Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: γυναίκες στο τιμόνι

1ον, το θέμα δεν με αφορά.......... ανήκω στις εξαιρέσεις !!

ΚΑΙ να παρκάρω ξέρω ΚΑΙ να αλλάζω λάστιχο ( στο παλιό μου αυτοκίνητο άλλαζα και τα τακάκια!!! ) !!!
    και γενικά, πέρα απο την οδήγηση, πάντα μου άρεσε να ξέρω και μερικά πράγματα για το όχημα που οδηγω!

ΑΛΛΑ.......

...άν μερικοί απο εσάς, έχετε πρόβλημα με το πώς οδηγεί η κοπέλα σας, η μαμά σας, η αδερφή σας κ.λ.π. γιατί λοιπόν δεν έχετε την υπομονή και την καλή θέληση να τους δείξετε 5-6 πράγματα??

Το κακό με τους περισσότερους άνδρες είναι, πως δεν προσπαθούν να σου μεταφέρουν τη γνώση που μπορεί να έχουν, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος φωνάζουν " ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ????" ......αντι να φωνάζεις, πες στον άλλο ποιό είναι το σωστό και για ποιό λόγο !!! Ναι, πιστεψτε με, δεν αρκει το "αυτό γίνεται έτσι, επειδή το λέω εγώ" !!!!!

Ας μη ξαναλέμε πάλι τα ίδια, δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου, απλά υπαρχουν ανάμεσά μας, δυστυχώς και κακοί οδηγοί!!!!

Και σίγουρα, κανείς μας δεν ειναι τέλειος!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

δεν έχουν αίσθηση του χώρου στο παρκάρισμα

είναι ικανές να πατήσουν φρένο χωρίς τον παραμικρό λόγο, π.χ. πλησιάζοντας σε φανάρι πράσινο σαν καφασάκι

ειναι ικανές να προειδοποιούν με φλας για κάθε "λογική" και "αναμενόμενη" στροφή, εκτός από τη στροφή που θα κάνουν εντελώς αιφνιδιαστικά, εκεί δηλαδή οπου κατ' εξοχήν θα έπρεπε να προειδοποιήσουν, και να προκαλέσουν ατύχημα

είναι υπερβολικα συντηρητικές ως προς ταχύτητες και ούτε καν το αντιλαμβάνονται οπότε και πάλι αιφνιδιάζουν και προκαλούν ατύχημα

μιλάνε στο κινητό όσο οδηγούν πολύ πιο αβασάνιστα

ωστόσο την καφρίλα και τον εγωισμό και την επιθετικότητα πολλών ανδρών δεν τα έχουν

Ρε συ gozntari....

Μήπως εκτός απο χυλόπιτα σε τσάγιασε κιόλας η πατρινιά;

Ειναι κατι παλαβες με ιννοβα που πανε σφαίρα...

Πολύ απωθημένο ρε παιδί μου :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Γυναικες στο τιμονι ο διαολος ζυγωνει

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Σας εχει πιασει η μαλακια παλι μου φαινεται..

Οπως υπαρχουν μαλακες αντρες που κυκλοφορανε στο δρομο με τουτου η μοτοσυκλετα ετσι υπαρχουν και γυναικες.. Αυτο δεν σημαινει οτι ολες η ολοι ειναι το ιδιο.. Παντου υπαρχουν καποιες εξερεσεις.. γιατι πρεπει παντα να συζηταμε το αυτονοητο? Κανει καποια μια μαλακια στο δρομο και λεμε "πουτανες γυναικες" και της βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι ακομα και της σωστες. Και αυτες που οδηγανε πολυ καλυτερα απο αρκετους αντρες. Και που ουτε μιλανε στο κινητο και προσεχουνε στο δρομο.. γιατι πρεπει να μπουν και αυτες στο ιδιο καζανι? Αυτη την συζητηση δεν γινεται και για τους μπατσους, τους "μηχανοβιους" κτλ.? Δεν εχουμε μαθει τιποτα απο αυτες της κουβεντες?

Εμενα γυναικα με εμαθε να οδηγαω αυτοκινητο (οσο εμαθα) και αντρας μου εκανε μαλακια το Σαββατο και τρεχουμε τωρα..

@κροοκι +1
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Πριν απο 10 χρονια θα συμφωνουσα με το οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν εκτος εξαιρεσεων.

Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλαξει πολυ και νομιζω οτι ειναι και πιο προσεκτικες και οχι φοβισμενες οπως παλια.

Οι χειροτεροι οδηγοι τωρα ειναι κατι παπουδες και γιαγιαδες 65+ που δεν βλεπουν, ακουν και απο αντανακλαστικα.....:ZZZ:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    .....και αντρας μου εκανε μαλακια το Σαββατο και τρεχουμε τωρα..

Τί έπαθες καλέ??
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    δεν έχουν αίσθηση του χώρου στο παρκάρισμα

είναι ικανές να πατήσουν φρένο χωρίς τον παραμικρό λόγο, π.χ. πλησιάζοντας σε φανάρι πράσινο σαν καφασάκι

ειναι ικανές να προειδοποιούν με φλας για κάθε "λογική" και "αναμενόμενη" στροφή, εκτός από τη στροφή που θα κάνουν εντελώς αιφνιδιαστικά, εκεί δηλαδή οπου κατ' εξοχήν θα έπρεπε να προειδοποιήσουν, και να προκαλέσουν ατύχημα

είναι υπερβολικα συντηρητικές ως προς ταχύτητες και ούτε καν το αντιλαμβάνονται οπότε και πάλι αιφνιδιάζουν και προκαλούν ατύχημα

μιλάνε στο κινητό όσο οδηγούν πολύ πιο αβασάνιστα

ωστόσο την καφρίλα και τον εγωισμό και την επιθετικότητα πολλών ανδρών δεν τα έχουν
    Έχω δει κ άντρες τι φοβερή αίσθηση του χώρου έχουν... όπως κ της ταχύτητας ένα πράγμα...

Δε κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τρέχουμε, έχουμε να δείξουμε κάτι?? Αυτό είναι συνήθως δικό σας προνόμιο να θέλετε να δείξετε ότι είστε γαμώ, ότι το αμάξι σας γαμεί και σπέρνει, ότι έχει καλά κρατήματα και μπαίνει στις στροφές... κοκ Μη πιάσουμε συζήτηση για τη ταχύτητα γιατί θα είστε φάουλ

Επίσης όπως υπάρχουν γυναίκες οδηγοί που μιλάνε στο κινητό άλλοι τόσοι είναι και οι άνδρες και δε προσέχουν... το φλας το έχουν όλοι... ή θα το βγάζουν ή δε θα το βγάζουν ή θα το βγάζουν την ώρα που θα στρίβουν...

Κακοί και καλοί οδηγοί υπάρχουν και στους άντρες και στις γυναίκες... Έλεος λέμε με το κόλλημα που τρώτε κάποιοι!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    1ον, το θέμα δεν με αφορά.......... ανήκω στις εξαιρέσεις !!

ΚΑΙ να παρκάρω ξέρω ΚΑΙ να αλλάζω λάστιχο ( στο παλιό μου αυτοκίνητο άλλαζα και τα τακάκια!!! ) !!!
    και γενικά, πέρα απο την οδήγηση, πάντα μου άρεσε να ξέρω και μερικά πράγματα για το όχημα που οδηγω!

ΑΛΛΑ.......

...άν μερικοί απο εσάς, έχετε πρόβλημα με το πώς οδηγεί η κοπέλα σας, η μαμά σας, η αδερφή σας κ.λ.π. γιατί λοιπόν δεν έχετε την υπομονή και την καλή θέληση να τους δείξετε 5-6 πράγματα??

Το κακό με τους περισσότερους άνδρες είναι, πως δεν προσπαθούν να σου μεταφέρουν τη γνώση που μπορεί να έχουν, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος φωνάζουν " ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ????" ......αντι να φωνάζεις, πες στον άλλο ποιό είναι το σωστό και για ποιό λόγο !!! Ναι, πιστεψτε με, δεν αρκει το "αυτό γίνεται έτσι, επειδή το λέω εγώ" !!!!!

Ας μη ξαναλέμε πάλι τα ίδια, δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου, απλά υπαρχουν ανάμεσά μας, δυστυχώς και κακοί οδηγοί!!!!

Και σίγουρα, κανείς μας δεν ειναι τέλειος!!!

Προσπάθησα να το κάνω αυτό που λες,αλλά όταν πέρασε ένα στοπ και είδα το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας η φωνή του τρόμου μου βγήκε...έτσι απλά

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ!!! :wacko: :wacko:

(10......9......8.......7......6.......... )

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Τί έπαθες καλέ??
    Τιποτα σοβαρο, μαλακιες και τρεχουμε με γραφιοκρατια τωρα.. :wacko: Ολα καλα
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ!!! :wacko: :wacko:
    (10......9......8.......7......6.......... )

Έχω πλυντήριο πιάτων πειράζει??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Έχω πλυντήριο πιάτων πειράζει??
    Για τους άντρες έλεγα ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(είδες που είστε ψάρια και τσιμπάτε με τη μία ;;; )

latris

αν πιστεύεις πως οι κακοί οδηγοί είναι μοιρασμένοι μεταξύ ανδρών και γυναικών 50-50 είναι δικαίωμά σου και δεν θα προσπαθήσω να σε μεταπείσω, κατέγραψα την εμπειρία μου, απλά

τώρα ποιός το 'χει το κόλλημα... παίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Για τους άντρες έλεγα ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(είδες που είστε ψάρια και τσιμπάτε με τη μία ;;; )

Μα ιχθυεις είμαι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βάση για κινητό τηλέφωνο στο τιμόνι
    από island στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2017, 15:50
  2. Τρεμουλο στο τιμονι
    από EDFC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 11:55