Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Αρκετα πια με τους Σκοπιανους!!!

Αρκετα πια

Οι δυο βουλευτες ποια εξτρεμιστικα στοιχεια καταδικασαν ?Σιγουρα τους Ελληνες,που οποιοι και αν ηταν δικαιως διαμαρτυρηθηκαν για την εισβολη 'αιγαιοπελαγιτων σκοπιανων'.Η Αστυνομια σε ποιους εδωσε διαβεβαιωσεις οτι δεν θα γινουν επεισοδια?.Σιγουρα στους σκοπιανους για να μην χαλασει η γιορτη τους.Κανονικα επρεπε να περιφρουρισουν με το στρατο την περιοχη για να μην εισελθουν Ελληνικα στοιχεια και χαλασουν τα σχεδια τους αφου διεκδικουν την περιοχη.ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ.
    BBBBBBBBB

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter

Εκεί μέσα υπήρξαν/ήλθαν/κινήθηκαν εξαφανίστηκαν διάφορες φυλές και πληθυσμοί εξαιτίας πολέμων, επεκτάσεων, σμικρύνσεων, συγχωνεύσεων, ανταλλαγών πλυθησμών κλπ κλπ.
    Το ίδιο δεν ίσχυε και στον Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο απο το 31πΧ έως το 1821 μΧ ??

Κάθε λαός για να μπορεί να πορευτεί πρέπει να αποκτήσει εθνική συνείδηση.
    Στην γεωγραφική θέση των Σκοπίων είναι ευκόλως εννοούμενο οτι η μόνη κατεύθυνση (που έχει σοβαρό υπόβαθρο και πολλά πλεονεκτήματα ) ωστε να αναπτυχθεί εθνική συνείδηση είναι η Μακεδονία.
    Και μην φανταστείτε οτι είναι δύσκολο να "πλάσεις" μια συνείδηση .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Αρκετα πια

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
    Γιατι η λεξη εθνικιστης η πατριωτης να ειναι σημερα βρισια.Σε ποιο λεξικο γραφει οτι το να αγαπας και να στηριζεις το σπιτι σου [εθνος] ειναι μιαρο και απαξιωτικο ?
    Γιατι

εθνικισμός (ο) (ουσ. αρσ.) (απο το επιθ. εθνικός) η υπέρμετρη προσήλωση στην παράδοση και στα εθνικά ιδεώδη.(Ακροδεξιοι/Ναζι/Χουντικοι/κτλ κτλ)

εθνισμός (ο) (ουσ. αρσ.) (απο το ουσ. έθνος) η εθνική συνείδηση, η φιλοπατρία.+-

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
    Οι δυο βουλευτες ποια εξτρεμιστικα στοιχεια καταδικασαν ?Σιγουρα τους Ελληνες,που οποιοι και αν ηταν δικαιως διαμαρτυρηθηκαν για την εισβολη 'αιγαιοπελαγιτων σκοπιανων'.Η Αστυνομια σε ποιους εδωσε διαβεβαιωσεις οτι δεν θα γινουν επεισοδια?.Σιγουρα στους σκοπιανους για να μην χαλασει η γιορτη τους.Κανονικα επρεπε να περιφρουρισουν με το στρατο την περιοχη για να μην εισελθουν Ελληνικα στοιχεια και χαλασουν τα σχεδια τους αφου διεκδικουν την περιοχη.ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ.

Μια γιορτη που γινεται καθε χρονο εδω και παρα πολλα χρονια εγινε αντικειμενο προπαγανδας των Σκοπιανων...

http://www.naftemporiki.gr/news/stat...21/1541522.htm

Δεν υπηρχε κανενας λογος να πανε 40 χρυσαυγιτες ΤΩΡΑ εκει και να μας δειξουν ποσο Ελληνες ειναι και να γινουν αντικειμενο στα χερια των πολιτικων των Σκοπιων....Γιατι δεν ειχαν παει αλλη φορα εδω και 40 χρονια δηλαδη?

Ανουσια προπαγανδα και δυστυχως για αλλη μια φορα οι ναζιστες εχουν βημα στα καναλια...

ΥΓ Ουτε ειναι τυχαια η υπερπροβολη του προβληματος με τα Σκοπια τωρα εν μεσω Siemens,Ζαχοπουλου,Γερμανου,ακριβειας,φτωχειας,πυρκαγιων κτλ κτλ πολυ σοβαρων θεματων που κανονικα αυτα επρεπε να μας καινε αντι για ενα πανυγηρακι στην Μελιτη...

