Εις Οιωνός άριστος....
![]()
![]()
![]()
![]()
Εις Οιωνός άριστος....
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Welcome
Welcome
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Welcome to the love boat ............ ωωωχ sorryy μπερδευτηκαΚαλως ορισες
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κοίτα! Μπορεί ρε παιδί μου να μην είναι και fazer πχ, αλλά εντάξει, μια φοτό την αξίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιο είναι το mtx?? :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
καλως ειρθες χρησταρα.........
ωραιο μηχανακι εχεις...................................................... .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια χαρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ρε γ@μώ το φελέκι μου αυτά τα νεούδια, άμα δε δουν γελάκια δεν μπορούν να καταλάβουν πότε κάνει πλάκα ο άλλος :rotflmao: ...
Ξέρω τι είναι το ΜΤΧ βρε...
Το κείμενο που ακολουθεί είναι ΠΛΑΚΑ:
Αν δεν έχεις υπηρετήσει ακόμα, πρόσεχε γιατί σε βλέπω να ψαρώνεις τρελά...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μηχανακι εχεις;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Oiwnos
[B]Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum και λάτρεις των αυτοκινήτων...εεε...λάθος
, των μηχανών!!
![]()
Το όνομά μου είναι Χρήστος και αποφάσισα να γίνω μέλος στην ομάδα για να μοιραστώ την τρέλα για τα bikes και να μάθω από τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας...!![]()
...τωρα σωθηκες :rotflmao: