Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Δίλλημα

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ενω αρχικα κανεις εισαγωγη περι φιλιας τελικα αν δεν καταλαβω φοβασαι μη χασεις ενα πελατη που σου εξασφαλιζει ενα σεβαστο μερος του τζιρου σου. Εγω θα προτιμουσα να εχω απεξω ενα μοτο που να το γουσταρω τρελα, παρα να στεκομαι στα φαναρια και να πετυχαινω αυτο που γουσταρα να παρω και δεν το πηρα μονο και μονο για να βλεπω στο τελος της ημερας μεγαλυτερο ''ζητα''.
    Ειναι προτιμοτερο να του συστησεις καποιον αλλο για πιθανο πελατη, η να πας να κανεις test ride και να πεις πως δε σ' αρεσε τελικα για να βγεις απο τη δυσκολη θεση παρα να παρεις κατι που δε θα σε βολεψει και δε θα σου αρεσει. Εσυ θα ζησεις μαζι του κι οχι αυτος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    duke III

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    K8
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

RD500 LC

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    K8
    Τρίλημμα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    RD500 LC
    Τετράλημμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ενω αρχικα κανεις εισαγωγη περι φιλιας τελικα αν δεν καταλαβω φοβασαι μη χασεις ενα πελατη που σου εξασφαλιζει ενα σεβαστο μερος του τζιρου σου. Εγω θα προτιμουσα να εχω απεξω ενα μοτο που να το γουσταρω τρελα, παρα να στεκομαι στα φαναρια και να πετυχαινω αυτο που γουσταρα να παρω και δεν το πηρα μονο και μονο για να βλεπω στο τελος της ημερας μεγαλυτερο ''ζητα''.
    Ειναι προτιμοτερο να του συστησεις καποιον αλλο για πιθανο πελατη, η να πας να κανεις test ride και να πεις πως δε σ' αρεσε τελικα για να βγεις απο τη δυσκολη θεση παρα να παρεις κατι που δε θα σε βολεψει και δε θα σου αρεσει. Εσυ θα ζησεις μαζι του κι οχι αυτος.

Σεβαστό τμήμα του τζίρου δεν μας κάνει απλά είναι καθημερινός πελάτης και είναι χρόνια στη γειτονιά,η σύζυγος του το παιδί του το βλέπαμε να μεγαλώνει,ίσως να το έχω πάρει αλλιώς απο ότι πρέπει.
    Μία λύση που σκέφτομαι τώρα είναι να αγοράσω τη moto που μου αρέσει απο άλλο μέρος και να κοτσάρω τις πινακίδες εκείνου του μέρους

:wacko:
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ηθικό δίλλημα. Κράνος
    από Dimos35 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2007, 15:48
  2. Crf H Yzf ιδου το διλλημα....
    από asimas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 15:39
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΔΙΛΛΗΜΑ
    από hector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 21:09
  5. Ηθικόν Δίλλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από code στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •