Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: zx-636 06

ghj

me ena gps programma tou iphone pou krataei k tin megisti tahutita mou egrapse 272 enw to mihanaki pige 294.ara upologiste poso klevei.
    oso gia ton filo pou leei oti i 6 tou kremaei na to koitaksei giati sigoura ehei prolima to mihanaki.5 k 6 sto 636 ehoun polu megali diafora gia na kremasei i 6.
    kalo kinigi telikis se olous..........
    kapste ta lastiha....
    pote ton eauto sas....

Νέο μέλος
    υπαρχουν πολυ πιο αξιοπιστα GPS για να δεις τα πραγματικα χλμ σου.αυτο που μου γραφεις ειναι για το γαιδαρο καβαλα.νασαι καλα και να προσεχεις

Από βδομάδα το βάζω μέσα για να δούμε τι έχει.βαρέθηκα να με πέρνει το R6 του κολλητού μου
    www.myspace.com/deathmetalito

Νέο μέλος
    καλα θα κανεις γιατι δεν νοητε και δεν ειναι σωστο να μας φευγουν τα R6 και γενικος οτι εχει σχεση με 600αρια (για μαμα λεμε παντα).σου ευχομαι να ειναι κατι απλο.εχω διαβασει στο forum (δεν θυμαμαι αν ειναι σε αυτο)οτι μπορει να ειναι μια φισα που υπαρχει μια γεφυρα και αλλαζει τη χαρτογραφηση του κινητηρα (αυτη ειναι και η διαφορα με το αμερικανικο μοντελο).ελπιζω να πανε ολα καλα και αναιμακτα.:smilea:

Το μηχανάκι μου βγάζει 77 άλογα τροχό
    Τώρα θα λυθούν όλα για να βρούμε τι έχει και στη συνέχεια θα μπούνε και τα aftermarket αναγκαία..
    Κρίμα πάντως τόσο καιρό νόμιζα ότι έτσι πάει απο τη μάνα του και όσους είχα ρωτήσει με 636 μου λέγανε πως λέω μαλακίες.Τελοσπάντων,θα ενημερώσω για το τι έφτεγε τελικά και θα σας πω και διαφορές όταν με το καλό τελειώσει το χειρουργείο

Εμένα 04 μοντέλο, με σωστό αέρα, όχι να σε σηκώνει που λέμε, είχε δείξει 276. Όλα μαμά.

Για την ιστορία το μηχανάκι μου είχε σερβομοτέρ χαλασμένο και βουλωμένο μπέκ.Πλέον όλα καλά,όσο για κοντέρ 299 χωρίς διαφορετικό γρανάζωμα,με διάφορα άλλα όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Για την ιστορία το μηχανάκι μου είχε σερβομοτέρ χαλασμένο και βουλωμένο μπέκ.Πλέον όλα καλά,όσο για κοντέρ 299 χωρίς διαφορετικό γρανάζωμα,με διάφορα άλλα όμως.

το δυναμομετρησες μετα το service?
    και αν ναι,ποσα εδειξε?

118,4 τροχό animal
    Ενα πρόβλημα έχουμε πάλι όμως,με το σασμάν αυτή τη φορά..Απο πρώτη σε δευτέρα έχεις κ εσύ το γνωστό πρόβλημα αν δεν την αλλάξεις ακριβώς όπως πρέπει;(δλδ στις κατάλληλες στροφές)Ανοίγω 2α και το μηχανάκι κλωτσάει μόνο του..Όλο προβλήματα μου έβγαλε το ρημάδι και ήταν και καλοσυντηρημένο..Εσύ τι έχεις κάνει και τι αποδόσεις έχεις πλέον;Μιλάμε με πμ αν έχεις πρόβλημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    118,4 τροχό animal
    Ενα πρόβλημα έχουμε πάλι όμως,με το σασμάν αυτή τη φορά..Απο πρώτη σε δευτέρα έχεις κ εσύ το γνωστό πρόβλημα αν δεν την αλλάξεις ακριβώς όπως πρέπει;(δλδ στις κατάλληλες στροφές)Ανοίγω 2α και το μηχανάκι κλωτσάει μόνο του..Όλο προβλήματα μου έβγαλε το ρημάδι και ήταν και καλοσυντηρημένο..Εσύ τι έχεις κάνει και τι αποδόσεις έχεις πλέον;Μιλάμε με πμ αν έχεις πρόβλημα

οχι εμενα δεν μου παρουσιαζει καποιο προβλημα σ'αυτο που λες.
    απο αποδοσεις το δικο μου δεν το εχω μετρησει.πρεπει αλλα ολο το αναβαλω..

παντως απο οσο καταλαβαινω το προβλημα που σου παρουσιαζει ειναι λογω σουζας.
    γενικα,αν βλεπεις κλωτσηματα σε συγκεκριμενες ταχυτητες (συνηθως 1-2-3) ειναι γιατι ο προηγουμενος την ειχε ταραξει στην σουζα.

επισης απο πρωτη σε δευτερα ειναι η συνηθης αλλαγη και σουζα ταυτοχρονα για ολα τα 600αρια.

ελπιζω με μια αλλαγη αλυσιδογραναζα να εισαι κομπλε!

εμμμ,μάλλον εγώ την έχω ξετανίσει στις σούζες..ο προηγούμενος έκανε ευλαβική χρήση!
    Λες να θέλω μόνο αλυσογράναζα;μακάρι ρε φίλε να μην κατεβάσω μοτέρ...

Egw me to diko mou 05 montelo me Rabit paralilo kai yoshimura exw dei 299 kai 287 5h konterisia sto dunamometro mou ebgale 285 sta 132 aloga troxo...
    NiNja PoWeR

rapid μήπως;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ανακοινωση Νεου Zx 636
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε