Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στάσεις για ξεκούραση. Οχι νωρίτερα απο καθε ώρα όχι αργότερα απο δύο ώρες
Στάση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, είτε νιώθετε κουρασμένοι είτε όχι, η κουραση λειτουργεί συσσωρευτικά και οι συνέπειες έρχονται χωρίς να το καταλάβετε.
Λόγω και της εποχής, νερα, ΠΟΛΛΑ νερα κι ας είναι και ζεστο. Μην περιμένετε να διψάσετε, η δίψα σημαίνει οτι ήδη έχετε αφυδατωθεί.
Βρείτε ενα σταθερό αλλα καλό ρυθμό (γυρω στα 120) και φροντίστε να έχετε αυτόν συνέχεια.
Προπονήσεις Χαλκιδα-Λουτρακι μεχρι τότε
Οχι εκπτώσεις στον εξοπλισμό (λόγω ζέστης) αλλά όχι και υπερβολές (λόγω πάλι ζέστης)
Υπομονή
Ηρεμία
Αναχώρηση με άνεση και όχι με την "ψυχή στο στόμα", Παρασκευή απογεμα μετα τη δουλειά κλπ
Οχι πολύ φαγητό αλλα όχι και άδειο στομαχι
νομίζω οτι αυτα ειναι τόσο "πλήρη" που μπορούν να γίνουν StickyΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
εαν δεν γινεται διαφορετικα...περα απο το θεμα προπονησης που λες:
Ξεκινατε πρωι 7 θα ειναι καλα ας πουμε να μην εχετε και θεματα ζεστης
1η σταση εξω απο χαλκιδα..εκει λογικα δεν θα εχει φανει καποια κουραση
2η σταση εξω απο την λαμια εκει στα βενζιναδικα για νερο και κανα σαντουιτσακι
3η σταση τεμπη νερο ξεκουραση κανα μισαωρο
4η σταση κοντα στην θεσσαλονικη καπου εκει θα αρχισεις να ψαχνεις για φαγητο...οχι πολυ φαγητο και οχι πολυ βαρυ φαγητο.
5η σταση καπου κοντα στην καβαλα
6η σταση εξαρταται πλεον απο την κουραση
φτασατε
ειναι ζορικο ταξιδι για νεο παντως..επισης μην το ξεσκιζετε το θεμα απο αποψης χιλιομετρων διοτι το cb δεν εχει φαιρινκακι και θα κουραζει πανω απο τα 140 μεχρι 120 ειναι καλα...εγω παντως λεω και μια προπονηση μεχρι την λαμια δεν ειναι και κακο,ετσι για να δεις πως παει στα πολλα (για αυτην) χλμ
το μονο που συμπληρώνω ειναι οτι εχω παρατηρήσει πως σε κάθε (διαφορετική)μηχανή η κούραση, και η ανάγκη στάσης, συμπίπτει με το άδειασμα του ρεζερβουάρ.
Όσο και άν φαίνεται παράδοξο, η αυτονομία είναι ταυτόσημη της κούρασης που προκαλεί η κάθε μηχανή.
ΥΓ οταν σταματάτε μην πάτε καρφωτοί στην καρέκλα του cafe.
Κάντε μερικά βαθιά καθίσματα να κυκλοφορήσει το αίμα στα πόδια (είναι αρκετή ώρα "τσακισμένα") και λίγα τεντώματα.
θα σας ξεκουράσουν περισσότερο απο την καρέκλα του cafe
![]()