, επιτάχυνσης και ταχύτητας αλλαγής κατεύθυνσης. Η διαφορά εννοείτε πως είναι ανάλογη της μείωσης βάρους στις ζάντες.

Με μια ανάρτηση και με τη προϋπόθεση να την σετάρεις σωστά θα έχεις λιγότερα σπιναρίσματα και σούζες ισχύος (λέμε τώρα... ), μικρότερη διαφορά λειτουργίας ανάρτησης σε σχέση με τη θερμοκρασία/μικρότερες μεταβολές στις αποσβέσεις.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Πρέπει βέβαια να πώ πως μεγαλύτερη βελτίωση θα δείς αν σηκώσεις την ουρά αλλάζοντας τα λεγόμενα dog bones με πιο κοντά (απλή και φθηνή αλλαγή) για να μεταφερθεί περισσότερο βάρος μπροστά, παρά με ένα αμορτισέρ που δεν είναι πολύ άσχημο για στόκ, το μηχανάκι είναι πισώβαρο και με αυτή την αλλαγή αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο η οδική συμπεριφορά του...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Tο μπουσα το εχω οδηγησει με ζαντες και η διαφορα στους ελιγμους ειναι απιστευτη γιατι η μαμα ζαντες είναι πολυ βαριες απο κι και περα οπως λεει και ο φιλος
    DimST εχει απολυτο δικιο βαλε τιποτα PVM και θα με θυμηθεις .

Στο GSXR μου η διαφορες που ειδα ηταν πολυ μικρες γιατι ειδη η μαμα ζαντες στο GSXR 1000 K7 ειναι πολυ ελαφριες κατι που δεν ισχυει στο μπουσα :smilea:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

χωρις σινεμπλοκ στην πισω ζαντα η αλυδα-γραναζια ποσο θα αντεξουν στο busa?μπορει καποιος να διαφωτισει

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa κοσμημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    τωρα χωρις πλακα δεν ξερω τι σοι οδηγος εισαι αλλα αν νομιζεις οτι αν βαλεις αναρτηση θα εισαι πιο γρηγορος στον δρομο?και καλυτερη συμπεριφορα? ...ρε παιδια σταματηστε στα πεταμενα λεφτα οχι οτι δεν κανουν τπτ ολα αυτα που λετε αλλα ελεος

jimk7 δεν λεω για σενα που μπαινεις στην πιστα....οπως και κανεναν αλλον που κυνηγαει δεκατα στην πιστα αλλα οποιος μου πει οτι μπορει να στήσει αμορτισερ για μηχανη για τον δρομο...μου φαίνεται καπως

Φίλε δεν είμαι και ο rosi απλά ψάχνομαι λίγο με το μηχανάκι μου στο θέμα τις οδικής συμπεριφοράς. Τι θέλω να πω. Αν σε κάποιες βόλτες που πάω σε κάποια στροφή μπω με χ χιλιόμετρα με τις μαμά αναρτήσεις και την ίδια στροφή την πάρω με τα ίδια ακριβώς χιλιόμετρα αλλά με αλλαγμένες αναρτήσεις τι θα κερδίσω εγώ σαν οδηγός από θέμα συμπεριφοράς. Για να σου δώσω να καταλάβεις δεν θέλω να γίνω ποιο γρήγορος από ότι είμαι απλά θέλω όπως πάω τώρα να πάω με μεγαλύτερη ασφάλεια
    Τώρα αν αυτό που θέλω το κερδίσω με αλλαγή στις ζάντες και όχι στα αμορτισέρ αυτό είναι το θέμα.
    Σε πιστά δεν έχω μπει ποτέ στη ζωή μου και από ότι φαίνεται ούτε θα μπω.
    Ο φίλος DimST έγραψε ότι αλλάζοντας τα dog bones με ποιο κοντά αλλάζει η συμπεριφορά προς το καλύτερο. Αν είναι έτσι προτιμώ να δοκιμάσω πρώτα αυτήν την επιλογή που είναι και ποιο φτηνή και μετά βλέπουμε για τα αλλά.
    Πάντως φίλε sakisdani750 αν είχα τις γνώσεις για αυτά πω σας ρωτάω θα τα έκανα και μόνος μου και δεν θα ρωτούσα την δικιά σας γνώμη
    Φιλικά πάντα ευχαριστώ

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3