Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Smart with Hayabusa Engine!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    βασικα το μοτερ της busa ανετα θα μπορουσε να μπει με λιγες μετατροπες σε ενα μικρο και ελαφρυ αυτοκινητο πολης-απο την δια την εταιρια.

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    To μικρο και ελαφρυ αυτοκινητο θα ηταν πιστας αφου θα στροφαρε παρα πολυ ψηλα και θα επρεπε να μενει και εκει για να αποδοσει. Αν ηταν πολης τοτε σε καθε σταματα θα ηθελε 5.000 rpm να ξεκινησει ασε την καταναλωση.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αμα τσουλησει το ktm-car μπορει να δουμε κι εργοστασιακο haya-kart
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    βασικα το μοτερ της busa ανετα θα μπορουσε να μπει με λιγες μετατροπες σε ενα μικρο και ελαφρυ αυτοκινητο πολης-απο την δια την εταιρια.
    Υπαρχει σε suzuki swift gti 1.300 (μονος ο κυβισμος παρεμεινε ιδιος ) και σπερνει!!
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    To μικρο και ελαφρυ αυτοκινητο θα ηταν πιστας αφου θα στροφαρε παρα πολυ ψηλα και θα επρεπε να μενει και εκει για να αποδοσει. Αν ηταν πολης τοτε σε καθε σταματα θα ηθελε 5.000 rpm να ξεκινησει ασε την καταναλωση.
    Οκ .Αρκει να σου πω οτι το χω δει σε αυτοκινητο για χωμα εδω στο ελαντα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: Smart with Hayabusa Engine!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Τρελή μόντα!

Έτσι και ντελαπαρει αυτό έτσι που είναι σαν μπάλα, πάει για...γκόλ κατευθείαν.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

με καποιες μετατροπες οχι αυτουσιος και μιλαω για βαρος το πολυ 800κιλα

Aλλο swap ρε συ... τον εχουν βαλει σε πολλα ακομα και σε MkI Golf και μαλιστα με turbo. Aλλα για αυτοκινητο ενας μοτοσυκλετιστικος κινητηρας δεν κανει απο πολλες (παρα πολλες) πλευρες... αν ομως υπαρχει χαμηλο βαρος και μιλαμε μονο για επιδοσεις (και αυτο οχι παντα) τοτε μονο προβλημα (βασικοτερο) ειναι το σασμαν και η μεταδοση.

"Η αρχική ιδέα του Δημήτρη Κορρέ ήταν να κατασκευάσει ένα super Citroen 2CV στο χώμα, με επιδόσεις στην άσφαλτο αντίστοιχες ενός Mini Cooper. Το τελικό αποτέλεσμα είναι στην κυριολεξία «γεια σου». Φανταστείτε ένα roadster με επιδόσεις rally car και προδιαγραφές τετρακίνητου ικανού να τρέξει σε αγώνα trial. Για τον αδαή που επιθυμεί να δει πώς πάει το πρωτότυπο, ο Δημήτρης Κορρές επιφυλάσσει πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. «Έλα να πάμε μια βόλτα γύρω από το σπίτι»."

http://www.4wdmag.gr/index.php?optio...d=89&Itemid=28

Αυτο το αμαξι φοραει Busa

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1_resize.jpg 
Προβολές:	677 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	137708

Eδω και ποσα χρονια σχεδιαζει πραγματοποιει και ακομα ρε γμτ... Απο οσο ξερω θεωρητικα το ειχε τελειωσει και το ξαναρχισε για να ειναι ενα οχημα που να εχει ελπιδες για παραγωγη. Εγω οταν το ειχα δει τελειωμενο δεν ειχε και μεγαλη σχεση με αυτο.

Eδω και ποσα χρονια σχεδιαζει πραγματοποιει και ακομα ρε γμτ... Απο οσο ξερω θεωρητικα το ειχε τελειωσει και το ξαναρχισε για να ειναι ενα οχημα που να εχει ελπιδες για παραγωγη. Εγω οταν το ειχα δει τελειωμενο δεν ειχε και μεγαλη σχεση με αυτο.
    Φιλε καλομελετα κι ερχεται.Το 3ο αμαξι ειναι ηδη στο γκαραζ.Το ειδα με τα ματια μου.Και ειναι σουπερ και απο αισθιτικη.Απλα δεν αναφερεται πουθενα.Ειναι κομματι μυστικο αν και το χουν δει καμια εκατοστη ατομα.Εχουν περασει απο τα χερια μου απο μακετες εως φωτογραφιες και τις σβηνω για να μη μπω στον πειρασμο να το δειξω παραεξω.
    Αλλα ειναι λογικο να παρει χρονο δεν ειναι κατι συνηθισμενο.Δεν ειναι ενα φτιαγμενο πορσε δεν υπαρχει κλασικο πατωμα ,κλασικο σασι κλασικα διαφορικα κλπ.
    Μονο το σασμαν του που ειναι 100% Κορρες, εχει ενα κατασκευαστικο μανιουαλ σα το χρησο οδηγο.

Το αμαξι εχει κατι παραπανω απο ελπιδες για παραγωγη.

Αυτο το αμαξι στη φωτο υπαρχει τουλαχιστον 3 χρονια .Εχει την αναρτηση αλλα οχι το τελικο σασμαν.Συγκεκριμενα το σασμαν busa δινει σε αλλο σασμαν και μετα με αλυσιδα και μετα διαφορικο κλπ. Δε θυμαμε ακριβως αλλα εχει 8 μερη: σασμαν,μεταφορεις κινησης που κανουν τα 180 αλογα του busa ,μολις 100 με τα 80 να γινονται τριβες θερμοτητα και θορυβος. Ειναι κυριως μια πλατφορμα για να δουν την βασικη ιδεα σε δοκιμη.

Εσυ ποιο αμαξι ειδες τελειωμενο;

Ω ελατοοοοο Το avatar του/της dim87
    Εγω παντως σαν σμαρτακιας τους εστειλα mail και μου απαντησαν αμεσως...
    για το πως θα γινει το αμαξι και ποσο θα κοστισει περιπου το ολο ενχειρημα..
    επειδη εχει μπει το μοτερ σε διαφορα σημεια, (διπλα στον οδηγο,πισω απο τον οδηγο,και στην νορμαλ θεση που ειναι..)

λοιπον,απο οσο μου ειπαν θελουν απο την στιγμη που θα μπει το αμαξι μεσα στο συνεργειο τους ,9000? ,και το αμαξι οταν θα βγει θα ειναι ενα σμαρτ με αλλαγμενο μοτερ..το μονο που θα φαινεται θα ειναι η εξατμιση λιγο που θα φαινεται οτι ειναι μηχανης, και οτι θα εχει "φουσκωσει" περιπου 5-6 ποντους στα πλαγια....κατα τα αλλα ολα κομπλε...
    μιλαμε για αγγλια....βεβεια για εμας στην ελλαδα θα θελει και μεταφορικα για εκει ,και επεισης αμα μου χαλασει δεν ξερω τι θα κανω......

θα γινει τελως παντων θα γινει δουλεια σαν και αυτο...απο εξω τιποτα δεν θα φαινεται...

http://www.youtube.com/watch?v=Tx6thtXf8-s

τον ατυχο με το mini s works...μα καλα δεν ακουγε πως εκανε???

αλλα με 9 χιλιαρικα....μπορεις να κανεις πολλα πραγματα..αλλα τον χαβαλε που θα ειχε ενα τετοιο ΠΡΑΓΜΑ πολυ θα το γουσταρα!!!
    Οι γυναικες ειναι θησαυρος..Γιαυτο πρεπει να τις θαβουμε...

τα πτυχεια copies κτωνται

ΧΑΝΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim87
    Εγω παντως σαν σμαρτακιας τους εστειλα mail και μου απαντησαν αμεσως...
    για το πως θα γινει το αμαξι και ποσο θα κοστισει περιπου το ολο ενχειρημα..
    επειδη εχει μπει το μοτερ σε διαφορα σημεια, (διπλα στον οδηγο,πισω απο τον οδηγο,και στην νορμαλ θεση που ειναι..)

λοιπον,απο οσο μου ειπαν θελουν απο την στιγμη που θα μπει το αμαξι μεσα στο συνεργειο τους ,9000? ,και το αμαξι οταν θα βγει θα ειναι ενα σμαρτ με αλλαγμενο μοτερ..το μονο που θα φαινεται θα ειναι η εξατμιση λιγο που θα φαινεται οτι ειναι μηχανης, και οτι θα εχει "φουσκωσει" περιπου 5-6 ποντους στα πλαγια....κατα τα αλλα ολα κομπλε...
    μιλαμε για αγγλια....βεβεια για εμας στην ελλαδα θα θελει και μεταφορικα για εκει ,και επεισης αμα μου χαλασει δεν ξερω τι θα κανω......

θα γινει τελως παντων θα γινει δουλεια σαν και αυτο...απο εξω τιποτα δεν θα φαινεται...

http://www.youtube.com/watch?v=Tx6thtXf8-s

τον ατυχο με το mini s works...μα καλα δεν ακουγε πως εκανε???

αλλα με 9 χιλιαρικα....μπορεις να κανεις πολλα πραγματα..αλλα τον χαβαλε που θα ειχε ενα τετοιο ΠΡΑΓΜΑ πολυ θα το γουσταρα!!!
    9000 ε?

κοιτα να δεις που απο μαλακια ξεκινησε και στο τελος...

Μεσα σε ολα περιλαμβανοντε φρενα αναρτησεις και δεν ξερω και γω τι αλλο?

Να σου πω...αν θες πες μου με ποια εταιρεια μιλησες και αν μπορεις και δεν εχεις προβλημα φυσικα, στειλε μου με pm το μαιλ που σου εστειλαν,αν δεν το εχεις σβησει..

APLA TELEIOOOOOO

makari ta ellhnika myala kapote na epibrabeu8oun gia ayta ta epiteugmata tous.... euge!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dim87
    αμα μου χαλασει δεν ξερω τι θα κανω......
    <<Εθεάθη σήμερα 8η Ιανουαρίου 20ΧΧ εις το συνεργείο μοτοσυκλετών Suzuki Παλιαγγούρας αυτοκίνητο μάρκας Smart Fortwo ανεβασμένο σε δύο ράμπες μοτοσυκλέτας για αλλαγή λαδιών>>...

Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23