Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 129

Θέμα: λαθος εκφραση

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
    Το μεγάλο μπέρδεμα και η σφαγή του Δράμαλη

ΝΤΟΙΓΚ ΝΤΟΙΓΚ

Καφενείο μου αρέσει γιατί μπορώ να παίξω τάβλι και άμα φέρω και εξάρες να κάνω και μια κίνηση με το δαχτυλάκι στο ταβλοφιλαράκι

Ηλεκτρονικό καφενείο μου αρέσει γιατί μπορώ να επικοινωνώ με τα φιλαράκια κάποιες ώρες που δεν γίνεται να τα λέμε από κοντά

Άντε να πω τι κατάλαβα από όλο αυτό

1.Να μην κάνω παρέα τον Χρήστο γιατί πίνει πολύ και θα με παρασύρει.

anarotieme pos vgenoun afta ta simerasmata
    pios ipe na min kanis parea me ton xristo?
    edo leme oti o xristos pini ke odigai ke afto to exi kani evagkelio
    ke oti an vre8is stin parea tous ke den pinis 8a se progkiksoun kiolas
    varieme na vro to post pou anaferete se afto
    ke exi ftasi ta 15.000 post edo mesa ke ta misa ine oti pini ke pote 8a pioi

ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ;..
    afto ine pediastiko den xrizi simasias...

2.Πως μέχρι τώρα πίστευα ότι η πρόθεσή του ήταν να απολαμβάνει το ποτάκι του

ine dikeoma tou opos ke tou ka8e ena

3.Α επίσης να αποφεύγω και τον Θανάση;..

o 8anasis den apofevgete

4.Οι γεροκρασοπατέρες εδώ μέσα μιλήσανε για το ότι μεθάνε και καβαλάνε μηχανές ή για το ότι πίνουνε κανά κρασάκι?

den lene ke tipota alo pia...

5.Να μην αναφέρω ποτέ ξανά τις λέξεις τσίπουρο, κρασί, μπύρα, ποτό, τζάκι, η τάδε ταβέρνα καλή είναι ωχ άντε να τα θυμάμαι

se ka8imerini vasi an anaferis sinexia afta ektos oti mas prizis katantas ke grafiki afto leme

6.Αν αναφέρω κάτι από τα παραπάνω θα μου τα χώσει ο Αφρό ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥΜΟΥ

o afro 8a sta xosi an nomizis oti to na potizis tous alous ite me ta pota sou ite me tin idea sou gia afta ine fisiologiko

7.Τελικά ο Αφρό είπε τα ίδια με τους άλλους αλλά ρε πούστη μου πότε θα βρει τον τρόπο να τα λέει γιατί όντως δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο καθένας μας εδώ μέσα όταν τα διαβάζει

o afro otan apef8inete se mia katastasi prosarmozete analoga me to pos tis armozi
    ke den milao mono san afro ala san aftous pou exoun paromia apopsi

8.Τελικά όμως μήπως αν υιοθετήσω τον σκατοτρόπο του θα καταφέρνω να επικοινωνώ καλύτερα

to skatotropo tou afro? xaxaxaxaxaxaxa
    na vgaloume ke kati apo8imena pou exoume apo palia na kanis parea me ton kanena proin navigator sou teriazi
    sto xroma 8a kanete ligo anti8esi ala apo idees iste idioi

9.Πάντως αυτό που ξέρει και η κόρη μου που είναι 11 χρονών είναι :
    ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ides telika i kori sou exi perisotero mialo apo sena ke merikous alous edo mesa

10.Τελικά όλο αυτό έτσι όπως εξελίχθηκε θα αποτρέψει κάποιες κάποιους από το να μπουν στη διαδικασία να δουν ποιος έχει δίκαιο?

an to vlepoun etsi
    den pana tous apotrepsi ke apo to na kanoun kaka tous...
    diko tous provlima ine

11.Τελικά αφού εδώ είναι ένα forum για μοτοσικλετιστές και εγώ δεν έχω τι κάνω εδώ μέσα?

tora to xesame to zitima
    an agaps tis mixanes i tous mixanovious ise sto sosto simio
    xaxaxaxaxaxaxaxa

12. Για όλα φταίει ο Νίκος
    Φιλούμπες
    8anatos ston niko.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alos pou 8a filosofisi sta ampelia?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Re: Re: Re: Καφενειο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Kai esy re pos thn exeis dei?

To yfos sou einai poly epithetiko kai den nomizo oti dikaiologite. O kathe enas mporei na ekfrazei thn apopsh toy mesa sto site xoris kritikh alla me antiparathesh apopseon.

Esy ti eisai? ean opios enoxlouse thn pliopsifia ton "kovame" na eisai sigouros oti tha eixes kopei apo kero, mhn kaneis tora sxolia gia to genikotero kalo kai ti einai ortho kai ti oxi, giati mono esy den mporeis na ta les auta.

Ainte leme

file julius esi ti petagese ego ime epi8etikos me kapion pou 8eoro diko mou an8ropo ke prospa8o na tou po kati afta pou grafis esi apo sou proekipsan?
    ke den mou les poulaki mou ekana kritiki se olo to forum?
    ti saxles mas les?
    pios sou ipe oti den mporo na ta leo ego afta
    ke an toso kero kero nomizis oti afta pou grafo ine gia to genikotero kako kanis la8os
    panta apef8inome se kapion otan milao i kati ke afta ine poli singkekrimena

ke tspa an 8es na pis kati pes mas tin apopsi sou gia tin propaganda pino ke odigao ke oxi saxles

min fovase den sou perni kanis to adminiliki
    ke oute milao eksonomatos olon
    oute san kapiou idous eksousia
    prospa8o na prostatefso tous sinan8ropous mou apo mia saxlamara

mipos ise ke esi ox aderfistis ke 8ixtikes?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

[FONT=courier new]Μπορώ να έχω μία τελευταία επιθυμία;

[/FONT]
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [FONT=courier new]Μπορώ να έχω μία τελευταία επιθυμία;

[/FONT]
    :
    a!!!!!!!!!!!! esi ise o nikos?:rotflmao: :rotflmao:

kala akiron..

elega ke ego pios ine o nikos...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli

Έλα να σου πω

στην καθημερινότητα μας μερικές φορές λέμε σε μερικούς

Άντε γ…….. σου και το λέμε σαν ευχή

Και σε μερικούς λέμε

Άντε και γ…… σου και το λέμε σαν κατάρα σαν βρισιά

Σε εσένα τα λέω και τα δύο

Εσύ ξέρεις τους λόγους

Υ.Γ. Α επίσης κάθε πρωί που ξυπνάς το πρώτο πράγμα που μυρίζεις να μην είναι σκατά

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Έλα να σου πω

στην καθημερινότητα μας μερικές φορές λέμε σε μερικούς

Άντε γ…….. σου και το λέμε σαν ευχή

Και σε μερικούς λέμε

Άντε και γ…… σου και το λέμε σαν κατάρα σαν βρισιά

Σε εσένα τα λέω και τα δύο

Εσύ ξέρεις τους λόγους

Υ.Γ. Α επίσης κάθε πρωί που ξυπνάς το πρώτο πράγμα που μυρίζεις να μην είναι σκατά

giati den afinis ton pragmatiko kako eafto sou na ekfrasti?
    na doun ke i aloi afto pou ida ego apo tin arxi se esena..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

και καλα..

εγω ειμαι και ζαβο..
    εχω και εκεινο το προβλημα στο κεφαλι..
    αλλα..αυτα που λεει ο αφρο τα καταλαβα..και βρηκα τελοσπαντων και το λογο που τα λεει..

οι αλλοι που απαντατε..τι ΛΕΤΕ ???

δηλαδη το προβλημα σας στη τελικη ειναι οτι τα εγραψε ο αφρο??

giati den afinis ton pragmatiko kako eafto sou na ekfrasti?
    na doun ke i aloi afto pou ida ego apo tin arxi se esena..
    Αυτό που είδες σε εμένα από την αρχή, είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που σε χώνει στη γωνιά σου, γιατί μπορεί να σου εξηγήσει τις μαλακιές που λες και να πει όχι στο μαλακισμένο τρόπο που έχεις για να τις λες, να παρακαλάς να σου δείξουν λίγη καλοσύνη χωρίς να έχεις και το θάρρος να το ζητήσεις φανερά, αλλά ανόητε να γνωρίζεις ότι για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις……………..

Αυτό όμως που σου την σπάει περισσότερο είναι ότι τυχαίνει να είμαι γυναίκα
    Και πως το τολμώ εεεεεε

Κοίτα ψυχολόγε πες μου που είναι το ιατρείο σου να έρθω να σου σκίσω τα διπλώματα και το καναπεδάκι

:rotflmao: :rotflmao:

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    εγω λεω να ληξη εδω η διαμαχη των προσωπων και να συνεχιστει αν θελετε η διαμαχη των ιδεων.....απλα τα πραγματα.. δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μιασ και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε ο καθενας λεει την αποψη του στο θεμα αν και νομιζω οτι πολλες φορες παρεκτρεπομαστε ..ελπιζω οτι λεμε να εχει στοχο τον καλο σκοπο και οχι το κακο του αλλο ...ειμαι σιγουρος οτι ο χρηστος στεναχωρηθηκε γενικα απο ολα αυτα και δεν ειναι σωστο ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ολοι θελουν τον τροπο τους το κωδικα συμπεριφορα τους ...αν θελεις να εισαι επικοδομητικος σε μια συζητηση θα πρεπει πρωτα να εχεις ανακαλυψει τον κωδικα αυτου που προσπαθεις να προβληματισεις........δεν περνω κανενος το μερος ...ο καθενας μασ εβγαλε τα συμπερασματα του και πινω μια μπυρα στην υγεια ολων μπασ και χαλαρωσουμε λιγακι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	123.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	54,6 KB 
ID:	8186
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Re: και καλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω ειμαι και ζαβο..
    εχω και εκεινο το προβλημα στο κεφαλι..
    αλλα..αυτα που λεει ο αφρο τα καταλαβα..και βρηκα τελοσπαντων και το λογο που τα λεει..

Δεν είπα ότι δεν τα λέει καλά (τώρα πως χρειάζεται κατεβατά επαναλήψεων για να μπερδέψει τα ίδια και τα ίδια) άλλωστε όλοι τα ίδια λέμε, είπα ότι τα λέει με λάθος τρόπο και κατηγορεί ανθρώπους με μεγάλο μένος οι οποίοι δεν είπαν και κάτι διαφορετικό από εκείνον.

Αυτό που είδες σε εμένα από την αρχή, είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που σε χώνει στη γωνιά σου, γιατί μπορεί να σου εξηγήσει τις μαλακιές που λες και να πει όχι στο μαλακισμένο τρόπο που έχεις για να τις λες, να παρακαλάς να σου δείξουν λίγη καλοσύνη χωρίς να έχεις και το θάρρος να το ζητήσεις φανερά, αλλά ανόητε να γνωρίζεις ότι για να πάρεις πρέπει πρώτα να

Αυτό όμως που σου την σπάει περισσότερο είναι ότι τυχαίνει να είμαι γυναίκα
    Και πως το τολμώ εεεεεε

Κοίτα ψυχολόγε πες μου που είναι το ιατρείο σου να έρθω να σου σκίσω τα διπλώματα και το καναπεδάκι

lipame kali mou ala ise telios asxeti exis katalavi mexri eki pou sou kovi
    afto me to parakalao na mou diksoun kalosini itan poli oreo
    episis ola osa les mou fi8izoun akrivos atakes apo kalimera zoi
    plaka exis
    to oti ise gineka to amfisvito entona pantos

episis emeno stin proti entiposi mou gia sena ise ena para poli kako atomo ke 8a to apodiksis parakato afto
    ego ime apolita sigouros den meni para na to anakalipsoun ke i aloi

ise ke gamo tis grafikes leme...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ela gia pes ki ales mpourdes laikou periexomenou....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: και καλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ................

Σιγουρα τα διαβασες και ΔΕΝ τα καταλαβες ρε Σπυρο ?

Κανε μου την χαρη και πες μου τι διαφορετικο λεμε οταν μιλαμε (σοβαρα) για Ποτο και Οδηγηση ...

Η μονη διαφορα ειναι οτι επειδη ξερω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι, κατι θα πιουν αν βγουν εξω (εστω και πολυ λιγο), το αντιμετωπιζω απο αυτην την σκοπια το θεμα που θεωρω οτι ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και οχι η ιδεατη θεωρηση των πραγματων.

Απο την αλλη τα περισσοτερα που εχει γραψει για μενα ειναι τρομερες ανακριβιες (χαριν εντυπωσιασμου), αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα, μιας και το σοκ που εφαγα ηταν πολυ μεγαλο για να μπορεσω να το ξεπερασω.

Ο καθενας που "εκθετει" τον εαυτο του δημοσια πρεπει να ξερει οτι θα δεχτει και την κριτικη (οπως κι εγω) και πρεπει εκ των προταιρων να το αποδεχτει αυτο.
    Επιλεγει λοιπον τι εαυτο θελει να παρουσιασει ...

Και τελευταιο ....
    Το ποιος σου κανει κριτικη, εχει πολυ μεγαλη σημασια ...

ΔΕΝ μπορει να κανει κυρηγμα πχ για την αξια της ανθρωπινης ζωης ενας με 5 φονους στην πλατη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    εγω λεω να ληξη εδω η διαμαχη των προσωπων και να συνεχιστει αν θελετε η διαμαχη των ιδεων.....απλα τα πραγματα.. δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μιασ και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε ο καθενας λεει την αποψη του στο θεμα αν και νομιζω οτι πολλες φορες παρεκτρεπομαστε ..ελπιζω οτι λεμε να εχει στοχο τον καλο σκοπο και οχι το κακο του αλλο ...ειμαι σιγουρος οτι ο χρηστος στεναχωρηθηκε γενικα απο ολα αυτα και δεν ειναι σωστο ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ολοι θελουν τον τροπο τους το κωδικα συμπεριφορα τους ...αν θελεις να εισαι επικοδομητικος σε μια συζητηση θα πρεπει πρωτα να εχεις ανακαλυψει τον κωδικα αυτου που προσπαθεις να προβληματισεις........δεν περνω κανενος το μερος ...ο καθενας μασ εβγαλε τα συμπερασματα του και πινω μια μπυρα στην υγεια ολων μπασ και χαλαρωσουμε λιγακι
    file mou na sou po kati kalitera na stenaxoriomaste oli ke na katalavenoume to la8os mas
    ke se mia dedomeni stigmi isos ta poume apo konta me ton crs ke an xriasti na tou zitiso signomi 8a to kano
    ala den nomizo oti 8elo na ton afiso na propagandizi mia katastasi se ka8imerini vasi i opia mpori na ftasi ektos orion

afto tora opios katalave katalave

ke meriki epidi exoun diapliktisti me ton afro sto parel8on
    otan nomizoun oti 8a vroun patima na ektono8oun mazevonte ke lene diafora ivristika giati ta exoun pari asxima mazi tou asxta an to 8ema ine sosto i la8os..

pantos pedia min pedeveste adika to ema sas to ipia ke den exo na sas to doso piso...
    ke opos leei ke ena arxeo rito ti exis na lavenis apo tou mi exontos?

akoma ke an meriki me pirovolousan
    as poume i ilia
    an me ixe sto tixo stimeno ke itan etimi na me pirovolisi

pos fonazan i patrotes tou saranta stis elinikes tenies tin teleftea stigmi zito i elada

etsi 8a elega ke ego

ise parapoli kakiaaaaaaa
    xtipaaaaaaaaaa

Re: Re: και καλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Σιγουρα τα διαβασες και ΔΕΝ τα καταλαβες ρε Σπυρο ?

Κανε μου την χαρη και πες μου τι διαφορετικο λεμε οταν μιλαμε (σοβαρα) για Ποτο και Οδηγηση ...

Η μονη διαφορα ειναι οτι επειδη ξερω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι, κατι θα πιουν αν βγουν εξω (εστω και πολυ λιγο), το αντιμετωπιζω απο αυτην την σκοπια το θεμα που θεωρω οτι ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και οχι η ιδεατη θεωρηση των πραγματων.

Απο την αλλη τα περισσοτερα που εχει γραψει για μενα ειναι τρομερες ανακριβιες (χαριν εντυπωσιασμου), αλλα δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω σε καθε μια ξεχωριστα, μιας και το σοκ που εφαγα ηταν πολυ μεγαλο για να μπορεσω να το ξεπερασω.

