Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Εχω ενα προβλημα

Εμπρος γραναζι ενα δοντακι λιγοτερο....

κοστος 20 με 30 ευρω....το κανεις και μονος σου σε 30 λεπτα.!!!

Σε οποιοδηποτε καταστημα που πουλαει αλυσιδες!!!

καλύτερα 2 ή 3 δόντια περισσότερα πίσω

το μπρος γρανάζι είναι ήδη μικρό, αν το μειώσουμε, η αλυσίδα παραμορφώνεται καθώς γυρίζει και φθείρεται πιο πολύ

εξαλλου πίσω έχουμε περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη "ανάλυση"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Πουλα τα ολα my boy και παρε ενα αυτοκινητακι γιατι σε καθημερινη βαση 100 χλμ ειδικα στην βροχερη και χειμωνιατικη Ηπειρο ειναι πολλα και επικινδυνα για μηχανη.Αφου μαλιστα στα πληρωνει η εταιρεια ακομα καλυτερα.Οταν με το καλο ξαναρθεις ,ξαναρχιζεις.Δυο χρονια ειναι θα περασουν.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Έχει ο road76 αμάξι, δεν τον κόφτει, απλά το θέμα είναι οι μετακινήσεις. Κράτα το S-max το σκουτερ ειδικα στην πόλη θα το χρειαστείς. Τώρα για το fazer ψάξε λίγο για πόσο μπορείς να το στείλεις μια που έχεις και 40.000, γιατί αν κάνεις παραπάνω θα'ναι πιο δύσκολο.
    Από 'κει και πέρα και μετά απο κάποιο διαστημα έχοντας το S-max πάντα και χρησιμοποιώντας το, σκέφτεσαι και πιο άνετα την επόμενή σου κίνηση. Τότε θα ξέρεις πραγματικά.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Υπαρχει εδω ενα κακως κειμενο. Τα εξοδα αν παρω αυτοκινητο θα πρεπει να τα καλυπτω μονος μου. Και το αυτοκινητο που εχω ειναι σακαρακα. Ηδη το εχω βαλει στις αγγελιες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Φειζερ και κορντουρα...και ξερο ψωμι.....

κοντυνε μεταδοση και εισαι οκ.

Εξαλλου δεν θα χρειαστει να ξαναχωσεις χρημματα, και θα περισεψει και κατι απο το χμαξ.

Εαν το δωσεις σε καλη τιμη πες μου 9το χμαξ οχι την σακαρακα!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    αν μας πεις και σε ποια πολη θα πας θα σου πουμε.
    παντως και τα δυο για πουλημα ειναι που εχεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    αν μας πεις και σε ποια πολη θα πας θα σου πουμε.
    παντως και τα δυο για πουλημα ειναι που εχεις
    Θα μεινω εξω απο την Πρεβεζα και θα πηγαινω σε καθημερινη βαση Αρτα και 1-2 φορες το μηνα στα Γιαννενα, Αγρινιο και Ηγουμενιτσα.

Σκεφτομαι να παω σε κατι πιο αργο μεν, αλλα απο οτι εχω ακουσει καλοταξιδο CBF 1000. Τωρα δεν ξερω, εχω αμφιβολιες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Υπαρχει εδω ενα κακως κειμενο. Τα εξοδα αν παρω αυτοκινητο θα πρεπει να τα καλυπτω μονος μου. Και το αυτοκινητο που εχω ειναι σακαρακα. Ηδη το εχω βαλει στις αγγελιες.
    Το αυτοκίνητο είναι κι αυτό απαραίτητο. Σκέψου το λίγο.
    Το S-Max μην το στείλεις!!!! Μπορεί να το μετανιώσεις, είναι "πιο" εργαλείο στη μετακίνηση
    απέναντι απο το Fazer.

Σου αρέσουν λοιπόν (από πολλά που κατάλαβα) οι μοτοσυκλέτες, ενώ δείχνεις να μη συμπαθείς
    ιδιαίτερα τα αυτοκίνητα. Αν είναι να πάρεις κάτι σε μοτοσυκλέτα θα ξοδέψεις κάποια χρήματα, οπότε σκέψου όσο μπορείς περισσότερο το θέμα αυτό φίλε Road67. Τι απο τα 2 στέλνεις;
    Το εργαλείο; Smax Ή την απόλαυση; Fazer. Συμπεριλαμβανομένου πως το εργαλείο είναι εργαλείο ενώ η απόλαυση μπορεί να αντικατασταθεί με ακόμη καλύτερη απόλαυση. Όπως σου είπα και σε παραπάνω μήνυμα, Fazer 40.000 χλμ. Πόσα λεφτά θα πιάσει αν γίνουν 80.000?

Θα μεινω εξω απο την Πρεβεζα και θα πηγαινω σε καθημερινη βαση Αρτα και 1-2 φορες το μηνα στα Γιαννενα, Αγρινιο και Ηγουμενιτσα.

Σκεφτομαι να παω σε κατι πιο αργο μεν, αλλα απο οτι εχω ακουσει καλοταξιδο CBF 1000. Τωρα δεν ξερω, εχω αμφιβολιες.
    Αν δεν σε ενδιαφέρει το πιο αργό τότε...

[SIZE=4]TDM 900

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    κρατα το ρε συ το φειζερακι αξιοπιστο ΑΣΠΑΣΤΟ...και οικονομικο

το 1000 καταπινει τον κ...λο του

εμενα καθε φορα που το βγαζω εθνικη με ποναει η τσεπη μου.....
    γιατι το ρημαδι εχει και γκαζια....ΔΕΝ θα το πας κυριλε!
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    κρατα το ρε συ το φειζερακι αξιοπιστο ΑΣΠΑΣΤΟ...και οικονομικο

το 1000 καταπινει τον κ...λο του

εμενα καθε φορα που το βγαζω εθνικη με ποναει η τσεπη μου.....
    γιατι το ρημαδι εχει και γκαζια....ΔΕΝ θα το πας κυριλε!
    Ποιο εχει γκαζια το cbf ; Ειχα αντιθετη αποψη αλλα δεν το ξερω το μηχανακι. Ειναι σιγουρο οτι καιει πολυ;

Εlle δεν αντιπαθω τα αυτοκινητα. Αλλωστε απο αυτοκινητο ξεκινησα κι εχω κατι περισσοτερο απο 200.000 χιλιομετρα. Υπολογισε ομως οτι για να παρω τωρα αυτοκινητο πρεπει να πουλησω και τα τρια και παλι να παρω ενα αμφιβολου ποιοτητας αυτοκινητο. Μεταχειρισμενα δεν παιρνω, οποτε ειναι μονοδρομος η μηχανη προς το παρον. Και υπολογισε οτι το σπιτι μου χρειαζεται τουλετα και κουζινα [μιλαω για αθλεια κατασταση] οποτε πρεπει να εχω μετρητα. Επισης, κανοντας σχεδον 100 χιλιομετρα την ημερα με ενα αυτοκινητο οπου παρεμβαλλεται και ενδοαστικη μετακινηση δε με φτανουν τα λεφτα αφου θα πρεπει να πληρωνω απο την τσεπη μου, οπως προανεφερα. Ναι μεν αδικο, αλλα δεδομενο.
    Αυτο δε σημαινει οτι το fazer καιει λιγο και ουτε το TDM [βεβαια αν και το ξερω καπως δεν εχω μετρησει ποτε την οικονομια του υποθετω απο αυτα που εχω ακουσει]. Εκανα μια σκεψη γιατι δε γνωριζα οταν πρωτοεκανα αυτο το τοπικ την κατασταση του σπιτιου, οπου ομολογουμενως αν εξαιρεσει κανεις οτι ειναι καινουργιο μου κακοφαινεται να παω σε κατι πιο αργο, αλλα ειναι φτηνο και απ' οσο μου ειπανε οικονομικο σε καταναλωση κι ετσι οδηγησα το fazer 600 το μικρο με τα 78. Ειναι πολυ βολικο μεσα στην πολη, αν και δε μ' επεισε οτι στο ταξιδι μπορει να ειναι αντιστοιχο του δικου μου. Αν ειναι τοσο οικονομικο οσο μου ειπανε το σκεφτομαι σοβαρα, παροτι ειναι λιγο αστειο να παρω την ιδια μηχανη και μαλιστα φρακαρισμενη. Μπορει να ηταν του εμπορου κολπο αλλα οπως μου το ειπε και με βαση τον υπολογισμο που εκανα εχει μια διαφορα καυσιμου γυρω στα 3,5 ευρω ημερησιως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    οδηγησα το fazer 600 το μικρο με τα 78. Ειναι πολυ βολικο μεσα στην πολη, αν και δε μ' επεισε οτι στο ταξιδι μπορει να ειναι αντιστοιχο του δικου μου. Αν ειναι τοσο οικονομικο οσο μου ειπανε το σκεφτομαι σοβαρα, παροτι ειναι λιγο αστειο να παρω την ιδια μηχανη και μαλιστα φρακαρισμενη. Μπορει να ηταν του εμπορου κολπο αλλα οπως μου το ειπε και με βαση τον υπολογισμο που εκανα εχει μια διαφορα καυσιμου γυρω στα 3,5 ευρω ημερησιως.
    Ο έμπορος μάλλον σου λέει μούφες.To 78άρι σε σχέση με το S2 καίει μόνο 0,3lt/100km λιγότερο,είναι ανάξιο λόγου.Μέχρι τις 7300 ίδια απόδοση με το S2 ,δεν είναι πιο γεμάτο χαμηλά.Κοίτα moto τεύχος 393.Άσε που στο ταξίδι είναι σαφώς πιο αδύναμο.
    Πιστεύω ότι το να πουλήσεις το fazer σου για το 78άρι είναι εντελώς άκυρο,θα ξενερώσεις τρελλά,το 78 είναι για όσους φοβούνται τα άλογα του S2.Αν βαρέθηκες το Fazer πάρε το Bandit,πολύ πιο ελαστικό,πολύ πιο οικονομικό(5,8lt/100km έναντι 7,2 του S2) και σαφώς πιο γρήγορο στο 99% των περιπτώσεων που θα χρειαστείς γκάζι,χάνει οριακά από στάση στο 0-400m και στο χιλιόμετρο.
    Στη θέση σου θα πούλαγα το σκούτερ και θα κράταγα το Fazer,μια χαρά είναι το μηχανάκι σου.Ή ανέβα κατηγορία και πάρε κάτι σαφώς πιο δυνατό να γουστάρεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    οχι το φειζερ το 1000

αυτο εχω
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    παρε ενα z750 s.
    ειναι ευκολοδηγητο, με αρκετη ροπη χαμηλα, ασπαστο, με καλη καλυψη απο τον αερα και οικονομικο.

μεταχειρισμενο μπορεις να βρεις ανετα με 4500 ευρω

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα .......
    από Stelth στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2007, 17:57
  2. Έχω ένα V-Strom 650...
    από Bil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 19:35
  3. έχω ένα παράπονο ακόμη ..