Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: αγορα μηχανης

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    για ανωνυμια να μιλησει κανενας αλλος,οχι εσυ.
    εγω εχω το επωνυμο μου ως name κ οχι gr110 k' erp234 κ αλλες τετοιες ανοησιες

"Προφίλ" - Επίσης το ΕΠΠ είναι Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων οπότε μόνο ανώνυμο που δεν είναι, αλλά αν θες έχω και βιογραφικό σε pdf.. Τεσπα, εγώ ότι είχα να πω το είπα.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    αν θες έχω και βιογραφικό σε pdf..

Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

για ανωνυμια να μιλησει κανενας αλλος,οχι εσυ.
    εγω εχω το επωνυμο μου ως name κ οχι gr110 k' erp234 κ αλλες τετοιες ανοησιες

:a28:

Η επομενη παρατηρηση θα ειναι ban και αυτο διοτι αρχισες τα βρισιδια χωρις να σε εχει προκαλεσει καποιος!!!!

Ελπιζω να σταματησεις !!

Σταθης
    moto.gr administration moderation team

φιλε σταθη καλησπερα,ειμαι σε μια ηλικια που τα ban κ οτι παρομοιο δεν μου λενε κατι
    ανγνωριζω το ασχημο των εκφρασεων μου κ κακως μιλησα ετσι.ναι οντως δεν με εβρισε καποιος,με προκαλεσε ομως.κ ο συγκεκριμμενος φιλος το εχει κανει κ σε αλλες αγγελιες-θεματα.δεν εχει κανενα δικαιωμα να σχολιαζει κακοβουλα τις αγγελιες μας κ το ποτε 'η που θα τις προβαλουμε.
    ευχαριστω Γιωργος

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    φιλε σταθη καλησπερα,ειμαι σε μια ηλικια που τα ban κ οτι παρομοιο δεν μου λενε κατι
    ανγνωριζω το ασχημο των εκφρασεων μου κ κακως μιλησα ετσι.ναι οντως δεν με εβρισε καποιος,με προκαλεσε ομως.κ ο συγκεκριμμενος φιλος το εχει κανει κ σε αλλες αγγελιες-θεματα.δεν εχει κανενα δικαιωμα να σχολιαζει κακοβουλα τις αγγελιες μας κ το ποτε 'η που θα τις προβαλουμε.
    ευχαριστω Γιωργος
    Καλά και εσύ έκανες λες και σε είπε καμπούρη.Έλεος.Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας...Την αγγελία σου σχολίασε με πολιτισμένο τρόπο,δεν σου έθιξε ούτε κάτι που αγαπάς ούτε τπτ.Δεν είναι λόγος να τον αρχίσεις στις βρισιές...Kαι μετά μας λες για την ηλικία σου αλλά έκανες σαν μικρό παιδάκι.Grow up...

Αν θες να δεις το όνομα μου το λέει στο προφιλ αν εκεί είναι το πρόβλημα σου,λες και θα αλλάξει κάτι άμα το μάθεις.
    (Αυτό για τα περί επωνυμίας που έθεσες)
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν, αναγνωρισα μαλιστα οτι το μηχανακι του μπορει να ειναι αριστο [κι οχι σωνει και καλα αριστο, οπως εγραψε σ' ενα ποστ, εγραψα οτι μπορει να ειναι, οτε μηχανικος ειμαι και το κυριοτερο ουτε που το εχω δει το μηχανακι]. Εκρινα ομως και εμμενω σ' αυτο οτι στην υποκατηγορια μοντελα, οταν καποιος μας ρωταει τι να παρει για μηχανη οφειλουμε να απανταμε χωρις προσωπικο οφελος τη γνωμη μας. Δευτερον, καθε αγγελια που μεταφερεται σε αλλο subforum παυει να ειναι στο απυροβλητο και σχολιαζω οπως θα σχολιαζα αν ελεγε οτι πουλαει μια μηχανη και ρωτουσε την τιμη. Ασκησα κριτικη και ως προς τον τυπο, τη χρονολογια και φυσικα την υπερβολικη τιμη. Επιπλεον, δε χωραει αμφιβολια οτι δεν ξεκινησαμε ολοι ως γνωστες των μηχανων, ουτε ειχαμε γονεις μοτοσυκλετιστες. Καποιοι ανηκουμε στη μεγαλη κατηγορια αυτων που σε μια εποχη οπου το ιντερνετ ηταν πολυτελεια [και φορουμ δεν υπηρχαν] και οι μοτοσυκλετιστες ηταν ειτε λιγοι, ειτε δεν ειχαμε φιλους μοτοσυκλετιστες την πατησαμε ειτε με ακριβοπληρωμενα χρεπια, ειτε μεν με καλα μηχανακια αλλα υπερεκτιμημενα και μαθαμε και τα σκασαμε χοντρα μεχρι να μαθουμε. Απο εκει και περα τα υφακια τυπου ''αρπα κολλα'' και ''αμα λαχει να ουμε'' που εισεπραξα απο το εν λογω ατομο δεικνυουν αδυναμια διαλογου, επικοινωνιας και ανωριμοτητα. Και μονο αλλωστε που εγραψα οτι το ''μηχανακι μπορει να ειναι αριστο'' κι εδωσε απαντηση σε αλλο thread οτι αναγνωρισα πως το μηχανακι του ειναι αριστο [οπως ειπαμε ουτε το 'χω δει, ουτε ειμαι μηχανικος] ειναι αρκετη αποδειξη των παραπανω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ειρηνη ημειν εγω μια ερωτηση εκανα .Εαν ειναι να φαγωθουμε μεταξυ μας ξεχαστε το ουτε που ρωτησα,εξαλλου για νω πω και εγω τη γνωμη μου το πως μιλαει και αντιδραει ο καθενας μας αντικατοπτριζει και τον ευατο του .οσον αφορα το φιλο maniani ασ μου αυτος θα αγοραζε αυτο που προσπαθει να πουλησει οσο αριστο και αν ηταν αυτο.εγω παντως οχι δεν θα το αγοραζα νεος στο χωρο ειμαι οχι Μ........ς .τωρα αρχικα ουτε εμενα μου αρεσε αυτο που εκανε αλλα δεν τσιμπησα και δεν ασχοληθηκα μ αυτο ενω εσεις οχι μονο τσιμπισατε αλλα του κανατε και εμμεση διαφημιση .και επισης δεν μου αρεσε και η αντιδραση σας την βρηκα λιγο υπερβολικη.τελος παντων η οθσια ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ (και το φιλο maniani) για τις συμβουλες και οδηγιες. ακομη ακομη και για τις αγγελιες να ειστε καλα ολοι και καλες και ασφαλεις βολτες.
    τα λεμε.

νομιζω φιλοι μου οτι το θεμα θεωρειται ληξαν....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •