Από το πουθενά έπιασε ένας αέρας που πήγε να μου ριξει την μηχανή.Ο κόσμος άρχισε πανικόβλητος να τρέχει μήπως και βρει κανα τραπεζάκι σε κάποιο μαγαζί αλλά που?ολα ήταν γεμάτα.Εμείς ευτυχώς χωθήκαμε σε μια πιτσαρία η οποία είχε την καλύτερη πίτσα που έχω φάει εκτός Ιταλίας.Αφου πέρασε καμια ώρα ο αέρας είχε σταματήσει λες και δεν έγινε ποτέ(πολύ κουφό) κι εμείς συνεχίσαμε για το φαραγγι του Loup (Gorges du loup) το οποίο είναι προσβάσημο σε κάποιο σημείο με καταρράκτες αλλά γενικά είναι κατάλληλο για πολλά extreme sports.Η κατάληξη του ειναι το χωριό Bar sur loup
![]()
Το άγχος μου σε όλη αυτή την παραλιακή ζώνη ήταν το μποτιλιάρισμα,αλλά μόλις είδα τους Γάλλους με τα σκουτεράκια να κάνουν σφήνες,τους ακολούθησα ευχαρίστως και.. pas problem.
Η ώρα πέρασε και εμείς γυρίζοντας στην βάση μας κάναμε μια μικρή στάση στο St.Paul de Vence.Eίναι ένα μέσαιωνικό χωριό μόλις 4χλμ. από την Vence. Είναι στην κυριολεξία ο τόπος των καλλιτεχνών μιας και φιλοξενεί 2-3 μουσεία τέχνης αλλά και πάμπολλες γκαλερί που οι τιμές των φιλοτεχνημάτων αγγίζει και τα 50000 ευρω/τιμή γνωριμίας φυσικά.Να κι ένα σπάνιο έργο τέχνης
![]()