Θες πόλεμο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ο γειτονας μου ανησυχει μηπως παιρνω παραισθησιογονα απ' οταν μου αφησες τη μηχανη σου να την προσεχω![]()
![]()
![]()
Τώρα τώρα θα σε φτιάξω εγώ.:rotflmao: Περίμενε περίμενε!
![]()
Θες πόλεμο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ο γειτονας μου ανησυχει μηπως παιρνω παραισθησιογονα απ' οταν μου αφησες τη μηχανη σου να την προσεχω![]()
![]()
![]()
Τώρα τώρα θα σε φτιάξω εγώ.:rotflmao: Περίμενε περίμενε!
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ΝΑ! Πάρε ένα! Για να δούμε τι λες γι' αυτό!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
BombayTV_video_κλικ εδώ
![]()
Σε αυτό το βίντεο ρωτήσαμε τον κύριο Road67 να μας πει κάτι για τη μοτοσυκλέτα του. Ειδού τι μας είπε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Bombay_video
:rotflmao:
![]()
Η αληθεια ειναι οτι ντρεπομουν για το λαχανι μου xmax και σκεφτηκα να το βαλω σε κλειστο γκαραζ για να μη με κοροιδευουν. Εκει ειχε κατι ταμπελακια με τις ιδιοκτητες θεσεις. Καποια απο αυτες ελεγε Elle μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι εκτος απο τη γνωστη πρασινοριγωτη v strom υπηρχε κι ενα αλλο κουκουλωμενο τερας. Κρυφα κι ενω ο κυρ Μητσος [ιδιοκτητης του γκαραζ] επεστρεψε στις επαναληψεις του ''καλημερα ζωη'' τραβηξα την κουκουλα. Τοτε καταλαβα πως και ηξερε τοσα πολλα απο γρηγορες μηχανες ο Elle αλλα και το συχνο του μελαγχολικο βλεμμα οταν συχνα του ελεγα πως αν ειχε αλλη μηχανη εκτος απο το στρωμα θα μπορουσαμε να παμε μαζι ενα ταξιδι, γιατι με το fazer θα ηταν αδικο γι' αυτον ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Σε αυτό το βίντεο ρωτήσαμε τον κύριο Road67 να μας πει κάτι για τη μοτοσυκλέτα του. Ειδού τι μας είπε!
Bombay_video
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eCoFcGlSoqM
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Η αληθεια ειναι οτι ντρεπομουν για το λαχανι μου xmax και σκεφτηκα να το βαλω σε κλειστο γκαραζ για να μη με κοροιδευουν. Εκει ειχε κατι ταμπελακια με τις ιδιοκτητες θεσεις. Καποια απο αυτες ελεγε Elle μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι εκτος απο τη γνωστη πρασινοριγωτη v strom υπηρχε κι ενα αλλο κουκουλωμενο τερας. Κρυφα κι ενω ο κυρ Μητσος [ιδιοκτητης του γκαραζ] επεστρεψε στις επαναληψεις του ''καλημερα ζωη'' τραβηξα την κουκουλα. Τοτε καταλαβα πως και ηξερε τοσα πολλα απο γρηγορες μηχανες ο Elle αλλα και το συχνο του μελαγχολικο βλεμμα οταν συχνα του ελεγα πως αν ειχε αλλη μηχανη εκτος απο το στρωμα θα μπορουσαμε να παμε μαζι ενα ταξιδι, γιατι με το fazer θα ηταν αδικο γι' αυτον ...
http://www.youtube.com/watch?v=eCoFcGlSoqM
![]()
![]()
![]()
SUPER!
![]()
Πλάκα έχει.
Εδώ δείτε 2 νυν ιδιοκτήτες X-max να συζητούνε για τα μηχανάκια που πρόκειται να πάρουν!
BombayTV_video_κλικ_εδώ
![]()