Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Σβίσιμο μηχανής, Τροφοδοσία???

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
    έγινε φίλε θα το δοκιμάσω. Μακάρι να είναι μόνο δενζίνα στα μπιστόνια γιατι.... θα πρέπει να πάρω και ένα βαζο βαζελίνι μαζί στο συνεργείο...
    Moυ φαίνεται λίγο δύσκολο να φρακάρανε τα πιστόνια ρε γμτ. Ουτε ζεστή ηταν η μηχανη, λαδια έχει κανονικά, κατα την μιζια κολησε. Ελπιζω να είναι κάτι απλό (επισκευάσιμο).

παντως τον μάστορα όπως και να έχει δεν τον γλυτώνω, το προβλημα αποδείχτηκε πολύ περα των δυνατοτήτων μου.
    πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    γεμισαν βενζινη οι θαλαμοι καυσεως σου και επειδη τα υγρα απο καταβολης κοσμου ειναι ασυμπιεστα φρακαρε το μοτερ σου... (αν δεν καταλαβες,ειναι σαν να γεμισες τους θαλαμους καυσεως με τσιμεντο).....
    με τις προσπαθειες που εκανες για να παρει,ειδικα το σπρωξιμο,παιζει ακομη και να το εχεις κανει κομματια...
    Λιγο off:

rein, για να συμβεί αυτό δε θα έπρεπε να μην ανοίγουν οι βαλβίδες εξαγωγής;;
    Και εμένα σε κάτι τέτοιο πήγε το μυαλό μου αλλά δε μπορώ να το εξηγήσω πλήρως.

Όταν μετράμε συμπίεση στους κυλίνδρους;; Παίζει πάλι να το κάνουμε κομμάτια το μοτέρ;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Λιγο off:

Όταν μετράμε συμπίεση στους κυλίνδρους;; Παίζει πάλι να το κάνουμε κομμάτια το μοτέρ;
    λαμουν, να σου πω, αυτό που λες να κανω με τα μπουζιά και το μπρόξιμο λες να έχει άλους κινδύνους?

Τώρα αυτό το θέμα με τις βαλβίδες για να μιν ανοίγουν και να έχουμε σωστή εξαγωγή πρέπει να έχει φάει λογικά ζόρι η μηχανη, το θεωρώ δύσκολο ρε γμτ να συνέβει σ'εμενα μιας και ήταν κρύα και στην εκίνηση κόλησε.

Τι να πω ρε γμτ. Το απόγευμα θα κάνω μάλον το πείραμα και ο θεος βοηθός.

Λιγο off:

μου κανεις πλακα ναι?
    frankly my dear, i dont give a damn...

BANDITΑΚΙΑΣ
    Λιγο off:

λαμουν, να σου πω, αυτό που λες να κανω με τα μπουζιά και το μπρόξιμο λες να έχει άλλους κινδύνους?

Τώρα αυτό το θέμα με τις βαλβίδες για να μιν ανοίγουν και να έχουμε σωστή εξαγωγή πρέπει να έχει φάει λογικά ζόρι η μηχανη, το θεωρώ δύσκολο ρε γμτ να συνέβει σ'εμενα μιας και ήταν κρύα και στην εκίνηση κόλησε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μου κανεις πλακα ναι?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: λάλησε ο Αντώνης ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λαμουν, να σου πω, αυτό που λες να κανω με τα μπουζιά και το μπρόξιμο λες να έχει άλλους κινδύνους?

Παλικάρι .... επειδή απ' ότι γράφεις μάλλον δεν έχεις και πολύ σχέση με το θέμα .... δεν το αφήνεις το μηχανάκι να το πας με μια οδική σε ενα μηχανικό να το κοιτάξει ;;;

(γιατί κάτι μου λέει ότι αφού παιδευτείς και μπερδέψεις τις μπουζόπιπες και κόψεις και κανα σπείρωμα πάλι εδώ θα μπείς να ρωτήσεις ... )

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

Παλικάρι .... επειδή απ' ότι γράφεις μάλλον δεν έχεις και πολύ σχέση με το θέμα .... δεν το αφήνεις το μηχανάκι να το πας με μια οδική σε ενα μηχανικό να το κοιτάξει ;;;

(γιατί κάτι μου λέει ότι αφού παιδευτείς και μπερδέψεις τις μπουζόπιπες και κόψεις και κανα σπείρωμα πάλι εδώ θα μπείς να ρωτήσεις ... )

μπορεί να είμαι ασχετος με το θέμα αλλά το παλεύω τουλάχιστον, στόχος μου είναι να την βάλω μπρός για να την πάω κατευθίαν στον μάστορα και ας κάνει μετά ότι θέλει. Είναι η πρώτη μου μηχανή οπότε δέχομαι οποιοδήποτε καλόδεχούμενο σχόλιο.
    Δεν είμαι όμως κανένα χαιβάνι για να ακούω απο μερικούς μερικούς κάνγουρες εδω μέσα εξυπνάδες μπορεί να μην κατέχω τις μηχανές αλλά έχω πολύ καλές γνωσεις σε άλλα θέματα, και όποτε κάποιος χρειαστει βοήθεια δεν το παίζω έξυπνος.
    Επίσης δεν είμαι κανένας ελαφρόμυαλος πιτσιρικάς για να κάτσω να ακούω μαλακιες απο ορισμένους εδω μέσα.
    Το φορουμ είναι για να μαθένουμε και όχι για να πουλάμε πνεύμα.

Επίσης δεν είμαι κανένας ελαφρόμυαλος πιτσιρικάς για να κάτσω να ακούω μαλακιες απο ορισμένους εδω μέσα.
    Ναι, αλλα ΔΕΝ ακούς τι σου λέμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μπορεί να είμαι ασχετος με το θέμα αλλά το παλεύω τουλάχιστον, στόχος μου είναι να την βάλω μπρός για να την πάω κατευθίαν στον μάστορα και ας κάνει μετά ότι θέλει. Είναι η πρώτη μου μηχανή οπότε δέχομαι οποιοδήποτε καλόδεχούμενο σχόλιο.
    Δεν είμαι όμως κανένα χαιβάνι για να ακούω απο μερικούς μερικούς κάνγουρες εδω μέσα εξυπνάδες μπορεί να μην κατέχω τις μηχανές αλλά έχω πολύ καλές γνωσεις σε άλλα θέματα, και όποτε κάποιος χρειαστει βοήθεια δεν το παίζω έξυπνος.

είδες πουθενά ειρωνία σε αυτά που σου έγραψα η ακόμη δεν κατάλαβες οτι μπορεί τα πράγματα να τα κάνεις χειρότερα ;;;

BANDITΑΚΙΑΣ
    είδες πουθενά ειρωνία σε αυτά που σου έγραψα η ακόμη δεν κατάλαβες οτι μπορεί τα πράγματα να τα κάνεις χειρότερα ;;;

όχι δεν μιλησα για εσένα φίλε. Οπότε μην το πάρεις προσωπικά,όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την υπόθεση. Ξέρεις όλη η ιστορία ξεκίνησε γιατί ένας παλιός μηχανόβιος την καβάλησε και μου έβαλε ιδέες ότι έχουν προβλημα τα carbs, η πλάκα είναι ότι δεν με ενόχλησε ποτέ κάτι το εργαλείο δουλευε ρολόι.

Το να μπερδεύψω μπουζόπιπιπές πχ αδύνατον τόσο καιρό εγώ τα κάνω αυτά τα απλα.

Απλά με την τροφοδοσία δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί ξέρω τη π@@τσ@ μπορείς να φάς αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Τελικά τα κατάφερα βεβαία...

Αυτό που θέλω να μάθω τώρα είναι απλό. Να κάνω αυτή την ιστορία μου προτεινε ο lamoun ή υπάρχει περίπτωση να την ριμάξω (υποθέτοντας ότι την κάνω σωστα);

όχι δεν μιλησα για εσένα φίλε. Οπότε μην το πάρεις προσωπικά,όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την υπόθεση.

Το να μπερδεύψω μπουζόπιπιπές πχ αδύνατον τόσο καιρό εγώ τα κάνω αυτά τα απλα.

Απλά με την τροφοδοσία δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί ξέρω τη π@@τσ@ μπορείς να φάς αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Τελικά τα κατάφερα βεβαία...

Αυτό που θέλω να μάθω τώρα είναι απλό. Να κάνω αυτή την ιστορία μου προτεινε ο lamoun ή υπάρχει περίπτωση να την ριμάξω (υποθέτοντας ότι την κάνω σωστα);

Κλείνεις διακόπτη μηχανής ,

αφαιρείς ντεπόζιτο,

αφαιρείς σωληνάκια από ντεπόζιτο, τσεκάρωντας πιό πάει που με προσοχή

μαρκάρεις με σειρά τις μπουζόπιπες,

βγάζεις όλες τις μπουζόπιπες ,

βγάζεις με προσοχή όλα τα μπουζί και τσεκάρεις (πιθανώς τώρα πια να είναι βραχυκυκλωμένα )

βάζεις τα μπουζί στις μπουζόπιπες και τα ακουμπάς στην κάσα του κάρτερ, μακριά από τις τρύπες της κεφαλής , (και μην τολμήσεις να τις κρατάς με το χέρι γιατί θα χορέψεις τσάμικα )

προσέχεις μην πέσει τίποτα από τις τρύπες που είναι ανοιχτές πλέον

γυρνάς το κλειδί

αν το μηχανάκι σου γυρίζει τη μίζα με το kill switch ανοιχτό (δηλαδή δεν περνάει ρεύμα από τους πολλάπλασιαστές ) πατάς το start και αφήνεις να γυρίσει το μοτέρ

αλλιώς πατάς το start αλλά με προσοχή να είναι τα μπουζί κοντά στην κάσα (δες τότε και αν κάνουν σπινθιρισμό )

Αν το μοτερ γυρίσει βάζεις τα μπουζί στη θέση τους με προσοχή μην κόψεις τις βόλτες

βάζεις μπουζοπιπες με τη σωστη σειρα , σωληνακια , τεποζιτο

Λογικά (λέμε αν δεν έχει τίποτε άλλο) θα πάρει μπροστά με μια δυο μιζιές (μην το πνίξεις με γκάζι)

αυτά .

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    γιατί τόσος αγώνας ωρέ παλλικάρι, για να την πας στο μάστορα οδηγώντας...?

φόρτωσέ την, πήγαινέ την συνεργείο, και στον χρόνο που κέρδισες πιές ένα καφεδάκι με την κοπέλα σου.

BANDITΑΚΙΑΣ
    Κλείνεις διακόπτη μηχανής ,

αφαιρείς ντεπόζιτο,

αφαιρείς σωληνάκια από ντεπόζιτο, τσεκάρωντας πιό πάει που με προσοχή

μαρκάρεις με σειρά τις μπουζόπιπες,

βγάζεις όλες τις μπουζόπιπες ,

βγάζεις με προσοχή όλα τα μπουζί και τσεκάρεις (πιθανώς τώρα πια να είναι βραχυκυκλωμένα )

βάζεις τα μπουζί στις μπουζόπιπες και τα ακουμπάς στην κάσα του κάρτερ, μακριά από τις τρύπες της κεφαλής , (και μην τολμήσεις να τις κρατάς με το χέρι γιατί θα χορέψεις τσάμικα )

προσέχεις μην πέσει τίποτα από τις τρύπες που είναι ανοιχτές πλέον

γυρνάς το κλειδί

αν το μηχανάκι σου γυρίζει τη μίζα με το kill switch ανοιχτό (δηλαδή δεν περνάει ρεύμα από τους πολλάπλασιαστές ) πατάς το start και αφήνεις να γυρίσει το μοτέρ

αλλιώς πατάς το start αλλά με προσοχή να είναι τα μπουζί κοντά στην κάσα (δες τότε και αν κάνουν σπινθιρισμό )

Αν το μοτερ γυρίσει βάζεις τα μπουζί στη θέση τους με προσοχή μην κόψεις τις βόλτες

βάζεις μπουζοπιπες με τη σωστη σειρα , σωληνακια , τεποζιτο

Λογικά (λέμε αν δεν έχει τίποτε άλλο) θα πάρει μπροστά με μια δυο μιζιές (μην το πνίξεις με γκάζι)

αυτά .
    Επεξήγηση...

οταν λές με το kill switch ανοιχτό ενοείς στο on έτσι?

τον έλεχγο των μπουζί τον κάνω 1 προς ένα μετά την ολη διαδικασία?

Η μπαταρία τα έχει φτύσει οπότε ή δίνω ρεύμα απο με καλώδια απο αλλού ή την σπρώχνω με 6η?

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    γιατί τόσος αγώνας ωρέ παλλικάρι, για να την πας στο μάστορα οδηγώντας...?

φόρτωσέ την, πήγαινέ την συνεργείο, και στον χρόνο που κέρδισες πιές ένα καφεδάκι με την κοπέλα σου.
    γιατί η σουπερ ασφάλεια μου δεν μου καλύπτει μεταφορά στο συνεργείο (ειδικά αυτό τον καιρό λογω ''φορτου εργασίας'', και γιατί δεν έχω άτομο να την φορτώσω). Αν γνωρίζει κανεις κάποιο τηλέφωνο για μεταφόρα (εντος θεσσαλονίκης) ευπρόσδεκτο.

Επεξήγηση...

οταν λές με το kill switch ανοιχτό ενοείς στο on έτσι?

τον έλεχγο των μπουζί τον κάνω 1 προς ένα μετά την ολη διαδικασία?

Η μπαταρία τα έχει φτύσει οπότε ή δίνω ρεύμα απο με καλώδια απο αλλού ή την σπρώχνω με 6η?

- Εννοώ το κύκλωμα ανοιχτό (δηλαδή ο διακόπτης στη θέση που σβήνει το μηχανάκι -Off δηλαδή)

- Λογικά οταν βγάλεις τα μπουζί θα είναι μες στη μπίχλα ... καθάρισέ τα με λίγη βενζίνη η καθαριστικό καρμπυρατέρ .... βάλτα στις μπουζόπιπες και ακούμπησέ τα κοντά στο μοτέρ χαμηλά ... μόλις έχεις διακόπτη ανοιχτό και Kill switch στο On θα δείς πατώντας τη μίζα αν βγάζουν σπίθες ..

- Ρεύμα από αλλού- προσοχή να γειώσεις καλά - για να δείς και αν γυρίζει η μίζα και αν έχεις σπινθήρα από τα μπουζί ... αλλιώς αν δεν έχεις άλλη επιλογή γύρνα τη ρόδα με μια ψιλή ταχύτητα (δεν χρειάζεται σπρωχτό - είναι πολύ εύκολο να γυρίσει ο στρόφαλος όταν δεν έχεις τα μπουζί επάνω ... )

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σβίσιμο μηχανής, Τροφοδοσία???
    από reinmeister στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2008, 18:32
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 03:13
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 07:05