ΒΕΣΤΡΟΜΑΣ ηθελα να γραψω αλλα δεν γμτ....
Προτινετε στο παιδι κανενα μηχανακι ρε σεις! Ειναι αγενεια τετοιο χοντρο σπαμαρισμα.
Φιλε μου σου προτινω εναΑπριλια στραντα φακτορυ. Πηρε ενα φιλαρακι μου και το βλεπω πολυ ωραια λυση για την περιπτωση σου.![]()
![]()
Δε νομιζω οτι καποιος που χαρακτηριζει τον εαυτο του μη εμπειρο και του αρεσουν τα τσοπεροειδη θα προσαρμοστει ευκολα στο fazer. Αλλωστε για να λεει οτι προτιμαει custom και να βαζει σαν εναλλακτικη τα street πιθανον να εννοεει γυμνο που κλασικοφερνει![]()
Προτεινω,
CBF600
CBF600s [αυτο το προτεινα φιλε μου γιατι το οδηγουν οι περισσοτεροι σπασαρ//δες εδω μεσα :rotflmao: ]
Dragstar 650
Dragstar 250
Steed, Rebel
Aquila
883 ναι μεν παραπανω κυβικα αλλα δεν κινδυνευεις απο εκρηκτικα ξεσπασματα και νομιζω οτι στο χωρο των κλασσικων η ΗD ειναι εγγυηση
Eliminator [custom με στριτοειδη καταβολες]
Αυτα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Εγώ σου προτείνω κανένα τετρακύλινδρο Honda CB400 ή 600,
Ή πολύ ωραία κάλιστα Suzuki Bandit 400-600-650 πόσα κυβικά, είναι ανάλογα το μοντελο και ανάλογα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.
Συμφωνώ με αυτόν από πάνω, Kawasaki Eliminator σε καστομιά.
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
θα σου πρότεινα ένα μεταχειρισμένο fazer 600 μιας και κάνει όλα θες και θα σε καλυψει ακόμα και αν αυξηθουν οι απαιτησεις σου....
εναλλακτικά, αν δε σε ενοχλεί ο λίγο παραπάνω όγκος, πάρε ένα v-strom.
μια πολυ καλή αγορά, αν μετακινείσαι κυρίως μέσα στην αττικη και λιγότερο σε ταξιδάκια (με ταχύτητες 140 χλμ/ωρα), είναι και το transalp.
συμβουλή μου, μακριά απο μονοκύλινδρο, μακριά απο τσοπεροειδή ....
Και ο πήγασος, ωραίο μηχανάκι είναι. Με τη δύναμη του (όση έχει για 650αρη μονοκύλινδρο) και με την καλή κατανάλωσή του. Και πιο ελαφρύ από Τρανσαλπ και β-στρομ..
Αλλά όταν θα θες το κάτι παραπάνω θα πρέπει να ψάχνεις για άλλη μηχανή.
Οχι που θα εχανε την ευκαιρια να πει για τα σουτζουκακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ή πολύ ωραία κάλιστα Suzuki Bandit![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
[B]Δε νομιζω οτι καποιος που χαρακτηριζει τον εαυτο του μη εμπειρο και του αρεσουν τα τσοπεροειδη θα προσαρμοστει ευκολα στο fazer. Αλλωστε για να λεει οτι προτιμαει custom και να βαζει σαν εναλλακτικη τα street πιθανον να εννοεει γυμνο που κλασικοφερνει![]()
Προτεινω,
CBF600
CBF600s [αυτο το προτεινα φιλε μου γιατι το οδηγουν οι περισσοτεροι σπασαρ//δες εδω μεσα :rotflmao: ]
Dragstar 650
Dragstar 250
Steed, Rebel
Aquila
883 ναι μεν παραπανω κυβικα αλλα δεν κινδυνευεις απο εκρηκτικα ξεσπασματα και νομιζω οτι στο χωρο των κλασσικων η ΗD ειναι εγγυηση
Eliminator [custom με στριτοειδη καταβολες]
η aquila είναι harley? αν ναι δε με ενδιαφέρει.
ευχαριστώ παντως για τις προτάσεις.
αρχικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
είχα αναφέρει κατι και για σκούτερ. Μου άρεσε το aprilia scarabeo που μοιάζει πολύ με το piaggio beverly. εχουν τον ίδιο κινητήρα αλλά για κρατήματα και συμπεριφορά μήπως ξέρει κανείς περισότερα;
μόνο καινούριες σχετικά μηχανές έχουν abs? για μεταχειρισμένη δηλαδή πρέπει να είναι το πολύ 2ετίας; Τα σκούτερ έχουν abs και αν ναι ποια;
Γειά χαρά!
Για τα σκούτερ δε ξέρω αλλά με abs γύρω στα 4000
βρίσκεις cbf500 (2κίλυνδρο) και cbf600 (4κίλυνδρο αλλά "ήρεμο")
που θεωρώ πολύ καλές και οικονομικές λύσεις.
Και τα δύο είναι μοντέλα 2004 και μετά
cbf600
Ξέρω από βέσπα!
Aquila Hyosung
883 HD
ανεξαρτητα μοντελα ειναι![]()
αλλα νομιζω CBF600 θα σε βολεψει και το βρισκεις με abs Εναλλακτικα αφου θες και αυτοματο, επειδη εχει και abs και κινειται αξιοπρεπως, αν και μτχ δε θα το βρεις πολυ φτηνο tmax 500 abs
Μου αρεσει που ειναι κατασταλαγμένος στο τι θέλει.......
Αντε και του χρονου με τραιαλ!!!