Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Κολληματα γουρια κι ανασφαλειες...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ω...ναι...το βλεπουμε κα8ε φορα....
    Α, οκ...

Να μην παω να το κοιταξω δλδ...οκ...οκ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιο τόμαρο
    βάζω μπροστά...
    κάθε φορά πιστεύω ότι κάτι δεν ακούγεται καλά...
    ζεσταίνω τα χέρια με διατάσεις δεξιά αριστερά και ανοιχτές τις παλάμες για να μην πάθω καμια θλάση από απότομο μούτζωμα...
    σβήνω τσιγάρο...
    ανάβω άλλο...
    βάζω το κράνος μέχρι τη μέση για να μπορεώ να καπνίζω...
    δυο στενά μετά πετάω το τσιγάρο και φοράω κανονικά το κράνος...
    ενα στενώ μετά το δένω κιόλας...
    ευχαριστώ...
    γης μαδιαμ...

Παλιες εποχες

1.Ρευματοδοτηση:
    βαζουμε το κλειδι στη θεση του (το κουναμε λιγακι δεξια αριστερα για να πιασει επαφη (kawasaki γαρ)) βλεπουμε το λαμπακι της νεκρας αναβει;τοτε εχουμε δυο περιπτωσεις ειτε εχω ταχυτητα μεσα ειτε δεν πιανει το κλειδακι...δοκιμαζουμε εχει ταχυτητα σπρωξιμο μπρος πισω το μηχανακι τσουλαει αρα δεν εχει ταχυτητα κουναμε το κλειδακι πιανει αναβει το πρασινο φωτακι (αμα εχει καει το λαμπακι παμε σε υπορουτινα 2 --γραφουμε την ανω διαδικασια στα @@ μας και παταμε την μιζα)
    2.Εκκινηση κινητηρα
    A) Παταμε την μιζα και κανουμε το σταυρο να παρει με την μια!!!!
    Εαν παρει με την μια εχει καλως τραβαμε και δυο γκαζιες να μας ακουσει η γειτονια με την εξατμιση μας davil ελευθερη αλλα και να φυγουν και τα γρεζια!!:rotflmao: κοιταμε πισω απο τον μοναδικο καθρεφτη μας βαζουμε πρωτη στο κιβωτιο (κλανκκκκκ παλαιο σασμαν και kawasaki) και φευγουμε να παμε στο καλο (τα φρενα δοκιμαζονται κατα την καταβαση απο το πεζοδρομιο !)
    B)Παταμε την μιζα αλλα δεν παιρνει με την μια μπροστα...δεν υπαρχει σωτηρια μιας και η εμπειρια εχει δειξει οτι δεν παιρνει μετα με τιποτααααα
    Ενας ειναι ο δρομος ο μονοδρομος κατηφορα και σπρωξιμο ευτυχως υπαρχει η προαπαιτουμενη κλιση (μιας και τα 200+ κιλα του gpz δεν θελουν ισιωμα και σε συνδυασμο με τα δικα μου 65 κιλα ειναι καθαρα ανισος αγωνας!!! )
    Τοποθετουμε το μηχανακι στην αρχη της κατηφορας τσεκαρουμε τον δρομο για μπεκατσες, γατια, σκυλια ,παιδια ,γιαγιαδες ,παπουδες ,κυρατσες με αμαξι που περιμενουν να πλησιασεις για να πεταχτουν και να σου πουν μετα δεν σε ειδα...ξανατσεκαρουμε τα φρενα βαζουμε δευτερα στο κιβωτιο (κραααακκ) και σπρωχνουμε με το συμπλεκτη πατημενο στην κατηφορα (σημειωση:δεν αφηνουμε το μηχανακι μονο του το κραταμε ) οταν η ταχυτητα του οχηματος εξομειωθει με την ταχυτητα που μπορουμε να τρεξουμε τοτε με αψογο κινεζικο ζογκλερικο καβαλαμε αλλα καθομαστε ορθιοι και σκαμε στην σελα με ολο μας το βαρος :a029: και αμολαμε ταυτοχρονα τον συμπλεκτη,δεν προσπαθουμε να αποσυμπλεξουμε γλυκα τον αμολαμε στεγνα και παιρνει ,εαν δεν παρει παμε παλι στο Β με την μονη διαφορα οτι πρεπει να ξανανεβουμε την ανηφορα πλεον σπρωχνοντας το θηριο!!
    Μετα απο αυτα και αλλα πολλα αποφασιζεις το πετας και πας και παιρνεις παπι (οπως και εγινε και ξαναπαιρνεις τα κιλα σιγα σιγα που τοσο καιρο εχανες με τον ταφο,και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Ευχαριστω που μου τα θυμησατε
    Σταθης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Παλιες εποχες

B)Παταμε την μιζα αλλα δεν παιρνει με την μια μπροστα...δεν υπαρχει σωτηρια μιας και η εμπειρια εχει δειξει οτι δεν παιρνει μετα με τιποτααααα
    Ενας ειναι ο δρομος ο μονοδρομος κατηφορα και σπρωξιμο ευτυχως υπαρχει η προαπαιτουμενη κλιση (μιας και τα 200+ κιλα του gpz δεν θελουν ισιωμα και σε συνδυασμο με τα δικα μου 65 κιλα ειναι καθαρα ανισος αγωνας!!! )
    Τοποθετουμε το μηχανακι στην αρχη της κατηφορας τσεκαρουμε τον δρομο για μπεκατσες, γατια, σκυλια ,παιδια ,γιαγιαδες ,παπουδες ,κυρατσες με αμαξι που περιμενουν να πλησιασεις για να πεταχτουν και να σου πουν μετα δεν σε ειδα...ξανατσεκαρουμε τα φρενα βαζουμε δευτερα στο κιβωτιο (κραααακκ) και σπρωχνουμε με το συμπλεκτη πατημενο στην κατηφορα (σημειωση:δεν αφηνουμε το μηχανακι μονο του το κραταμε ) οταν η ταχυτητα του οχηματος εξομειωθει με την ταχυτητα που μπορουμε να τρεξουμε τοτε με αψογο κινεζικο ζογκλερικο καβαλαμε αλλα καθομαστε ορθιοι και σκαμε στην σελα με ολο μας το βαρος :a029: και αμολαμε ταυτοχρονα τον συμπλεκτη,δεν προσπαθουμε να αποσυμπλεξουμε γλυκα τον αμολαμε στεγνα και παιρνει ,εαν δεν παρει παμε παλι στο Β με την μονη διαφορα οτι πρεπει να ξανανεβουμε την ανηφορα πλεον σπρωχνοντας το θηριο!!
    Μετα απο αυτα και αλλα πολλα αποφασιζεις το πετας και πας και παιρνεις παπι (οπως και εγινε και ξαναπαιρνεις τα κιλα σιγα σιγα που τοσο καιρο εχανες με τον ταφο,και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Σταθης

Ναι ρε γμτ...εχεις δικιο...ευτυχως υπηρξε φιλος που με βοη8ησε αλλιως 8α επρεπε να 8ε8ω με τιποτα κοτρωνες μπας κι αυξησω λιγο το βαρος μου...

ΑΛΛΑ!! να σημειω8ει παρακαλω οτι ΔΕΝ αποτελει ρουτινα και συνεβη 2-3 φορουλες....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ναι ρε γμτ...εχεις δικιο...ευτυχως υπηρξε φιλος που με βοη8ησε αλλιως 8α επρεπε να 8ε8ω με τιποτα κοτρωνες μπας κι αυξησω λιγο το βαρος μου...

ΑΛΛΑ!! να σημειω8ει παρακαλω οτι ΔΕΝ αποτελει ρουτινα και συνεβη 2-3 φορουλες....

Κοπελιά; Ο τύπος από πάνω μιλάει για μηχανάκι ηλικίας μεγαλύτερης της δικιάς σου...... ε ακόμα κι η Καβασάκι θα περίμενε κανένας να έχει εξελίξει τα μοτέρ της.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

hornet πολύ πλάκα!!!

HONDA XR500R 1984

Βγάζουμε τα πέταλα...
    Όλα!!!
    Ένα, ένα γιατί το εργαλείο ΔΕΝ κλειδώνει.
    ΔΕΝ τοποθετούμε το κλειδί στην κλειδαριά γιατί δεν υπάρχει (ούτε κλειδί ούτε κλειδαριά).
    Κουνάμε πέρα-δώθε το άλογο για να βεβαιωθούμε ότι έχει βενζίνη (βασικά βαριόμαστε να ανοίξουμε την τάπα του πλαστικού ρεζερβουάρ).
    Που ΔΕΝ κλειδώνει.
    Πατάμε αποσυμπιεστή.
    Βρίσκουμε την συμπίεση.
    Αφήνουμε αποσυμπιεστή.
    Αν και ξέρουμε ότι δεν θα πάρει μπροστά, πέφτουμε με όλο το βάρος μας πάνω στη μανιβέλα προσπαθώντας (μάταια) να τη σπάσουμε.
    ΔΕΝ παίρνει! (Τι έκπληξη!)
    Αποσυμπιεστής πατημένος. Ανοιχτό τέρμα το γκάζι. 10-15 γρήγορες μανιβελιές για να ξεμπουκώσει.
    Αφήνουμε αποσυμπιεστή. Βρίσκουμε με το πόδι συμπίεση.
    Πατάμε αποσυμπιεστή.Την "σπάμε" 1 χιλιοστό. Αφήνουμε αποσυμπιεστή.
    Και ως μέγα θαύμα, το κτήνος παίρνει μπροστά.
    Βρίζουμε τη HONDA και τις κατασκευές της και πάμε βολτίτσα απολαμβάνοντας το ομορφότερο μηχανάκι ολών των εποχών.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Παλιες εποχες
    .....και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Σταθης
    +1 από εδώ !!!
    Το 600 είχες σαν εμένα ;;;
    Ήθελε και 1 φλάντζα ΚΑΘΕ χρόνο ..........

Τρμερός ήχος και σίγουρα μηχανάκι με χαρακτήρα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    +1 από εδώ !!!
    Το 600 είχες σαν εμένα ;;;
    Ήθελε και 1 φλάντζα ΚΑΘΕ χρόνο ..........

Τρμερός ήχος και σίγουρα μηχανάκι με χαρακτήρα !!!
    gpz 550 unitrak (82-83)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	paparazzi_ypnodomatiataverna.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	137899

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το μόνο που κάνω είναι να βεβαιωθώ πως το κέρμα από το ασήμωμα είναι εκεί. Κι αυτό όχι κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω της αλλά συνήθως το πρωί.
    και στα μεγάλα ταξίδια της ρίχνω ένα χάδι στο ρεζερβουάρ και στη σέλα. ένα "ευχαριστώ" δηλαδή.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Standard κόλλημα που τρώω όταν φτάνω στον προορισμό μου είναι να τσεκάρω 3 και 4 φορές αν το stand έχει ''κουμπώσει'', ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για στατική πτώση...(εδώ δεν ισχύει το γνωμικό ''ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται...'' )

Γενικά θρήσκο δεν θα με χαρακτήριζα, αλλά το μόνο εκκλησάκι στο οποίο κάνω σταυρό όταν περνάω είναι της Αγίας Αικατερίνης στις στροφές του Δομοκού...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω πριν καβαλησω μυριζω τις μασχαλες μου για να βεβαιωθω.
    Μην παμε και απλυτοι στο μαστορα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το μονο γουρι που εχω ειναι ενα ασημενιο σε σχημα απο σταυρου που μου εκανε δωρο η μητερα μου....αν και δεν πολυπιστευω....μαλλον κανει δουλεια γιατι απο τοτε ουτε χαζοπεσιματα δεν ειχα, ουτε ηρθε ξανα απο πισω ενα κοπανος με Tdm,και παραλιγο να μου κοψει το ποδι....ετος 2002...zzr1100...

βεβαια ειναι κατι σαν ιεροτελεστεια σταση για τσιγαρο/α στον Σειριο η στα Μεγαρα μετα απο μακρινο ταξιδι....

ολα τα υπολειπα δεν τα αφηνω ουτε στην τυχη ουτε στην μοιρα....η ετσι ελπιζω και νομιζω δηλαδη....

υ.γ.δυστηχως το σταυρουδακι ειναι μονο στα κλειδια του Busa....και με το παπι εχουμε κανει 3-4 επαφες με το εδαφος.....

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    ποτέ μα ποτέ δεν οδηγάω αν δεν έχω το κινητό μαζί μου. ακόμα και ξεφόρτιστο ή κλειστό. νόμος απαράβατος. τις 2 φορές που δεν το είχα έπεσα..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

σταντ..
    2 φορες το ακουσα να σερνεται (τυχερη ειμαι)
    ακομα κ στον λεωνιδα οταν ανεβαινω τον ρωταω αν το εχει μαζεψει
    κ πλεον ειναι συνηθεια
    εγω λεω σταντ
    ο λεωνιδας κοιταει
    κ μετα βαζει πρωτη...

κ η δευτερη τωρα τελευταια
    ανεβαινω στην αφρικα στη θεση του οδηγου,
    να βαζω νεκρα, να βαζω μπρος
    κ μετα να πηγαινω πισω...

ειχε πλακα παντως
    οπως γυριζαμε απο ροβιες
    ειχαμε σταματησει καπου κ κανω αυτο που κανω παντα πλεον