sticky;
εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον τα κομματια μετα τις στροφες νοσοκομειου λαμιας κ τα κομματια αμεσως μετα το δομοκο δεν εχουν καινουρια ασφαλτοστρωση....καποια εργα που γινονται ειναι στη φαρμα οικονομου κ λιγο πριν την εισοδο στο δομοκο....Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
παντως τα κοματια με κακη ασφαλτο εχουν ξαναστρωθει στον δομοκο
[offtopic]Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Παιδιά έχει αρχίσει η μεταφορά της ντομάτας...αυτό κυρίως γίνεται με νταλίκες ή τρακτέρ που σέρνουν μεγάλες καρότσες...
Ωστόσο τα ζουμιά της ντομάτας στάζουν από τις καρότσες με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνεται ιδιαίτερα ΓΛΥΣΤΕΡΟΣ...γι αυτό αυτή την περίοδο τα μάτια σας 14...
Επίσης όταν οδηγείται σε επαρχιακό και βράδυ πολύ προσοχή στο δρόμο...από την αρχή του καλοκαιριού 2 φορές έχω πετύχει μέσα στη νύχτα τρακτέρ χωρίς φώτα...
![]()
Εμ βέβαια αφού αυτή η δουλειά και γενικότερα όλες οι μεταφορές θα έπρεπε να γίνεται κατα κόρον με τρένο! Εδώ βέβαια το έχουμε απαξιώσει στο έλεος της ρεμούλας και των ΚΤΕΛοΦορτηγατζήδων!![]()
![]()
[/offtopic]
Προσοχή παιδιά εκεί πάνω![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
κατικι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ξέχασες τι έχει εκεί.... (πλην ντοματοπαραγωγών.....)![]()
...οτι να'ναι...
Aπο την Λαμια, σχεδον, Δομοκο, Νεο Μοναστηρι, Βρυσια, Φαρσαλα, Αμπελια, Παλαιομυλο, ολος ο δρομος ειναι γεματος ντοματα.
Αν ο δρομος σας περναει απο'κει ωρες που εχει υγρασια ή βροχη σταματειστε και περιμενετε.
Καλυτερα να φατε βροχη παρα τα μουτρα σας.
Ειμαι απο Φαρσαλα, και τοσα χρονια εχω δει ουκ ολιγα.
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ειμαι απο Φαρσαλα, και τοσα χρονια εχω δει ουκ ολιγα.
Και ξέρεις και από καλό χαλβά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
κατικι.
γ@μεί το κατίκι....
η ασφαλτος στις στροφες εξω απο την λαμια κραταει καλυτερα και απο την πιστα των σερρων.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον τα κομματια μετα τις στροφες νοσοκομειου λαμιας κ τα κομματια αμεσως μετα το δομοκο δεν εχουν καινουρια ασφαλτοστρωση....καποια εργα που γινονται ειναι στη φαρμα οικονομου κ λιγο πριν την εισοδο στο δομοκο....
προσοχη στην δευτερη δεξια οπως ανεβαινουμε ομως γιατι ειναι η μοναδικη στροφη που κλινει
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
i know...i know...απεχω 15 χλμ απο τις συγκεκριμενες στροφεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
η ασφαλτος στις στροφες εξω απο την λαμια κραταει καλυτερα και απο την πιστα των σερρων.
προσοχη στην δευτερη δεξια οπως ανεβαινουμε ομως γιατι ειναι η μοναδικη στροφη που κλινει![]()