ΥΓ2 Απο τα σημερινα ΝΕΑ
    ....Το επεισόδιο αυτό ήταν το μοναδικό παρατράγουδο στο καθιερωμένο εδώ και 150 χρόνια διήμερο τοπικό πανηγύρι....(Μολις 150 χρονων πανηγυρι και μας καιει τωρα...

Re: Re: Re: Αρκετα πια με τους Σκοπιανους!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
    Φιλε καπετανιο,

[....]
    Για εμενα το ζητημα δεν ειναι εθνικιστικο. Εαν επιτρεπουμε σε ενα κρατος να ζητα με διαδηλωσεις να αναγνωρισουμε ανυπαρκτη 'μειονοτητα΄στην χωρα μας και δεν αντιδρασουμε ( οχι με στρατιωτικα μεσα.... δεν κανω παρεα με τον Λιακοπουλο) τοτε τι θα κανουμε αμα ενα πρωι μια Τουρκια και μια Αλβανια αρχισουν να ζητανε αναγνωριση ΄μειονοτητων' ?
    [....]
    Δε νομίζω οτι έχουμε δικαίωμα σαν κράτος να απαγορεύσουμε σε πολίτες ΑΛΛΟΥ κράτους να διαδηλώσουν.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    εμενα παιδια πολυ μου βρωμαει η υποθεση με τα σκοπια.κατι που ειναι τσιρακι των αμερικανων,κατι που οι αμερικανοι εχουν εκει την μεγαλυτερη αεροπορικη βαση τους,εχουν χωθει οι ρωσσοι αρκετα στα βαλκανια,μην χρησιμοποιησουν οι γιανκηδες το προτεκτορατο τους ως οχημα για να ξαναμοιρασουν οι καπιταλιστες τις αγορες στα βαλκανια (αγωγοι πετρελαιου-φυσικου αεριου).
    και ποτε μπλεκομαστε και μετα τρεχουμε δεν θα το καταλαβουμε...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    κατι που οι αμερικανοι εχουν εκει την μεγαλυτερη αεροπορικη βαση τους...
    ποιά ειναι αυτή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τωρα θες να σου πω το ονομα?επειδη δεν την θυμαμαι θα ψαξω να την βρω και θα σου πω.
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

τωρα θες να σου πω το ονομα?επειδη δεν την θυμαμαι θα ψαξω να την βρω και θα σου πω.
    Ναι, γιατι εγω ξέρω οτι οι μεγαλύτερες βάσεις ειναι στο Αβιάνο της Ιταλίας, στη Σουδα της Κρήτης και στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας

(μιλώντας για Μεσόγειο)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Είναι η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση στον κόσμο και βρίσκεται ακριβώς ..δίπλα μας. Στο Κόσσοβο !!Έχει έκταση 10.000 στρέμματα και βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Κοσσυφοπεδίου, στην πόλη Ουρόσεβατς στα σύνορα με την FYROM.Αμέσως μετά το τέλος των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, τον Ιούνιο του 1999, οι ΗΠΑ απαλλοτρίωσαν ?ε ταχείες διαδικασίες την έκταση και σε χρόνο ρεκόρ, από τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, προχώρησαν στην κατασκευή της βάσης Camp Bondsteel και της μικρότερης αλλά εξίσου σημαντικής βάσης το Camp Monteith

Η Kellogg Brown & Root, (θυγατρική της Halliburton) που κατασκεύασε το Camp Bondsteel για λογαριασμό του στρατού, ασχολείται ουσιαστικά ?ε τα πάντα, στις βάσεις, εκτός από τα καθαρά στρατιωτικά θέματα, χάρη σε ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια που υπέγραψε ποτέ το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.

Στην Halliburton ...ως γνωστό διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney, μέχρι το 2000, οπότε και παραιτήθηκε για να συμμετάσχει στην πολιτική καμπάνια των Ρεπουμπλικάνων, λαμβάνοντας ως αμοιβή 34εκατομ.δολάρια !!!!!!Κρίνοντας από την εξέλιξη της...ιστορίας , μάλλον σαν προκαταβολή μου φαίνεται και αυτό γιατί υπό τη διοίκηση του Cheney ως υπουργός Άμυνας η Halliburton πέρασε από την 74η στην 18η θέση στην κατάταξη των κύριων εργολάβων του Πενταγώνου.

Η Halliburton λοιπόν δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια -μέσω θυγατρικών- εκτός από την παροχή υπηρεσιών στα αμερικανικά στρατεύματα στις βάσεις που ανέφερα και σε πλήθος έργων, με κύριο την μελέτη κατασκευής του αγωγού ΑΜΒΟ.Του ενεργειακού αγωγού δηλαδή, που επιθυμούν να λειτουργήσει το 2011 και θα μεταφέρει τα πετρέλαια της Κασπίας από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας μέσω FYROM στο αλβανικό λιμάνι Βλόρα και από εκεί μέσω μεγάλων δεξαμενοπλοίων θα γίνεται η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης και της Αμερικής.Η βάση στο Κοσσυφοπέδιο και η τοποθεσία που επελέγη για την οικοδόμησή της «συνέπεσε»(???) με τη διαδρομή του αγωγού AMBO
    (Albania, Macedonia, Bulgaria Oil) και θεωρείται από στρατηγικής άποψης ως «κορυφαίας σημασίας» διότι έτσι ο αγωγός θα ελέγχεται οικονομικά και στρατιωτικά από τις ΗΠΑ, ακόμη κι αν μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο.

νομιζω να σε καλυψα...
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

νομιζω να σε καλυψα...
    όχι, γιατι η βάση που λές βρίσκεται στο Κοσοβο και όχι στη Fyrom

(να έδινες και την πηγή )

Στο Κόσοβο επίσης βρίσκονται ΔΕΚΑΔΕΣ βάσεις της KFOR, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής "Ρηγας Φεραίος"

Πέρασα πέρισυ απο εκεί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κι αλλο ενα...
    Kυκλοφορεί ως αστείο μεταξύ των αμερικάνων στρατιωτών που συμμετέχουν στις «ειρηνευτικές δυνάμεις» στα Βαλκάνια:

– Ποια είναι τα δύο πράγματα που μπορεί να δει κανείς από το Διάστημα;

– Το ένα είναι το Σινικό Tείχος. Το δεύτερο είναι το Camp Bondsteel.

Το Camp Bondsteel είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση που δημιούργησαν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο στο Για την ακρίβεια καταλαμβάνει εκτάσεις στα εδάφη τόσο του Κοσσυφοπεδίου όσο και της ΠΓΔΜ, παρ’ ότι τα σύνορα των δύο προτεκτοράτων δεν είναι οριοθετημένα. Άλλωστε οι αμερικάνοι δεν έλαβαν υπόψη τα σύνορα όταν σχεδίασαν την τεράστια αυτή βάση. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με βάση τους σχεδιασμούς των κρίσιμης σημασίας ενεργειακών δρόμων που ήδη, πριν από το 1992, είχαν χαραχτεί στους χάρτες των μεγάλων αμερικάνικων εταιρειών και του Πενταγώνου.

Το Camp Bondsteel οικοδομήθηκε για να προστατεύει τον αμερικάνικων συμφερόντων διαβαλκανικό αγωγό AMBO (Albania, Macedonia, Bulgaria Oil). Μια και μιλάμε όμως για συμφέροντα, ωμά οικονομικά συμφέροντα, ας συγκρατήσουμε δύο ονόματα εταιρειών: της Halliburton και της θυγατρικής της Brown & Root Services. Η μεν πρώτη ηγείται του κονσόρτσιουμ του αγωγού AMBO, η δε δεύτερη οικοδόμησε και παρέχει επιμελητειακή υποστήριξη στο κολοσσιαίο Camp Bondsteel.

η πηγη ειναι απο το ποντικι
    http://www.topontiki.gr/Pontiki/inde...=2403&Itemid=0
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Οκ, πάσο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27

Re: Re: Re: Αρκετα πια με τους Σκοπιανους!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Να τους βομβαρδίσουμε!

YES
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν φαγωθει ολοι γειτονες, φιλοι ,συμμαχοι και θελουν κατι απο αρχαια ελλαδα .γιατι ? θα δικαιολογησουν την υποσταση τους σαν κρατος? δηλ χωρις ιστορια δεν υπαρχει κρατος?και εμεις που εχουμε ιστορια και ειμαστε συνεχεια εκεινων των σπουδαιων ανθρωπων τι καταλαβαμε και τι καταφεραμε?τελσπα μπορει το καθε κρατος (η ο καθενας απο εμας ) να νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει (?),αλλα το σιγουρο ειναι οτι επρεπε αυτοι που ειναι αρμοδιοι και υπευθηνοι να τους να τους ειχαν αποτρεψει ,οπως και επρεπε να διεκδηκησουν ξανα αυτα που οι παππουδες μας χυσαν το αιμα τους για να τα αποκτησουν.
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24
  2. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:21
  3. Σήμερα τα πήρα άγρια με τους μ*****ς τους Έλληνες
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις