Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: διπλωμα

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    το εχουμε απειρες φορες.

ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι ειναι καλυτερο να λαδωνεις για διπλωμα παρα να πας με την αξια σου.

Αν σε εχει αφησει χωρις λογο κατσε εκει και κραξτον μεχρι να βρεις το δικιο σου.

3 φορες εδωσα(μηχανη-ιχ-φορτηγο) και δεν χρειαστηκε να λαδωσω καμια φορα.

παλι HONDA ρε παιδια??
    το εχουμε απειρες φορες.

ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι ειναι καλυτερο να λαδωνεις για διπλωμα παρα να πας με την αξια σου.
    δυστυχως αλλα ετσι ειναι
    το θεμα -- και επιμενω -- ειναι που θα πεσεις και κυριως πως --και εσυ--θα το χειριστεις
    απειρα παραδειγματα να αναφερω και καλες και κακες εμπειρειες:wacko:

τωρα αυτα --θα τους δειρω --θα τους καψω--- θα τους πιασω απο το γιακα μαλλον ευκολοτερα γραφοντε παρα γινοντε
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Re: διπλωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    να τους σκοτωσει καμια ξανθια που πηρε το διπλωμα με 150 ευρουλακια παραπανω...

δυο φορες εδωσα κ τις δυο με κοψανε...

την πρωτη μου ειπαν οτι δεν ελεγχω στις διασταυρωσεις - χωρις βεβαια να εχω βγει καν απ τον ιπποδρομο δλδ δεν περασα καμια διασταυρωση
    κ την δευτερη μου ειπαν οτι στην ευθεια εκανα 14.55 - που ο δασκαλος μετρησε 19.60 (κ την πρωτη εκανα 24.15 )

ειναι πολυ αλητες κ μουνοπ@ν@
    κ θελω παρα πολυ να τους γ@μησω
    κ θα με ενδιεφερε παρα πολυ καμια πληροφορια για το τι παιζει με τη δευτεροβαθμια
    που σκεφτομαι να κανω αν ειναι να χασουν τη δουλεια τους...

α κ να αναφερω οτι ενα αλλο παιδι το κοψανε γιατι μια γκομενα το θεωρησε σωστο
    να προσπερασει σε μικρο δρομο αλλα διπλης κατευθυνσεως με το κινητο στο αυτι
    κ του ειπαν ομορφα κ ωραια "κοβεσαι γιατι δεν σταματησες να την αφησεις να περασει"....

ειναι ξεφτυλες κ ολοι αυτοι πρεπει να μπουν φυλακη...

κ εσυ τυπακο που μου εβγαλες 14.55 κ οδηγας χρονια μηχανες
    ελπιζω να εισαι εδω μεσα κ να διαβαζεις...
    φιλε αν ειχες λιγη τσιπα πανω σου δεν θα ησουν δημοσιος υπαλληλος!
    κ να εισαι σιγουρος οπου πετυχω το cb σου θα στο καψω...
    γιατι μ@λ@κ@ με ειδες που ηρθα με το παπι μου
    ειδες οτι φοραγα κρανος κ μπουφαν κ κλειστα παπουτσακια 3 το μεσημερι
    (που το σπιτι μου απεχει 5χλμ)
    σε αντιθεση με εσενα που ησουν με παντελονι κ κοντομανικο πουκαμισο ξεκρανωτος
    αλλα αφου δεν τα πηρες με εκοψες σκατοβλαχε...

εσεις κ τα παιδια σας να την βρουν απο αυτους που περασατε γιατι σας λαδωσαν ξεφτυλες
    Κατι τετοιο ειχα περασει και εγω. Οποτε γ@μησε του και το cb, και αν βρεις ευκαιρια κανε του και κανα καλο χουνερι να εχει να σε θυμαται. Αυτοι οι τυπαδες/σες θελουν μια ολοσωμη akrapovic(στο σωστο σημειο) για να στρωσουν.

Re: Re: διπλωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Κατι τετοιο ειχα περασει και εγω. Οποτε γ@μησε του και το cb, και αν βρεις ευκαιρια κανε του και κανα καλο χουνερι να εχει να σε θυμαται. Αυτοι οι τυπαδες/σες θελουν μια ολοσωμη akrapovic(στο σωστο σημειο) για να στρωσουν.
    Υπόψην μόνο ότι ορισμένα CB τα έχουν αθώοι ιδιώτες, για παράδειγμα εγώ! Μην ξεσπάσετε σε λάθος μέρος, ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Αν σε εχει αφησει χωρις λογο κατσε εκει και κραξτον μεχρι να βρεις το δικιο σου.

3 φορες εδωσα(μηχανη-ιχ-φορτηγο) και δεν χρειαστηκε να λαδωσω καμια φορα.

ρε Πανο, ΔΕΝ θα βρεις το δικιο σου. το αποτελεσμα μετραει. το οτι εσυ θα τον κραξεις,βρισεις,φοβερισεις,χτυπησεις ΔΕΝ θα αλλαξει τιποτα. το πολυ πολυ να κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα για σενα. (δικαστηρια,μηνυσεις κ.λ.π)

εχουμε πει...

αν π.χ. τα εξοδα παραστασης ειναι 10€ και το λαδωμα ειναι αλλα 10€. Σε συμφερει να λαδωσεις.
    θα δωσεις τα 10 για παρασταση χωρις λαδωμα με τον φοβο οτι θα κοπεις.
    αν περασεις μαγκια σου.
    αν ομως οχι θα δωσεις αλλα 10 για 2η παρασταση με τον φοβο παλι να κοπεις.
    οποτε φτανεις το αρχικο 20 (παρασταση και λαδωμα) με κανεναν φοβο.
    αν βεβαια κοπεις και την 2η φορα παει 10 για παρασταση σε αεναο κυκλο.

δινεις λοιπον το 20αρικο εξ'αρχης και ησυχαζει το κεφαλι σου.
    αφου ΔΕΝ μαθαινεις απο εκει και αυτοι το εχουν μελετημενο ετσι ωστε να τους συμφερει να παιρνουν τα σιγουρα 20 και να σε περνανε.

δινεις λοιπον το 20αρικο εξ'αρχης και ησυχαζει το κεφαλι σου.
    αφου ΔΕΝ μαθαινεις απο εκει και αυτοι το εχουν μελετημενο ετσι ωστε να τους συμφερει να παιρνουν τα σιγουρα 20 και να σε περνανε.
    [/B]
    Υπάρχει κάτι που λείπει από την εξίσωση σου:

Με τον τρόπο που περιγράφεις, γίνεσαι κι εσύ μέρος του προβλήματος αφού το συντηρείς.

Δεν λάδωσα για κανένα από τα 2 διπλώματα μου. Στο αυτοκίνητο μεν, ήταν τραγική εμπειρία, ήξερα όμως ήδη να οδηγώ κανονικά και απλά έκανα όλα τα "διαδικαστικά" χωρίς να τους αφήσω πάτημα για να με κόψουν. Στη μηχανή ΔΕΝ ήξερα να οδηγώ (το Superfour της σχολής ήταν το πρώτο που οδήγησα, ούτε να παπί πιο πριν!). Οι εξεταστές όμως ήταν τυπικότατοι και ευγενικοί και πάλι το πέρασα. Ούτε καν νύξη για λαδάκι.

Και αν φοβάσαι ότι θα στην φέρουν στα ύπουλα αν δεν πληρώσεις, φέρε ένα φίλο σου με κάμερα να καταγράφει και δώσε τους να καταλάβουν (όχι με "υφάκι", ξεκάθαρα όμως) ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου.

Εν τέλει, βρίσκουν και κάνουν...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Παντως μια φορα προς τιμην των εξεταστων μια φιλη τελειως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ θα εδινε εξετασεις και λαδωσε. Αφου πεταχτηκε απο στοπ και μπηκε και στην αντιθετη λωριδα, την κοψανε.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Re: Re: Re: διπλωμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από diktiomenos
    Υπόψην μόνο ότι ορισμένα CB τα έχουν αθώοι ιδιώτες, για παράδειγμα εγώ! Μην ξεσπάσετε σε λάθος μέρος, ε;
    Οσοι εχουν Honda ειναι ενοχοι:rotflmao: :rotflmao: . Και εγω Honda εχω

Παλαιό μέλος
    http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=108&page_id=6609

Να και μια είδηση που δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε: δύο μέλη επιτροπής εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών συνελήφθησαν στο κέντρο εξετάσεως υποψηφίων οδηγών του Ελληνικού, κατηγορούμενοι για δωροδοκία. Συγκεκριμένα, με βάση καταγγελία υποψηφίου οδηγού, οι συλληφθέντες ζητούσαν την καταβολή ποσού 400 ευρώ για την επιτυχία του σε πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Μετά την καταγγελία προσημειώθηκαν τα χρήματα και στη συνέχεια μέρος τους βρέθηκε στην κατοχή των καταγγελλομένων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=108&page_id=6609

Να και μια είδηση που δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε: δύο μέλη επιτροπής εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών συνελήφθησαν στο κέντρο εξετάσεως υποψηφίων οδηγών του Ελληνικού, κατηγορούμενοι για δωροδοκία. Συγκεκριμένα, με βάση καταγγελία υποψηφίου οδηγού, οι συλληφθέντες ζητούσαν την καταβολή ποσού 400 ευρώ για την επιτυχία του σε πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Μετά την καταγγελία προσημειώθηκαν τα χρήματα και στη συνέχεια μέρος τους βρέθηκε στην κατοχή των καταγγελλομένων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Αυτο ακριβως εννοω, μετα βλεπουμε αν στρωνουν ολα, αλλα προτιμαμε το λαδι.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Αυτο ακριβως εννοω, μετα βλεπουμε αν στρωνουν ολα, αλλα προτιμαμε το λαδι.

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    το εχουμε απειρες φορες.

Eγώ σε λίγο καιρό θα δώσω δίπλωμα για κουτάκι. Επειδή ο ελεύθερος μου χρόνος είναι λίγος

και δε μπορώ να παίρνω συνέχεια άδιες από τη δουλεία ζήτησα στον εκπαιδευτή να λαδώσουμε

να ξεμπερδεύω.

Και μου λέει πως από τη σχολή του δε δέχεται να λαδώσει κανείς.

Δηλαδή το δίπλωμα δε παίζει να το πάρω ποτε μου φαίνεται...
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από native
    Eγώ σε λίγο καιρό θα δώσω δίπλωμα για κουτάκι. Επειδή ο ελεύθερος μου χρόνος είναι λίγος

και δε μπορώ να παίρνω συνέχεια άδιες από τη δουλεία ζήτησα στον εκπαιδευτή να λαδώσουμε

να ξεμπερδεύω.

Και μου λέει πως από τη σχολή του δε δέχεται να λαδώσει κανείς.

Δηλαδή το δίπλωμα δε παίζει να το πάρω ποτε μου φαίνεται...

το θεμα ειναι αμα ξερεις να οδηγας κ πας με τετοιο υφακι θα το παρεις

αλλα (μιας κ παντα υπαρχει ενα αλλα) αμα πεσεις σε μαλακες δεν το παιρνεις...

κ αυτο που κατηγορω προσωπικα ειναι το "να λαδωσω να ξεμπερδευω"

βεβαια δεν θα πω σε κανεναν τι θα κανει
    οποτε οπως κ να χει καλη επιτυχια
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Μα εκεί θέλω να καταλήξω.

Δεν έχω καμία διάθεση να λαδώσω!

Αν είμαι χάλια οδηγός και κίνδυνος για τους υπόλοιπους είμαι η πρώτη που θα πω πως δε

θα οδηγήσω.

Το θέμα είναι αν όντως είμαι ικανή να οδηγώ γιατί να με κόψει μια λέρα που θέλει να πάει τη

γκόμενα διακοπές στη Disneyland με δικά μου έξοδα.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

να ξεμπερδεύω.
    Δεν έχω καμία διάθεση να λαδώσω!
    Φάσκεις και αντιφάσκεις...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δίνω για δίπλωμα...
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 22:49
  2. Δίπλωμα
    από George-3- στο forum Off topic