Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: πρεπει ολα να ειναι λογικα?

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    οταν κατι ειναι λογικο...μαλλον, στο εχει επιβαλει...η κοινωνια...

οταν κατι ερχεται βαθια απο εσενα...μαλλον στο εχει επιβαλει...η ψυχη σου...

οταν κατι το θελεις πολυ, αλλα παρα πολυ... τοτε το συμπαν συνωμοτει για να το πετυχεις!

...αλλα το βημα στο κενο το κανουν ελαχιστοι!:o
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Re: πρεπει ολα να ειναι λογικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αν δε σου αρεσει η δουλεια σου αλλα δεν εχεις βρει αλλην και εχεις καποιες υποχρεωσεις (δανειο)
    την παρατας?η δεν ειναι λογικο?

αν δουλευεις στο Καραισκακη η στο Ρεντη.....καντηνα.....δεν θα φευγει η ψαριλα...

αν δεν σου αρεσει το χρωμα στους τοιχους που μολις εβαψες
    το ξανα βαφεις στα καπακια?
    η δεν ειναι λογικο?

εβαψε το σπιτι κιτρινομαυρο με δικεφαλους αετους ο αλλος εεεεεε????καλο ειναι αστο....

αν εχεις μια μηχανη που δεν κανει για την δουλεια που την θες,απλως σου αρεσει
    την κρατας?η το λογικο ειναι να την πουλησεις και να παρεις αυτο που εχεις αναγκη?

kawasaki εεεεε???

αν αγορασεις ενα σπιτι παλιο αλλα ομορφο ειναι παραλογο?μηπως πρεπει να παρεις το καινουργιο?το καλο?

Βρηκατε σπιτι στην Ν.Φ.???

οταν κανεις λογικα πραγματα εισαι ωριμος?και αν δεν εισαι?θελω να πω αν εισαι αυτο που εισαι οπως και να χαρακτηριζετε οσα ονοματα και να εχει απλως δε παει με την πεπατημενη με το

λογικο

πειραζει?

να το παρεις το αγορι....

γιατι δε μπορω να κανω λογικα πραγματα?μηπως ο δρομος της λογικης ειναι δυσκολος και δεν εχω τα κοτσια?

η μηπως νιωθω οτι περνανε οι μερες και δεν κανω αυτο που θελω?

γιατι εισαι κολογαυρακι...και μαμιετε ο πειραιας...

και οταν αυτο που θελω μου χτυπα τη πορτα και μου λεει ηρθε ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟ και ας ειναι παραλογο

το εκμεταλευεσε?η γυρνας στα σιγουρα?

αν εχετε βρεθει σε τετοια θεση...τι κανατε?ετσι για να δω τωρα τελευταια εχω ακουσει διαφορα απο ανθρωπους που νομιζα οτι μονο εγω τα κανω αλλα οχι...ΔΕ μιλαμε μεταξυ μας ΔΕ λεμε τι κανουμε και νομιζουμε οτι ειμαστε ολοι μοναδες

εγω κανω αυτο και κανεις αλλος δε το κανει και δε το λεω γιατι θα φανει χαζο-τρελο

αλλα δεν ειναι ετσι τελικα

η μηπως δεν ειναι λογικα αυτα που σκευτομαι?

...

τελικα ειναι ανωριμοτιτα να μην μπαινεις στα στερεοτυπα?ειναι παραλογο?

την δευτερα να θες να πας σε ενα εστιατορειο ντυμενος καλα με το αμαξι
    την τριτη να κουμπωνεις την ταχυτητα στη μηχανη με το κρανος τιγκα στα μυγακια που δεν καθαρισες απο την κυριακη και να σταματας καπου και να κοιτας και να νιωθεις
    την τεταρτη να μην θες να σηκωθεις απο το κρεβατι γιατι ετσι
    την πεμπτη να κανεις ονειρα για σπιτι για οικογενεια
    και την παρασκευη να μιζεριαζεις γιατι σε εχουν βαλει στο καλουπι με τα λεφτα...δε μπορεις να ονειρευεσε
    δεν εχεις λεφτα
    το σαββατο να θες να κανεις τα δαιμονια σου ολα περα ...αι σιχτιρι δε σκευτομαι τπτ
    την κυριακη μετα την βολτα .... να λες οτι σπαταλας ασκοπα το καιρο σου με σκεψεις ανουσιες οταν υπαρχουν τοσα προβληματα τριγυρω

και παντα να στροβιλιζει στο μυαλο σου απο πισω

ενα αερικο
    <<χεστα ολα και κανε οτι θες ποσο νομιζεις ρε οτι θα μπορεις?>>
    και το δυδιμακι του
    <<εχεις ολα τα καλα του κοσμου μην τα σπαταλας σε αυθορμιτες κινησεις κανε το σωστο
    κανε το

λογικο>>

και τωρα που γραφω σκευτομαι μπας και γραφω μαλακιες

αυτο περι μαλακιες μην το ξαναπεις ΠΟΤΕ....λοιπον....να τον παρεις.....να μετακομεισετε ΝΦ.....αφου εχετε αγορασει suzuki......ωστε να κανετε πολλα κιτρινομαυρα κουτσουβελα.....που θα λερωνουν τους κιτρινομαυρους τοιχους.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σοβαρα τωρα...θα σου πω μονο μια κουβεντα......

TAI

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Η λογικη του καθενος ειναι διφορετικη και αμμεσα συνηφασμενη με το συμφερον του
    και ολο αυτο περιτοιχισμενο απο τα κοινωνικα προτυπα που καπως μας καθοδηγουνε.
    Το να βγεις απο εξω και να ακολουθησεις το ονειρο σου ισως ειναι ευκολο ισως οχι το σιγουρο
    ειναι οτι πρεπει να θυσιασεις πολλα απο τα καθιερωμενα προτυπα,και δεν ειναι ολα ασχημα
    Οπωτε δεν εχεις παρα να ζυγισεις τα θελω με τα πρεπει σου..

Υ.Γ.Ισως να πρεπει να δωσεις περισσοτερο προσοχη σε λεπτομερειες της καθημερινοτητας σου..

Ισως μικρες αλλαγες οπως το να γινεις ΑΕΚ σου ομορφηνη την ζωη

ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Re: πρεπει ολα να ειναι λογικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    αν δε σου αρεσει η δουλεια σου αλλα δεν εχεις βρει αλλην και εχεις καποιες υποχρεωσεις (δανειο)την παρατας?η δεν ειναι λογικο?
    NAI, αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο

αν δεν σου αρεσει το χρωμα στους τοιχους που μολις εβαψες
    το ξανα βαφεις στα καπακια? η δεν ειναι λογικο?
    ΑΜΕΣΩΣ

αν εχεις μια μηχανη που δεν κανει για την δουλεια που την θες,απλως σου αρεσει
    την κρατας?η το λογικο ειναι να την πουλησεις και να παρεις αυτο που εχεις αναγκη?
    Η λογική λεει να έχουμε (σχεδόν) όλοι ένα παπί και ίσως κάτι άλλο για τα ΣΚ. Ευτυχώς δεν ζούμε στην Κίνα και μπορούμε να εκπληρώνουμε όνειρα.

αν αγορασεις ενα σπιτι παλιο αλλα ομορφο ειναι παραλογο?μηπως πρεπει να παρεις το καινουργιο?το καλο?
    Παλιό, φτηνότερο, μεγαλύτερο, όχι κουτί και με ζωή μέσα του.

οταν κανεις λογικα πραγματα εισαι ωριμος?και αν δεν εισαι?θελω να πω αν εισαι αυτο που εισαι οπως και να χαρακτηριζετε οσα ονοματα και να εχει απλως δε παει με την πεπατημενη με το
    λογικο. πειραζει?
    Οι πιθανότητες λένε ότι όταν κάνεις μόνο λογικά πράγματα μάλλον συμβιβασμένος είσαι, ή χωμένος σε μιά κατάσταση πέραν των δυνατοτήτων σου και πρέπει να προσέχεις τα βήματά σου. Επίσης μπορεί να είσαι και νεκρός μέσα σου και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι

γιατι δε μπορω να κανω λογικα πραγματα?μηπως ο δρομος της λογικης ειναι δυσκολος και δεν εχω τα κοτσια?η μηπως νιωθω οτι περνανε οι μερες και δεν κανω αυτο που θελω? και οταν αυτο που θελω μου χτυπα τη πορτα και μου λεει ηρθε ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥ ΤΟ και ας ειναι παραλογο
    το εκμεταλευεσε?η γυρνας στα σιγουρα?
    Λογικά σύμφωνα με ποιόν ακριβώς? Το μόνο σίγουρο που έχουμε σε αυτή την ζωή είναι ότι κάποια στιγμή θα μας φυτέψουνε. Εκμεταλεύεσε κάθε ευκαιρία που νομίζεις, την συγκεκριμένη στιγμή εννοείται, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

