Για... θυμίσου "θείε" άκη... όταν είχες έρθει σπίτι μου... τι μου έλεγες για τις Ducati...![]()
θυμάσαι τέκνον μου;;;;;;;;;;
αρρώστενε λοιπόν τώρα καθότι μοτοσικλέτες κυκλοφορούν και υπάρχουν πάρα πολλές... Ducati όμως ΜΙΑ!!!![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τη βγάλαμε και βόλτα ... (και σιγά μη την έφερνα πίσω ..)
αλλά αυτό είναι ένα από τα προνόμια που μόνο ένας πρέπει και μπορεί να έχει ....του εύχομαι ολόψυχα καλοτάξιδη και καλόστριφτη ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι να μπορούσατε να την ακούσετε ... όλες οι μοτοσυκλέτες σε προϊδεάζουν από τον ήχο που βγάζουν ...
Αυτή η μηχανή έχει πολύ χαρακτηριστικό ήχο .... είναι ο ήχος που δεν σου δίνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης .... άγριος , απότομος , ξερός .... δεν μοιάζει με κανένα supersport που απλά έβγαλα τις εξατμίσεις και κότσαρα aftermarket ....
αυτή η μηχανή σου λέει απλά και ξεκάθαρα ...
"ΔΕΝ κάνω εγώ για μόστρα στην καφετέρια και επίδειξη στους φίλους σου ... "
"ΔΕΝ κάνω για χαλαρές βόλτες και ρομαντισμούς ... "
"ΔΕΝ μαγειρεύω , σφουγγαρίζω , πλένω σιδερώνω .... "
"Ένα μόνο ξέρω ΚΑΛΑ να κάνω ...."
"Καλό .... μα πολύ καλό ... κρεβάτι .... " :wacko:![]()
Ευχαριστώ Άρη για το κάλεσμα ... οι μπύρες δικές μου next time....![]()
![]()
![]()
Και ευχαριστώ τον Δημήτρη για το υπέροχο κοσμηματοπωλείο που έχει φτιάξει με κόπο και απίστευτες γνώσεις .... μας λείπουν τέτοια πράγματα στη χώρα μας ...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για... θυμίσου "θείε" άκη... όταν είχες έρθει σπίτι μου... τι μου έλεγες για τις Ducati...![]()
θυμάσαι τέκνον μου;;;;;;;;;;
αρρώστενε λοιπόν τώρα καθότι μοτοσικλέτες κυκλοφορούν και υπάρχουν πάρα πολλές... Ducati όμως ΜΙΑ!!!![]()
![]()
εσύ μικρέ Αρτέμη Μάτσα δεν θυμάσαι καλά μΕ φαίνεται τι σου έλεγα .... αλλά απ' το ένα μπαίναν απ' το άλλο βγαίναν ...![]()
και αν εσύ βγήκες τώρα από το αυγό, όταν εγώ όργωνα το Κωλοσούρτη με Pantah εσύ καβάλαγες Velamos με βοηθητικές ....![]()
![]()
(μη το γ@μήσουμε στο spam και εδώ έλεος ...... από κοντά τα άλλα .. )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εσύ μικρέ Αρτέμη Μάτσα δεν θυμάσαι καλά μΕ φαίνεται τι σου έλεγα .... αλλά απ' το ένα μπαίναν απ' το άλλο βγαίναν ...![]()
και αν εσύ βγήκες τώρα από το αυγό, όταν εγώ όργωνα το Κωλοσούρτη με Pantah εσύ καβάλαγες Velamos με βοηθητικές ....![]()
![]()
(μη το γ@μήσουμε στο spam και εδώ έλεος ...... από κοντά τα άλλα .. )
![]()
α έτσι ε; οκ από κοντά.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
αντε ρε με τα ιταλικα τριμπούρδελα!![]()
![]()
koufala Ακη... ριξε ρε ένα εσεμεσι ρε!Να περασουμε έστω "τυχαια"... αλλα που... μοναχοφαη...ε...μοναχοφαη... ετσι ξηγιεσαι ρε στους φίλους σου, παίρνει ματι μοναχός σου? Νταξει ρε... για αυτό ουτε πμ, ούτε τίποτα σήμερις, την είχες λερωμενη τη φωλια σου...
![]()