Ο καθενας που "εκθετει" τον εαυτο του δημοσια πρεπει να ξερει οτι θα δεχτει και την κριτικη (οπως κι εγω) και πρεπει εκ των προταιρων να το αποδεχτει αυτο.
    Επιλεγει λοιπον τι εαυτο θελει να παρουσιασει ...

Και τελευταιο ....
    Το ποιος σου κανει κριτικη, εχει πολυ μεγαλη σημασια ...

ΔΕΝ μπορει να κανει κυρηγμα πχ για την αξια της ανθρωπινης ζωης ενας με 5 φονους στην πλατη ...
    entaksi xristaki diladi kanoume la8os den les ka8e mera na pio ke pino ke pote 8a pioume ke pame na pioume mexri ke emna katigorisate metaksi sovarou ke astiou giati den pino ke ti na er8o na kano sto delear afou den pino ke oxi oti afta ine ikana na me 8iksoun ksero me pia nootropia ta les
    ala ka8e mera kanis mia plisi egkefalou me to pioma sou ke den to katalavenis ke an pas ontos ke psaksis 8a dis ametrita post esena ke kapion alon gia to oti pinete ke pinete ke 8a pioite ke pote 8a pioite

ke mono an exis kani 5 fonous katalavenis tin an8ropini aksia
    ke efxome na min katsis kato pote me kapion na ton parasiris na pioi ke na pa8i kanena kako giati ke esi tote meta ton proto fono sou 8a katalavis tin an8ropini aksia
    ke an den to katalavenis ke vgazis ke esi apo8imena

sinexise aftin tin katastasi
    den ksanamilao

ego ime o xiroteros malakas ke trelos ke exo adiko
    ante lipon ego fteo pou e8iksa ton kakomiro ton xristo
    sinexise na katevazis post gia to gamimeno to poto

den ksana milao

file mou na sou po kati kalitera na stenaxoriomaste oli ke na katalavenoume to la8os mas
    ke se mia dedomeni stigmi isos ta poume apo konta me ton crs ke an xriasti na tou zitiso signomi 8a to kano
    ala den nomizo oti 8elo na ton afiso na propagandizi mia katastasi se ka8imerini vasi i opia mpori na ftasi ektos orion

afto tora opios katalave katalave

ke meriki epidi exoun diapliktisti me ton afro sto parel8on
    otan nomizoun oti 8a vroun patima na ektono8oun mazevonte ke lene diafora ivristika giati ta exoun pari asxima mazi tou asxta an to 8ema ine sosto i la8os..

pantos pedia min pedeveste adika to ema sas to ipia ke den exo na sas to doso piso...
    ke opos leei ke ena arxeo rito ti exis na lavenis apo tou mi exontos?

akoma ke an meriki me pirovolousan
    as poume i ilia
    an me ixe sto tixo stimeno ke itan etimi na me pirovolisi

pos fonazan i patrotes tou saranta stis elinikes tenies tin teleftea stigmi zito i elada

etsi 8a elega ke ego

ise parapoli kakiaaaaaaa
    xtipaaaaaaaaaa

Έλα να σου πω μερικές φορές χρειάζεται στη ζωή μας να θέλουμε να δεχτούμε την γνώμη των άλλων για τον εαυτό μας

Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την γνώμη του άλλου γνωρίζοντας την προσωπικότητα του και κατά το πόσο η γνώμη του μπορεί να είναι <<σωστή>>

Και επειδή εγώ γνωρίζω την δική σου προσωπικότητα δεν δίνω καμιά σημασία

Με λίγα λόγια την γνώμη σου για εμένα την έχω γραμμένη στα παλιά μου υποδήματα

Όχι δεν θέλω να σε πυροβολήσω ούτε να πάθεις κακό θέλω να σε διαβάζω για να βλέπω τι δεν πρέπει να κάνω

Φιλούμπες

Υ.Γ. Άντε βρε σε τάισα και σήμερα

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Αγαπημενη Εκφραση Του CRS-k..!!
    από rsp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 00:06
  2. Λάθος mail
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 19:33
  3. λάθος(μην κάνετε τον κόπο)
    από illuminatios στο forum Off topic