αν εχετε βρεθει σε τετοια θεση...τι κανατε?ετσι για να δω τωρα τελευταια εχω ακουσει διαφορα απο ανθρωπους που νομιζα οτι μονο εγω τα κανω αλλα οχι...ΔΕ μιλαμε μεταξυ μας ΔΕ λεμε τι κανουμε και νομιζουμε οτι ειμαστε ολοι μοναδες εγω κανω αυτο και κανεις αλλος δε το κανει και δε το λεω γιατι θα φανει χαζο-τρελο αλλα δεν ειναι ετσι τελικα η μηπως δεν ειναι λογικα αυτα που σκευτομαι?
    Είμαστε (ευτυχώς) μονάδες. Αλλά δυστυχώς έχουμε καταντήσει να ζούμε μόνο με αυτό σαν πρώτυπο.
    ...

τελικα ειναι ανωριμοτιτα να μην μπαινεις στα στερεοτυπα?ειναι παραλογο?
    Παράλογο είναι να "υποφέρεις", σε όποιο βαθμό συμβαίνει, για να ζεις μια καθημερινότητα κοινωνικά (και λογικά) αποδεκτή
    --------
    και παντα να στροβιλιζει στο μυαλο σου απο πισω ενα αερικο
    <<χεστα ολα και κανε οτι θες ποσο νομιζεις ρε οτι θα μπορεις?>>
    Αν έχεις @@ ναι, αν όχι τόσο μεγάλα τουλάχιστον στο βαθμό που δεν δημιουργείς καταστάσεις μη ανατρέψιμες-καταστροφικές. Αν δεν έχεις καθόλου, sorry κάθεσε και τρως τα σκατά που μας σερβίρουν

και το δυδιμακι του
    <<εχεις ολα τα καλα του κοσμου μην τα σπαταλας σε αυθορμιτες κινησεις κανε το σωστο
    κανε το λογικο>>

και τωρα που γραφω σκευτομαι μπας και γραφω μαλακιες
    Προβληματίζεσαι, άρα ζείς, άρα υπάρχεις

PS Πάντως, το μόνο που θεωρώ παράλογο και ειδικά σε μιά γυναίκα (λογω του ότι κάποια στιγμή χάνει αυτή την δυνατότητα) είναι η απόφαση να μην αποκτήσει κάποιος παιδιά. Δεν μιλάω για γάμους και πανυγήργια, μιλάω για την συνέχειά μας και το μέλλον.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

PS Πάντως, το μόνο που θεωρώ παράλογο και ειδικά σε μιά γυναίκα (λογω του ότι κάποια στιγμή χάνει αυτή την δυνατότητα) είναι η απόφαση να μην αποκτήσει κάποιος παιδιά. Δεν μιλάω για γάμους και πανυγήργια, μιλάω για την συνέχειά μας και το μέλλον

Τότε, εγώ είμαι παράλογη και εγωίστρια που είμαι παντρεμένη,αλλά δεν γουστάρω μια να κάνω 1-3 κουτσούβελα για 1000000000 λόγους, γιατί πολύ απλά θέλω να είμαι καλά εγώ με τον άντρα μου, να περνάμε καλά όσο μπορούμε και να είμαστε μόνο για την πάρτη μας.
    Σε κάποια πράγματα ναι, υπάρχει λογική και πρέπει να λειτουργείς έτσι...λογικά...αλλά έλα μου ντε που κάποιοι δεν είμαστε έτσι και όχι από εγωισμό, απλά έτσι γεννηθήκαμε ρε έβη, τι να κάνουμε τώρα? να αλλάξουμε τις "κακές" συνήθειες γιατί κάποιοι ίσως να μας βλέπουν με μισό μάτι?
    Έχεις αναρωτηθεί φαντάζομαι όπως όλοι μας πως δεν θα ζήσουμε και αιώνια, έτσι?
    Οπότε κοριτσάκι μου το μόνο που έχεις να κάνεις για τα πάντα είναι μόνο το ακόλουθο:

ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
    ...
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Δυστηχως οχι πια.Ουτε η καρδια μας μάς λεει την αληθεια ΜΑΣ.Ειναι τετοια η διαμορφωση του χαρακτηρα του καθενως που ακομα κι η καρδια μιλα φιλτραρισμενη μεσα απο τους φοβους και τις ανασφαλειες μας. Μονο κατοπιν εορτης μπορει να γνωριζει κανεις (δηλ. οι πιο πολλοι ) ποια επιλογη ηταν η σωστη (μας προαγει ) και ποια η λαθος (μας καθηλωνει ). Δηλαδη ενω δεν ειμαστε σχεδον ποτε σε θεση να αντιλαμβανομαστε την καταλληλη επιλογη, εισπρατουμε παντα τις συνεπειες της. Κι αυτος ειναι ο λογος που η ζωη βιωνεται περισσοτερο σα προβλημα και λιγοτερο σα χαρα .

Ειναι απλουστατα δυσκολο σε τουτο τον κοσμο να αισθανεσαι το ορθο. Για να το κανεις πρεπει να εισαι υπερβολικα σχολαστικος κι αυτο με τη σειρα του ειναι σα να αποβαλεις τον χαρακτηρα σου.Τους φοβους και τις ανασφαλειες σου.Μονο τοτε η καρδια μετα απο πολλα χρονια σιωπης θα μιλησει.Στην αρχη αργα κομπιαζοντας επειτα φρασουλες κι επειτα προτασεις.Οπως τα μωρα παιδια.
    Αυτο σημαινει και η επιστροφη στην αθωοτητα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    πρεπει ολα να ειναι λογικα?

όχι βέβαια.. πότε με τη λογική και πότε με το συναίσθημα..
    "πάν μέτρον άριστον" ... :smilea:
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δυστηχως οχι πια.Ουτε η καρδια μας μάς λεει την αληθεια ΜΑΣ.Ειναι τετοια η διαμορφωση του χαρακτηρα του καθενως που ακομα κι η καρδια μιλα φιλτραρισμενη μεσα απο τους φοβους και τις ανασφαλειες μας. Μονο κατοπιν εορτης μπορει να γνωριζει κανεις (δηλ. οι πιο πολλοι ) ποια επιλογη ηταν η σωστη (μας προαγει ) και ποια η λαθος (μας καθηλωνει ). Δηλαδη ενω δεν ειμαστε σχεδον ποτε σε θεση να αντιλαμβανομαστε την καταλληλη επιλογη, εισπρατουμε παντα τις συνεπειες της. Κι αυτος ειναι ο λογος που η ζωη βιωνεται περισσοτερο σα προβλημα και λιγοτερο σα χαρα .

Ειναι απλουστατα δυσκολο σε τουτο τον κοσμο να αισθανεσαι το ορθο. Για να το κανεις πρεπει να εισαι υπερβολικα σχολαστικος κι αυτο με τη σειρα του ειναι σα να αποβαλεις τον χαρακτηρα σου.Τους φοβους και τις ανασφαλειες σου.Μονο τοτε η καρδια μετα απο πολλα χρονια σιωπης θα μιλησει.Στην αρχη αργα κομπιαζοντας επειτα φρασουλες κι επειτα προτασεις.Οπως τα μωρα παιδια.
    Αυτο σημαινει και η επιστροφη στην αθωοτητα.
    τελικά, όντος ζούμε την ζωή που μας αξίζει

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    Εγώ ξέρω ένα : ΤΖΟΓΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...
    αυτό ισχύει για μένα... Καλά ακόμη είμαι μικρός και έχω τα νεύρα να το κάνω... Αλλά καταβάθος και αν το καλοσκεφτείς η διάρκεια της ζωής και ο τρόπος διαβίωσης είναι τόσο πιο λίγα από αυτό που πραγματικά αξίζουμε ώστε όλοι είμαστε μικροί όσο κι αν είμαστε.. είτε 20, είτε 30, είτε 40, είτε 50, είτε...είτε... για αυτό πρέπει να ζούμε όπως θέλουμε, γιατί το αύριο είναι αβέβαιο και κανείς δεν θέλει να φεύγει αφήνοντας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και όνειρα... ένα λεπτό εμπειρίας είναι καλύτερο από 100 χρόνια θεωρίας...
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    μου αρέσουν οι προβληματισμοί σου
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
    από V-PAKETAS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 20:07
  2. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •